top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:23) 2022.01.15.

A gyengébbek kedvéért, ezt a kényszeroltást, zsarolást, korlátozásokat amit tapasztalhatunk világszerte, ezt nem az országok vezetői találták ki, hanem a háttérhatalom, ugyanúgy, mint az 1,2 világháborút is! Ma egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen.


Miért van nagyobb ereje a vírusfertőzésen való átesésnek, mint az oltásnak? Mert a fertőzés átvészelése nyálkahártya-immunitást is eredményez, ami azt jelenti, hogy az orrváladékban, a nyálban is megjelennek ellenanyagok. Márpedig ez csakis a fertőzésen átesettek privilégiuma, ez vakcinával nem hozható létre, azzal „csak az antitestes és sejtes védelem” alakítható ki. Ami persze elképesztő nagy segítség, de a fertőzésen való átesés ennél picit többet tud.


Csak a vak nem látja hogy a kormány gazdija rángatja a pórázt, biztatja ebét az ugatásra. Bár jó a miniszterelnök beszélőkéje, de az nagyon érezhető rajta mikor olyat mond amivel nem ért egyet de mondania kell. Szeretném aláhúzni hogy a magyar emberek nem ostobák és nagyon rossz alapállás ha mindenkit egységesen hülyének néz a kormány. Ez a választáson is meg fog bizonyosan látszani,sokan lehetnek majd akik jobboldaliként nem a fideszre szavaznak. Csak mert kiábrándulnak ebből a színvonaltalan komédiából. Boldog szellemi és erkölcsi feltámadást kívánok szeretett Hazámnak és a képességet hogy átlásson a hazugság, az ármány pókhálóján!

Persze szigorúan a moslékkoalíció nélkül! Balra soha!


Erre már tényleg nehéz mit mondani. Márki-Zay Péter sajtótájékoztatón jelentette be, hogy kampányában a DK politikusát, Gréczy Zsoltot bízza meg a kultúra területének képviseletével. Azt, hogy mi véleményünk egy olyan emberről, mint Gréczy Zsolt aki – hát hogy is mondjuk – a szexuálpszcihológiai egészséges állapot és a jó ízlés határait erősen túllépő képeket küldözget az interneten magáról és mindezt vezető politikusként – az olvasók érdekében inkább megtartjuk magunknak. Ezen túl az is erősen beszédes, hogy a magát jobboldalinak hazudó Márki-Zay egy globalista, nemzet helyett Európai Egyesült Államokban gondolkozó újbaloldali és szélsőliberális párt, a Demokratikus Koalíció politikusára szeretné bízni a magyar kultúrát.


„Soha nem tudhatod, mikor jön ki a dzsinn a palackból, és leüt” – mondta, majd hozzátette: „100 láb magasságban kaphattam volna egy agyvérzést amikor megpróbálok landolni egy repülőgéppel, ahol 40 repülőgép sorakozik fel mellettünk és körülöttünk. Egyszerűen lenyomhattam volna azt a botkormányt (a gépeket minden esetben pilóta szállítja le a földre és nem komputer-szerk.megj.), mielőtt a mellettem lévő személy, másodpilóta bármit is tehetett volna.


Nem hiszem, hogy rendben van egy olyan világban élni, amelyben orvosi eljárásokat lehet az emberekre erőltetni anélkül, hogy azokat áttörhetetlen bizonyítékok támasztanák alá. Márpedig én nem ezt látom onnan, ahol én állok.


Mivel a bábák számára kötelezővé vált a gender-semleges nyelvhasználat, az RT News beszélgetett egy otthonszülést segítővel, akinek elege van az "orwelli transz-gender hatalomátvételből" és úgy véli, itt az ideje szembeszállni az őrülettel.


443 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page