top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:14) 2022.05.28.

„Ez nem lehet sem szerencsejáték, sem kísérletezés terepe” – mondta a magyar miniszterelnök Boris Johnson brit kormányfőnek péntek este.


A nemzetek és a világ több ezer könyvben tárgyalt történelme egy rendkívül bonyolult káosznak tűnik, tele áttekinthetetlen eseményekkel minden szinten. A Kla.TV alapítója, Ivo Sasek azonban egy széleskörű áttekintést ad a 15. századtól a jelenkorig terjedő történelemről, mindössze 30 percben. A nemzeteket uraló sokrétű káosz lényegét mégis mindenki számára érthető módon tárja elénk.


Úgy tűnik, egyes tagállamok mentességet kapnak a vezetékes szállítás tilalma alól, köztük hazánk is.


– írja Reuters forrásokra hivatkozva a Gateway Pundit. "Biden Egészségügyi és Humánszolgáltatási Osztálya még Januárban nyújtotta be titokban a javasolt módosításokat, a WHO-nak. E módosítások megreformálnák a 2005-ös Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatot, úgy, hogy „közegészségügyi vészhelyzet” vagy járvány esetén, az Egyesült Államok orvosi szuverenitását átruháznák a WHO-ra." (és minden aláíró államét...) "A jóváhagyást követően Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója és bármely utódja korlátlan jogkörrel rendelkezne a WHO előírásainak végrehajtására." "Egyelőre elkerültük a legrosszabbat." (elkerültük a golyót"), írja az újság. Azonban a WHO JÚNIUS 16-17 közötti ülésén újra tárgyalni fogja Bidenék módosításait. Továbbá AUGUSZTUS 1.-én a WHO következő ülésén mérlegelni fogják a különálló Pandémiás Szerződést is, mely jelenleg előkészületben van. https://www.thegatewaypundit.com/.../world-health.../


Összeesküvés-elmélettel támad a Kreml. (ahány ilyenről már kiderült, hogy maga az összeesküvés!)


Legalább négy amerikai ellenőrzésű biolaboratórium működik Nigériában, ahonnan a majomhimlő kórokozójának világszerte terjedő nyugat-afrikai törzse származik, ezért Oroszország felszólítja az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetését, hogy vizsgálja ki ezek működését – jelentette ki Igor Kirillov, az orosz fegyveres erők sugárzás-, vegyi- és biológiai védelmi csapatainak parancsnoka pénteken kamerák előtt nyilatkozva.


Az Európai Unió úgy döntött, hogy a majomhimlő ellen a tagállamok közösen vásárolnak oltóanyagot és antivirális szereket – közölte pénteken Richard Bergstrom, Svédország oltási programjainak irányítója.


Bill Gates alapítványa által a múlt hónapban aláírt 26 szervezet közül 11, amely arra buzdította a Twitter hirdetőket, hogy bojkottálják a céget, ha Elon Musk visszaállítja a szólásszabadságot a platformon.

Összességében a 26 muszkaellenes szervezet közül 11 kapott támogatást egy Gates által támogatott szervezettől.


A világjárványok megelőzésének álcája alatt Bill Gates jelenleg a következő világégést tervezi, amelynek célja a még szigorúbb monitorozás és a polgárok jogfosztásának elmélyítése. De van kiút ebből az ördögi körből.


Az alábbi videóban Bill Gates, vagy az annak látszó valaki/valami éppen bemutatja azt a gigantikus vakcina-raktárt, ahol COVID19 mRNS szérumok milliárdjait tárolják.A Svájci Egészségügyi Minisztérium (BAG) megerősítette, hogy Svájcban 620.000 Moderna oltóanyag szavatossága lejárt és ezeket most meg kell semmisíteni. További 7 millió adag kovid-oltóanyag van a hadsereg hűtőszekrényeiben, lehetséges, hogy hamarosan ezek is hasonló sorsra jutnak. Egyfelől röhejes az egész, másfelől baromi bosszantó, ahogy kiszórják az adófizetők pénzét az ablakon. Igaz, ez a cél: puszta “jószándékból” összeroppantani a gazdaságot.


Az LMP egykori elnöke szerint a tényellenőrök ma a szabadság legnagyobb ellenségei.


A lengyel vállalatok korlátozták a szén értékesítését az országban, miután betiltották az Oroszországból származó importot – mondta Piotr Pyzik állami vagyonért felelős miniszterhelyettes pénteken a parlamentben tartott beszédében.


A képek leleplezik a táborokban uralkodó szörnyű körülményeket.


Bár a beiratkozási nyilatkozatot visszavonták, és az iskola igazgatója lemondott, számos szülő nem tud túllépni azon, hogy a Citipointe keresztény iskolájában esetleg biblikus értékrendet várnak el a diákoktól LMBTQ témában is, így a Qeenslandi Emberi Jogi Bizottság elé viszik az ügyet.


Ez nem egy baloldali belügy: hogy a magyar liberális elit érdektelenséggel vagy éppen ünnepléssel fogadja a tényellenőrök megjelenését, az a saját, három évtizedes elhiteltelenedésük szükségszerű végállapota, a szabadság lángjának őrzését épeszű ember már rég nem várja tőlük.
663 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page