top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:26) 2022.09.25.
Zelenszkij: Nem tudom, mi történt Izraellel. Őszintén szólva sokkos állapotban vagyok

Az ukrán elnök döbbenetesnek tartja, hogy Kijev nem kap rakétaelhárító rendszereket Izraeltől. (nu, csak nem magyar–izraeli közös érdek a világtérben?)


Miért támogat az Európai Unió Izrael-ellenes civil szervezeteket?

Moshe Dann izraeli történész kemény hangvételű véleménycikkben támadta az EU gyakorlatát, ha Izraelről van szó.


Szergej Lavrov orosz külügyminiszter felszólalt az ENSZ Közgyűlésén, az új világrendről és az USA cinizmusáról

Rohamosan romlik a helyzet a nemzetközi biztonság területén – közölte az orosz diplomáciai osztály vezetője. "Ma a világrend jövőjének kérdése dől el – ez minden elfogulatlan szemlélő számára világos. A kérdés az, hogy ez egy hegemónnal rendelkező rend lesz-e, amely mindenkit arra kényszerít, hogy a hírhedt szabályai szerint éljen, amelyek csak a számára előnyösek. Vagy ez egy demokratikus, igazságos világ lesz – a nemkívánatos emberek zsarolása és megfélemlítése, neonácizmus és neokolonializmus nélkül" – magyarázta Lavrov.


Egy olyan demonstráció, amelyet valószínűleg nem fog látni a hazug médiában

Lengyelországban azt mondják: "Ne lopjatok Ukrajna megsegítésének ürügyén!". A tüntetők Varsó utcáira vonultak, hogy tiltakozzanak "Lengyelország ukránosítása" ellen. "Az ukránok csak egy eszköz a politikusok kezében." Ezeket a plakátokat és jelszavakat számos felvonulás résztvevői használják. A tiltakozás fő oka a lengyelek azon meggyőződése, hogy még az Ukrajnának és az ukránoknak nyújtott fennmaradó támogatási intézkedések is ártanak a lengyel gazdaságnak.


Brit hadifogoly: Az oroszok rosszabbul bántak velünk, mint egy kutyával

A foglyokat verték, és minden nap el kellett énekelniük az orosz himnuszt. (mégis, mit remél egy zsoldos, aki pénzért megy gyilkolni?)


„A Korán megsértőit ki kell végezni” – legyilkolják a békés iráni tüntetőket

A iszlamista rezsim vasököllel sújt le az ellene tiltakozókra.


Tüntetések Iránban: keményebb fellépést ígért az elnök

Ebrahim Raiszi ugyanakkor leszögezte, hogy Mahsa Amini halálát ki fogják vizsgálni. (hát, nálunk csak a Békemenet tud ekkora lenni)


A csapda – mi az, hogy működik és hogyan menekülünk meg az illúzióitól

David Icke a legtöbb hivatkozás szerint „összeesküvés-elmélet hívő”, bár ez így túl homályos és elutasító. Valójában élete utolsó 30 évét annak szentelte, hogy nyomozzon, kutasson, kikérdezzen és dokumentáljon „ki és mi irányítja valójában a világot”. Szókimondó természete ellenére egészen biztosan félreértik, főként azok, akik meg sem hallgatják rendesen. Összefoglaló a legújabb David Icke interjúból:


Szabadulj a karbonkredit digitális börtönéből

Azt hiszem, egyre világosabban látni, hogy az okos modern fogyasztói technológia csak a globálbűnözőknek segít egy digitális börtönvilágot építeni az emberiség számára.


Steve Kirsch: Halált és súlyos mellékhatásokat okozó védőoltások tényleges védőhatás nélkül

Amit sokan már eddig is sejtettünk, arra itt vannak a súlyos, megdönthetetlen bizonyítékok. Az mRNS vakcinák mellékhatásai – az oltás következtében fellépő halált is beleértve – sokszorosan túlszárnyalják a védőhatásokat.


Tessék: egy újabb kutatócsoport igazolja azt, amit korábban már más kutatócsoportok igazoltak

Új-zélandi tudósok nanotechnológiát találtak a Pfizer COVID vakcinában.


A világ legfejlettebb humanoid robotja szerint a robotok nem akarják leigázni az emberiséget

Egy már-már hátborzongatóan fejlett humanoid robot azt ígéri, hogy a gépek „soha nem fogják átvenni a világuralmat”, úgyhogy emiatt nem kell aggódnunk. Vagy mégis inkább kellene? Hazudik vajon egy robot?

A zöld az mindannyiunknak nagyon fontos. Mindig kutattam a fejlődést hozó technológiát. Viszont ez a levezetés elgondolkodtat...

„Az akkumulátorok nem teremnek áramot – a máshol termelt áramot tárolják, különösen szén-, urán-, földgázüzemű erőművek vagy dízelüzemű generátorok révén.” Tehát egyáltalán nem igaz az az állítás, hogy egy elektromos autó zéró kibocsátású jármű. Mivel az USA-ban előállított villamosenergia negyven százaléka szénerőművekből származik, ezért az úton lévő elektromos autók negyven százaléka kőszénalapú.

De ez még nem minden. Akik izgatottak az elektromos autók és a zöld forradalom miatt, azok nézzék meg közelebbről az akkumulátorokat, de a szélturbinákat és napelemeket is.


828 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page