top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:21) 2022.11.21.
Törvényparagrafusok, amiket megsértettek: §83, §84, §92 StGB, §105, 108, §146, 147, 148 StGB, §302 StGB, §307a StGB.


Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök közölte: „a lengyel hadseregnek olyan erősnek kell lennie, hogy harcolnia se kelljen az ereje miatt”.


Berlin a rakétarendszer mellett azt is felajánlotta Lengyelországnak, hogy saját Eurofighter vadászgépeivel segít a lengyel légtér ellenőrzésében.


A Vaskupola légvédelmi rendszer részeként már bizonyított lokátorok egyes egységeinek gyártásába a magyar hadiipar is bekapcsolódik


Amerikai jóváhagyástól függ az, hogy mit és hogyan tudhatunk meg a háborúról?


Kiderült, a háború meghirdetése után néhány nappal készítettek egy közvélemény-kutatást, amely akkor 68 százalékos támogatottságot mutatott a „művelet” mellett. Márciusra ez 83 százalékra nőtt, majd kicsit csökkent, és hónapokon keresztül 75-76 százalék körül mozgott. A mobilizáció meghirdetése után szeptemberben a támogatottság csökkent, de októberben megint visszatért az előző szintig, és jelenleg körülbelül 72-74 százalékot tesz ki.


DeSantis már most egyre nagyobb teret hódít a konzervatív zsidók körében.


Nincs kétségem afelől, hogy a háború fő támogatói, a valódi keményvonalasok ma a liberális demokrata táborban vannak – mondja az amerikai politológusprofesszor. Interjú.


Lloyd Austin szerint az Egyesült Államok nemzeti érdeke az, hogy megvédje Ukrajnát.


Mindössze pár órával a világbajnokság második napjának rajtja előtt derült ki, hogy nem csak pénzbüntetést von maga után, hogyha a válogatottak nem a FIFA által megszabott karszalagban, hanem az LMBTQ-s verziójában vonulnak pályára, hanem bizony mérkőzés eleji sárga lapot is, amit a nemzeti csapatok már nem voltak hajlandóak bevállalni a cél érdekében.


A játékosokkal közösen úgy döntöttek, hogy anglia letérdel majd az Irán elleni világbajnoki mérkőzés előtt, jelentette be Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya.


Katar mégsem engedélyezi a főtt kóser ételeket és a zsidók nyilvános imádkozását a világbajnokság ideje alatt.


Széles a választék, sokféle furcsa identitással lehet szerezni havi 1200 dollárt. Azt is mutatjuk, mit jelent a címbéli identitás.


Diana hercegnő állítólag elmondta Vilmos és Harry hercegnek, hogy III. Károly király férfiakkal csalta őt. Egy meg nem nevezett palotai tisztviselő azt állította: "Károlyt évek óta kísérti a hír, hogy meleg vagy biszexuális, de ez a robbanásveszélyes dosszié alapjaiban rázta meg a monarchiát. Királyellenes politikusok nyilvánvalóan kiszivárogtatták a brit parlament tagjainak, hogy ezzel is erősítsék a monarchia eltörlésére irányuló kampányukat!"


Miközben sorban oldja fel a Twitter több felhasználó korábbi tiltását: van, akit nem hajlandó visszaengedni a felületre Elon Musk. Ilyen például a nemrég perben kártérítésre kötelezett Alex Jones, aki egy iskolai lövöldözés kapcsán elmondott összeesküvés-elmélete miatt került feketelistára.


A liberális politikust nem hatotta meg a Twitteren voksolók véleménye, sőt. Még Musknak is odaszólt.


Kórházba szállították, mert vérrög keletkezett a lábában, és vérrögök kerültek a tüdejébe...Az Ontario-i Orvosok és Sebészek Kollégiuma ajánlása a kanadai orvosoknak pontosan erről a lehetőségről szól!


A napokban számos fontos kijelentést hallhattunk a G20, B20 és APEC csúcstalálkozók résztvevőitől. A globalizáció korának vége, állítják szakértők. Gazdasági válság, erősödő infláció, klímaváltozás és konfliktusok évei következnek. Valóban fragmentálódik a világrend, vagy csak a "vészhelyzeti kapitalizmus" új normális rendjét tapasztaljuk? Amíg a politikai bábszínház komédiásai összejárnak csevegni, mulatozni trópusi országokban, magángépeikkel repkednek - hiszen nekik busás karbon-engedmények járnak -, addig a digitális gazdaságra történő átállás súlyos, emberi szabadságjogokat feszegető lépéseinek sorozata terheli a civilizáció naiv, gyermeki lelkét. Vitathatóan, amit láthatunk, az egyáltalán nem a globális egység megszűnése, hanem az átalakítások egy következő fázisa, ahol kisebb regionális egységek olvadnak nagyobb egységekbe a további központosítás érdekében. Az eredmény látható és tapasztalható politikai oldaltól és nemzettől függetlenül. Drákói átalakítás érkezik az ellátási láncokban és fogyasztási szokásainkban, beleértve az információ fogyasztását is, ami eljut hozzánk. Kik alakítanak? Kik a hunyók? Természetesen most is, mint mindig központi bankároktól, nemzetközi pénzintézetektől és nagytőkés befektetők érdekhálózataitól fúj a szél.
820 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK