top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:57) 2022.12.26.
Egy német orvos ellen, aki maszkmentességi igazolásokat állított ki, a német kormány és kollaboráns klikkje büntetőeljárást indított. Az orvosnál házkutatást tartottak, és eltiltották a praxis gyakorlásától. A bíróság azonban mindent törölt, az orvost kártalanították, a költségeket pedig a német állam állta. A bírák hangsúlyozták a TERÁPIA SZABADSÁGÁT! Micsoda nagyszerű győzelem!!!Németországban 10-szeresére nőtt a hirtelen halálozás! 2.487.526 bejelentett mellékhatás orvosi konzultációkban!

"Bármi, ami ettől eltér, szélsőséges, és jelenteni kell a rendőrségen, még akkor is, ha a családodról van szó!" Ebbe az is beletartozik, ha valaki kételkedését fejezi ki a Covid vakcinákkal kapcsolatban...


Hétfőn hajnalban voltak robbanások az Engels légibázisnál.


A drónok megsemmisítésére kiküldött egyik dél-koreai KA-1 vadászgép lezuhant, egyelőre ismeretlen okból.


Netanjahu hajlandóságot mutat a jelentések szerint, hogy elengedje egy korábbi tervét.


Szombat hajnalra 36 autó ablaküvegét rongálták meg Józsefvárosban. A rendőrség a bűncselekménnyel összefüggésben egy 12 és egy 13 éves fiút, valamint egy 14 éves lányt fogott el és hallgatott ki aznap délután – számolt be a Telex. A lap idézte az RTL Híradóját is, amely szerint a környéken sok térfigyelő kamera van, ezek rögzítették, ahogy a gyerekek egy bank kirakatát is bezúzták.


A nyugalmazott Márfi Gyula szerint „a német egyház helyzete katasztrofális”.


Elképesztő eset Birminghamből.


"Azt akarom, hogy az intézmény tudja, hogy nem törték meg az akaratunkat." „Le fogjuk győzni az Új Világrendet. Legyőzzük Bill Gates-et és Klaus Schwabot.”


Az LMBTQ-lobbi utólérte ezeket a rendezvényeket is.


THERESA TAM, Kanada vezetó közegészségügyi tisztviselője videokapcsolaton keresztül beszélt a Mikulás asszonnyal, hogy a gyerekek és a kanadai lakosság számára az ünnepekre szóló egészségügyi üzenetet terjesszen.


A sarkvidéki fagy miatt elmarad a konferencia


Elképzelhető, hogy lényegében minden vallás „ugyanarról szól”? Mikor kezdődött el „a munka hanyatlása”? Szolipszista volt Hamvas Béla? A Sursum Kiadó vezetőjével beszélgettünk. Nagyinterjúnk.741 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page