VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:25)


Itt a nagy atlanti szakadás! Az USA és Kína között lavírozva Európa saját útját próbálja járni.

Amint a Biden-kormány győzött, azonnal elkezdte szajkózni a transzatlantizmus retorikáját Pekingnél. A dolgok mégsem egészen úgy mennek, ahogy tervezték. Az Európa-Kína beruházás aláírása sokkot okozott Washington és agytröszt közösségei számára, sőt Merkel és Macron további nyilatkozatai azóta csak világossá tették, hogy Európát nem érdekli az USA Pekinggel való konfrontációja.


Ezért enyhébbek a tünetei a gyerekeknek

Ez azt mutatja, hogy a veleszületett immunrendszer, amely a kórokozók elleni védelem első vonalát alkotja, kulcsszerepet játszik a súlyos Covid-19 megakadályozásában a gyerekeknél. Ezt az immunválaszt nem figyeltük meg a tanulmányba bevont felnőtteknél" – tette hozzá a szakember. A kutatók azt is megállapították, hogy a vírusnak kitett, ám negatív tesztet produkáló gyerekek és felnőttek szervezetében emelkedett volt a neutrofilek száma, ami bizonyos szintű védelmet nyújt a betegséggel szemben. (Hatalmas csúsztatás, finoman szólva: ha a negatív tesztet produkáló felnőtteknél is emelkedett volt a neutrofilek száma, ez máris cáfolja, hogy ezeknél a felnőtteknél ne lenne olyan vagy hasonló immunválasz, mint a gyerekeknél. Vagyis épp annyira felelőtlenség minden felnőtt beoltására törekedni, mintha a gyerekeket is oltani akarnák. – a Szerk.)


A körúton belüli és azon kívüli Magyarországról

A vidékiek máig a legkézzelfoghatóbb valóságban és a józan ész erőterében léteznek. Ezt nem értik meg a valóságtól elszakadt, nagyvárosi elefántcsonttornyokban élő ideológusok.