top of page

Mindennapi szemezgetésünk – frissítve (21:18) 2022.07.30.






Holtan találták az oltást propagáló osztrák orvost Holtan találtak rendelőjében pénteken egy osztrák orvost, aki halálos fenyegetéseket kapott "oltásellenesektől" és "összeesküvés-elméletek" terjesztőitől, miután sokat szerepelt a médiában a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban és az interjúkban a védőoltás mellett érvelt.


Engem igazából csak egy érdekel a lemondott, nem is mondott le, lemondott, de meggondolta magát, szerinte náci beszéd, nem is náci beszéd, náci beszéd, de korrigálta, barátok, mégsem azok, satöbbi sagából. A mellékszereplő nem csupán a több tízmillió forintot, több értékes borszettet, sofőrt + Audit fölemésztő miniszterelnöki főtanácsadó volt, de közpénzzel – így az MVM és az MNB által – bőkezűen támogatott Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnöke is. Ami érdekel: és jól lakott?


Napirenden vannak az autógyártóknál olyan törekvések, miszerint a jövő autóit igyekeznek megtervezni oly módon, hogy az huzamos időre beálljon ötvenes tempóra a városokban, és képtelen legyen a vezető túllépni azt. Amikor a világon egy olyan steril állapot lesz úrrá, hogy az autóvezető gyermekded módon kiherélt lesz a gyártók és egy trendbe ültetett elgondolás által, akkor nem lesz többé itt keresnivalója az egyénnek, az individuumnak. Amikor nem lesz majd lehetőségem megválasztani minden helyzethez szükséges mérlegeléssel azt, hogy átlépem-e a fizikai kutatások révén formát öltött közmegegyezés által létrehozott határt vagy sem, amikor már a puszta lehetőséget és döntéshozatalt is kicsavarják a kezemből, akkor talán elmondható lesz már az emberről, hogy elveszítette maradék humán mivoltát, és robottá lényegült.


Iszonyú Felvilágosult Vlogger méltatlankodva veri a mellét: je suis kevert fajú!!!4! Ugyanő épp egy nyugat-európai ország elitnegyedében él családjával, miután kiköltözéskor (vaskos pénztárcáját lobogtatva) kifejezetten kikötötte, mely környékek jöhetnek szóba. Ott él most ebben az exkluzív kerületben, és példásan keveredik az összes környékbeli eurómilliomossal – neje már üzletet is nyitott ott helyben, a vagyonos bennszülöttek lakóhelyén, szigorúan a keveredés jegyében. Cégének díjnyertes termékei bizonyára kiválóak, hiszen ha 10 milliliter szemkörnyékápoló 27 300 forintba kerül, abban kell, hogy legyen anyag, csak hát ugye lehet, hogy a kelet-borsodi cigánysoron kevés nő fog tudni rendelni belőle. De ilyen ez a szelaví, mintaszerűen keveredőék véletlenül pont a saját köreiket lőtték be célcsoportnak. Nehogy már ezen is fennakadjunk.


Ellátási problémák lehetnek, ha nem tudjuk elősegíteni, hogy import üzemanyag érkezzen be Magyarországra - mondta a Mol elnök-vezérigazgatója, miután Rogán Antallal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterrel és Gulyás Gergellyel, a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel tárgyalt pénteken.


Csak a magántulajdonú gépjárművek, mezőgazdasági erőgépek, traktorok, valamint a taxik kaphatják a 480 forintos garantált áron az üzemanyagot, a Mol javaslatára, a kormány döntése értelmében - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton, Budapesten.



Kaptunk még egy André Goodfriendet?


Az Egyesült Államoknak égető szüksége van egy új politikai pártra - olyanra, amely a mérsékelt, józan ésszel gondolkodó többséget tükrözi” – írták a párt alapítói.


A tavaly elfogadott új ukrán földtörvénnyel megszűnt az adásvételt tiltó moratórium. A reformot a washingtoni székhelyű Nemzetközi Valutaalap (IMF) kérte, cserébe egy újabb hitelcsomagért.


A "cancel culture" nem meglepő módon az ismert konzervatív gondolkodókat is utolérte. Jordan B. Peterson kanadai pszichológust, Ayaan Hirsi Alit, az iszlám jól ismert kritikusát, Peter Boghossiant, a Portland Állami Egyetem leköszönt oktatóját, vagy Kathleen Stockot, a Sussexi Egyetem volt professzorát is említhetném, aki azt merte állítani, hogy a nemi identitásunkat nem az önmagunkról alkotott képünk határozza meg. A nézeteik miatt elhallgattatott, munkahelyükről elüldözött professzorok listáját még hosszan lehetne folytatni. De mi van azokkal a hallgatókkal, akik a "woke" agymosás helyett, politikai korrektség nélkül szeretnék magukba szívni a tudást? A Hungarian Conservative-on megjelent cikkből kiderül, hogy hallgatókra és oktatókra nehezedő nyomás enyhítésére, valamint az egyetemek eredeti eszméinek megőrzésére új egyetemet hoztak létre az Egyesült Államokban.


Az Ukrajnában zajló konfliktusban Oroszországot a nyugati média többször is háborús bűnökkel vádolja. Az Amnesty International most háborús bűncselekménynek minősítette a mariupoli színház március 16-i lerombolását. Ha azonban közelebbről megvizsgáljuk a tudósításokat, akkor olyan ellentmondásokat is találunk, amelyek kétségbe vonják ezt az ábrázolást.


Az orosz-ukrán háború kitörésének, valamint drámai következményeinek köszönhetően, az "el nem kötelezettség”, mint biztonsági stratégia újjáéledt számos országban.


A hivatalos kormányzati dokumentumok azt mutatják, hogy a hatóságok a majomhimlővel próbálják elfedni azt a tényt, hogy a COVID-19 vakcinák szerzett immunhiányos szindrómát okoznak. A nyugati országokban a "majomhimlő" állítólagos megjelenése körüli újonnan kialakuló hisztéria nem az, aminek látszik. Nem most látjuk először, hogy a majomhimlő vírus elszabadul a világ legfejlettebb országaiban.


"Ha az alagutak összeomlanak, a kórházak, mecsetek, egyetemek vagy gyárak is összeomlanak velük együtt" - figyelmeztet az izraeli hadsereg.


Jogerőssé vált: le kell állítani a Csíki Csipsz forgalmazását. A Csíki Sör Manufaktúra még június 9-én felfüggesztette a termék gyártását.









1 005 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK