top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:26) 2022.09.25.
Az ukrán elnök döbbenetesnek tartja, hogy Kijev nem kap rakétaelhárító rendszereket Izraeltől. (nu, csak nem magyar–izraeli közös érdek a világtérben?)


Moshe Dann izraeli történész kemény hangvételű véleménycikkben támadta az EU gyakorlatát, ha Izraelről van szó.


Rohamosan romlik a helyzet a nemzetközi biztonság területén – közölte az orosz diplomáciai osztály vezetője. "Ma a világrend jövőjének kérdése dől el – ez minden elfogulatlan szemlélő számára világos. A kérdés az, hogy ez egy hegemónnal rendelkező rend lesz-e, amely mindenkit arra kényszerít, hogy a hírhedt szabályai szerint éljen, amelyek csak a számára előnyösek. Vagy ez egy demokratikus, igazságos világ lesz – a nemkívánatos emberek zsarolása és megfélemlítése, neonácizmus és neokolonializmus nélkül" – magyarázta Lavrov.


Lengyelországban azt mondják: "Ne lopjatok Ukrajna megsegítésének ürügyén!". A tüntetők Varsó utcáira vonultak, hogy tiltakozzanak "Lengyelország ukránosítása" ellen. "Az ukránok csak egy eszköz a politikusok kezében." Ezeket a plakátokat és jelszavakat számos felvonulás résztvevői használják. A tiltakozás fő oka a lengyelek azon meggyőződése, hogy még az Ukrajnának és az ukránoknak nyújtott fennmaradó támogatási intézkedések is ártanak a lengyel gazdaságnak.


A foglyokat verték, és minden nap el kellett énekelniük az orosz himnuszt. (mégis, mit remél egy zsoldos, aki pénzért megy gyilkolni?)


A iszlamista rezsim vasököllel sújt le az ellene tiltakozókra.


Ebrahim Raiszi ugyanakkor leszögezte, hogy Mahsa Amini halálát ki fogják vizsgálni. (hát, nálunk csak a Békemenet tud ekkora lenni)


David Icke a legtöbb hivatkozás szerint „összeesküvés-elmélet hívő”, bár ez így túl homályos és elutasító. Valójában élete utolsó 30 évét annak szentelte, hogy nyomozzon, kutasson, kikérdezzen és dokumentáljon „ki és mi irányítja valójában a világot”. Szókimondó természete ellenére egészen biztosan félreértik, főként azok, akik meg sem hallgatják rendesen. Összefoglaló a legújabb David Icke interjúból:


Azt hiszem, egyre világosabban látni, hogy az okos modern fogyasztói technológia csak a globálbűnözőknek segít egy digitális börtönvilágot építeni az emberiség számára.


Amit sokan már eddig is sejtettünk, arra itt vannak a súlyos, megdönthetetlen bizonyítékok. Az mRNS vakcinák mellékhatásai – az oltás következtében fellépő halált is beleértve – sokszorosan túlszárnyalják a védőhatásokat.


Új-zélandi tudósok nanotechnológiát találtak a Pfizer COVID vakcinában.


Egy már-már hátborzongatóan fejlett humanoid robot azt ígéri, hogy a gépek „soha nem fogják átvenni a világuralmat”, úgyhogy emiatt nem kell aggódnunk. Vagy mégis inkább kellene? Hazudik vajon egy robot?

„Az akkumulátorok nem teremnek áramot – a máshol termelt áramot tárolják, különösen szén-, urán-, földgázüzemű erőművek vagy dízelüzemű generátorok révén.” Tehát egyáltalán nem igaz az az állítás, hogy egy elektromos autó zéró kibocsátású jármű. Mivel az USA-ban előállított villamosenergia negyven százaléka szénerőművekből származik, ezért az úton lévő elektromos autók negyven százaléka kőszénalapú.

De ez még nem minden. Akik izgatottak az elektromos autók és a zöld forradalom miatt, azok nézzék meg közelebbről az akkumulátorokat, de a szélturbinákat és napelemeket is.


828 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page