top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:22) 2022.11.14.
Ausztrália: oltásdiktatúrából oltásmegtagadás

Az ausztrál egészségügyi diktatúra most kijelenti, hogy a negyedik Covid vakcinát nem engedélyezik a 30 év alattiak számára a szívizomgyulladás fokozott kockázata miatt.


Már a republikánusok képviselőházi többsége se biztos

A beérkező levélszavazatok miatt sem lehet kizárni, hogy végül az amerikai Kongresszus alsóházában is megmarad a demokrata többség. (nu, akkor ismételjünk: ma már olyan mélyen belepiszkál a mélyállam a demokráciákba, hogy valóban új világrendre lenne szükség... no, nem olyanra...)


Bogár László: Kilenc hónap

Ukrajna soha nem volt, ma sincs, és a jövőben meg pláne nem lesz. Részben vagy teljes egészében felosztják majd, örök mementóként, hogy minden tektonikai törésvonalon fekvő ország megértse, ha nem próbál virtuóz módon semlegesen barátságos lenni az őt meghatározó világhatalmi „lemezek” mindegyikével, akkor előbb vagy utóbb szétszaggatják ezek a mély-energiák. E forgatókönyvekről szólni ma még a legszigorúbb tabu, de valójában már minden érintett „beárazta” a globális hatalompiac erre irányuló döntéseit.


Kompromisszummal fog-e végződni az ukrán háború?

Mit mond a történelmi mintázat az ukrán háború lezárásának az esélyeiről? Robert C. Castel elemzése.


Medvegyev: Nem jószívűségből nem vetettük még be a teljes arzenálunkat, mindent a maga idejében

„A jövő világrendjét Oroszország formálja” a politikus szerint.


B PLAN CSOPORT

Biztosan sokan tudjátok, hogy elindult egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő közösségi oldal, a B-Plan. A legyen B-terv az önellátás kezdeményezése és szervezése révén. Természetesen az oldal még kezdeti cipőben jár, de támogassuk őket és hagyjuk magunk mögött a facebookot! Az Orvosok a tisztánlátásért csoport kéri, hogy csatlakozzatok B Plan oldal közösségünkhöz! Csoportunk linkje: https://b-plan.club/group/3410/


Király Tamás: nagy offenzívát érzek az Ultrahang csatornája ellen

Tényfeltáró cikket készül írni a Lakmusz nevű portál az elmúlt években rendkívüli népszerűségre szert tevő Ultrahang biztonságpolitikai Youtube-csatornáról – adta hírül a csatorna alapító-műsorvezetője, Király Tamás. Több olyan üzenet is érkezett hozzájuk, hogy "jól átgondolta-e, amit csinál" és "nem akar-e visszavonulni, vagy másokat szerepeltetni".


"Egy 2022 szeptemberi felmérés szerint a megkérdezettek 58%-a elutasítja a következő ko.vid szurit Magyarországon." - Publicus Intézet

Mostanra nagyjából ennyire saccolnám a passzív ébredtek arányát is, mivel az elmúlt 1 évben rengeteg embernek felnyílt a szeme. Már tudjuk, mire készül a globális elit, egyre nyilvánvalóbbak az elmúlt 2 év hazugságai, megtévesztései, korrupciói, a szankciókkal szándékosan generált gazdasági és energiaválság, tudunk a készülő digitális pénzről, a CBDC-ről és az erre épülő szociális és karbon kreditrendszerről, tudunk arról, hogy "nem lesz semmid, de boldog leszel"... Szerintem mára kimondhatjuk, hogy az embereknek elege lett az Új Világrend tervből, a Great Reset-ből, SZABADOK akarnak lenni, a zsarnokok vesztésre állnak és az igazság utat fog törni magának.


Vesztésre álltok "kedves zsarnokok" – Ébredj JP-vel magyar felirattal

A JP nevezetű srác és 'AwakenWithJP' nárcisztikus, ironikus csatornája mindig nagyon jó videókat készít és igyekszik ebben a stílusban képünkbe tolni a groteszk valóságot, amiben élünk, illetve azok a 'Sheeple' emberek élnek, akik meg sem kérdőjelezik soha a főáramú narratívát, sőt birkaként vonulnak a vágóhídra és bólogatnak bármilyen témáról legyen is szó. Számos videót osztottam már meg tőle, mert érdemes meghallgatni!


„Világi romlottság, Isten ellensége” – halálra ítélték az iráni tüntetések egyik résztvevőjét

Meghozták az első halálos ítéletet vasárnap Iránban az országos, kormányellenes felhangokat kapó tüntetésekkel összefüggésben.


Netanjahu fellépne Irán ellen, és további arab országokkal kötne szövetséget

Benjamin Netanjahut bízta meg vasárnap kormányalakítással Jichák Hercog izraeli elnök. A visszatérő vezető leszögezte: az egész ország miniszterelnöke akar lenni. Beszédében kitért Iránra is.


Volt CNN-es, baloldali nő lesz Szlovénia új elnöke

Natasa Pirc Musar lesz délnyugati szomszédunk első női államfője.


Német püspök: A homoszexualitás Isten szerint való!

„Azonos nemű emberek egymás iránti vonzalma nem rendellenes, hanem az emberi szexualitás egyik lehetséges változata” – jelentette ki Helmut Dieser aacheni püspök.


A „korai karácsony láz” effektus

November első harmadában még azért bőven az őszi „időszámítás” szerint halad az élet – vagyis kellene haladnia, de a boltok erre fittyet hányva már hetek óta apránként bővítik a karácsonyi szekciót az üzletekben.


Elon Musk Neuralink projektje az agy sávszélességének növeléséről szól

Ahhoz, hogy az adatok áramolhassanak, vezető anyagot kell használni a biológiai és a digitális összekapcsolásához. De hogyan kerül oda ez a vezető anyag? A grafén szerepe: Mivel egyre többen szereznek tudomást arról, hogy grafén-oxidot azonosítanak a covid vakcinákban, az INBRAIN Neuroelectronics nevű vállalat bizonyítja, hogy a grafén alapú "neuromodulációs" technológia, amely mesterséges intelligenciával működő neuroelektronikát használ, nagyon is valós. Az INBRAIN Neuroelectronics 17 millió dollárt biztosít az A sorozatban az első AI-alapú grafén-agy interfész finanszírozására679 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page