top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:20) 2023.01.16.
A következő hat hónapban az oroszok megfordítanák a háború menetét.


Mick Wallace képviselő: A NATO-t az Egyesült Államok hozta létre, hogy elősegítse az amerikai imperializmust Európában Az Egyesült Államok azért hozta létre a NATO-t, hogy kiterjessze befolyását Európában – írta a Twitteren Mick Wallace ír EP-képviselő. "A politikusoknak el kell kezdeniük az emberek érdekeinek képviseletét, és fel kell hagyniuk a NATO és a hadiipari komplexum képviseletével. A NATO-t az Egyesült Államok hozta létre, hogy Európa országait az amerikai imperializmusnak alárendelve tartsa" – mondta a politikus.


A legtöbb uniós tagállam növelte Oroszországból származó importját. Nem kicsit, nagyon.


Pedofil képeket készít egy kijevi cég a nagy divatmagazinoknak A kijevi "művészeti projekt", a Gorsad beszállítója olyan nagy nevű nyugati magazinoknak, mint a Vogue, L'officel, a Numero, a Liberation, a Dazed magazin. Twitteren a felhasználók azt kérdezgetik, hogy lehet ez legális a divatiparban?


Bár most Németország anyagilag-fizikailag sokkal jobb, ám lelki, erkölcsi, szellemi értelemben sokkal rosszabb helyzetben van. Tehetetlenül tűrte, hogy szétrombolják szellemi önazonosságát, így most nem ismerte fel, hogy egy sokkal végzetesebb háborúval zúzzák szét jólétének anyagi-fizikai alapjait. E rituális öngyilkosság tragikomédiájához jól illeszkedik az a tavalyi történet, amelyben a német biztonsági erők háromezer kommandós bevetésével s hollywoodi látványtechnikával csaptak le egy államrendellenes összeesküvésre.


Nem mindennapi jelenetek Greta Thunbergék demonstrációján.


Őrizetbe vették a szombati londoni lövöldözés gyanúsítottját. A Scotland Yard hétfő hajnali tájékoztatása szerint a 22 éves férfit a brit főváros északi részén, Barnet kerületben fogták el előző este.


Arról van szó, hogy a jelenlegi gazdasági és monetáris rendszert szándékosan döntik be, rombolják le, és a háttérben egy új rendszeren dolgoznak.


Teljes kiábrándultságról számolt be az Izraeli Demokrácia Intézet felmérés


Alkotói azzal indokolják a Levin által előterjesztett törvényjavaslatokat, hogy erősíteni fogják a választásokon demokratikus legitimitást nyert kormány hatásköreit az igazságügyi rendszerben dolgozó, az állam működésének törvényességét és alkotmányosságát ellenőrző, meg nem választott hivatalnokokkal szemben. A javaslatok bírálói szerint viszont a jelenleg hatodik kormányfői ciklusát töltő Netanjahu csökkenteni szeretné az alkotmánybíróságként is működő izraeli legfelsőbb bíróság jogköreit a bírák politikusi kinevezésével, valamint a normakontroll lehetőségének csökkentésével, hogy kevésbé tudják felülbírálni törvényességi szempontból a kneszetben születő törvényeket.


Lengyelországgal és Magyarországgal riogat a Chicagói Egyetem munkatársa.


Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában – írja Rod Dreher.


A Nyugati Fény elnevezésű portálba önti a pénzt az Európai Parlament szocialista frakciója – olvasható a Transzparens Újságírásért Alapítvány tényfeltáró cikkében.


(nu, néhány hozzászólás) Akkor halat sem kell nagyon enni már. * Ez már durva. A kurva anyjukat * Nem csak halakat oltanak hanem egyéb állatokat is. A népirtás 1000-rel megy...Nyilvános meghallgatással indított országos felvilágosító kampányt.


Christian Blanchon francia tábornok alábbi üzenete tisztelgés az oltatlanok előtt


843 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page