top of page

Mindennapi szemezgetésünk – frissítve (19:10) 2022.12.27.
A köztársasági elnök úgy fogalmazott, alapos mérlegelést követően úgy döntött, hogy különválasztja azon személyek ügyét, akiket a bíróság első fokon felmentett, illetve ahol az elkövetett cselekményt csekélyebb súlyúnak ítélte meg. „Az eljárás további elhúzódása számukra aránytalan sérelmet jelentene a kiszabható büntetéshez képest. Az előzetes letartóztatásban töltött idő és a 13 éve tartó vesszőfutás az érintetteket és családjaikat alaposan megpróbálta. Hét személy esetében ezért eljárási kegyelemről döntöttem” (nu, ez édeskevés; igazi látszatengedmény)


Az, hogy az EU bűzlik a korrupciótól, senkit sem lep meg. Valójában a korrupció az a mechanizmus, amellyel az egész, az USA által manipulált gépezet működik. Korrupció nélkül nem tudták volna megszerezni az európai tisztviselőket (akik lopnak, de az urak engedélyével. Mivel senkit sem érdekelt Ursula, miért izgatta őket annyira Kaili Eva állítólagos 600 000 eurós kenőpénze? Valami nincs rendben. A kérdés azonban összetettebb, mint amilyennek látszik. Eva Kaili csupán az EU Katarral folytatott együttműködési politikáját hajtotta végre. A kenőpénzeknek, amelyeket kapott, megvan a maguk logikája, hiszen az egész világon, a legmagasabb szinten is ismert, hogy a döntéshozók tenyerét meg kell kenni. Megvesztegetés nélkül semmi sem történik! Ez már köztudott. Akkor miért bukott meg Kaili? Nos, az utolsó pillanatban változtatott az USA a perspektíván. Úgy döntöttek, hogy hasznos lenne dinamizálni az EU és Katar kapcsolatát. Miért? Így az EU többé nem juthatna hozzá a Katarból származó cseppfolyósított gázhoz. Ez ilyen egyszerű.


Az egykori amerikai külügyminiszter szerint a nagy és erős országok gyakran azt hiszik, hogy mindent megkaphatnak.


Lehetőséget kap arra, hogy motiválja a fiatalabb generációt, és elmagyarázza, hogy szerinte az országnak miért nem szabad lemaradnia a 4. ipari forradalomról... Emlékeztetőül: a Világgazdasági Fórum amellett, hogy azzal dicsekszik, hogy beszivárogtatja az államokat a Fiatal Globális Vezetőkkel, létrehozta a Global Shapers programot, amely a világ négy sarkában található mintegy 10 000 fiatal influencer hálózatából áll...


A brüsszeli Bizottság szemrebbenés nélkül engedélyezte az európaiak személyes adatainak továbbítását az Egyesült Államokba. Ki tárgyalt ? És ki hunyt szemet? És mindenekelőtt: túl késő-e már visszalépni? Mi késztette Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét arra, hogy szeptemberben megegyezzen Joe Bidennel arról, hogy az európaiak személyes adatait átadják az Egyesült Államoknak? Ez egy olyan dolog, amit nem tudunk megmagyarázni" - mondta Emmanuel Maurel, a baloldali frakció európai parlamenti képviselője.


A magyar származású amerikai üzletember jelképes egy koronáért akarta megvásárolni az építési területet.


A Fox News értesülései szerint a milliárdos kiemelten kezelte és tematizálta például George Floyd halálát is.


Az úgy volt, hogy a mongol kormány összehasonlította a mongol exportadatokat a kínai importadatokkal, és rájött, hogy 2013-19 között kézen-közön eltűnt 385 ezer tonna szén. Jobban mondva az állami szénvállalatban ellopták. A mongol harcos nép a kemény hideg ellenére december elején az utcára vonult. A kormány pedig egy ügyes húzással megtalálta a bűnbakot az elégedetlen nép számára.


Drasztikusan csökkenhet az ukrán lakosság.


Új, első elnökhelyettesi tisztséget hozott létre Vlagyimir Putyin elnök az orosz hadiipari bizottságban, amelyre Dmitrij Medvegyevet, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettesét nevezte ki.


Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Telegram-csatornáján osztotta meg a következő évre vonatkozó jóslatát. Korábban már tett jóslatokat a gázárára, ami többször is bejött. Az új év előtt mindenki szeret jóslatokat tenni – írja Medvegyev, majd felsorolja a jövő évre vonatkozó jóslatainak 10-es listáját...


Egyes hírek szerint a koszovói kormány támadásra készül az ott élő szerbek ellen.


Állampolgárságot egy dollárért, bárki vásárolhat magának, amelyről az illető egy Uri Geller által aláírt okiratot is kap.


A nemzeti radikális aktivista jelenleg bűnügyi felügyelet alatt tartózkodik otthonában. (nu, a Mandin így megjelenni, ez óriási, csodás fejlemény; csak azért nem mondok többet, nehogy ártsak vele)


Ennek kapcsán Peter Hotez oltáspárti gyermekorvost, a WHO-t és Bill Gates-t is kritikával illette: "A Covid oltás előtt én és a családom teljesen be voltunk oltva. A Covid arra késztetett, hogy a vakcinák tudományát kutassam. Ez az erőfeszítés megváltoztatta a vakcinákról alkotott képemet, és leleplezte az orvostudomány és a vakcinaipar évtizedes korrupcióját. Az oltáspárti propaganda évtizedeken át rendkívül sikeres volt, és szó szerint meghatározta a gyermekgyógyászat területét. Az az elképzelés, hogy a vakcinák a népesség egészségének történelmi javulásának alapját képezik, mítoszokon alapul.


Tisztelt Hivatal! Nagyfokú aggodalmaimat már több levélben is kifejeztem a Covid oltásokkal kapcsolatban. Az oltások azonban még napjainkban is forgalomban vannak egész Magyarország területén és sem én, sem több ezer más aggódó magyar nem kapott megnyugtató választ. Ezúttal néhány egyszerű kérdést tennék fel.

Tamasi József doktor urat is csatolom a levélhez, mivel valószínűnek tartom, hogy válaszuk őt is nagyon fogja érdekelni. Itt azt is szeretném megjegyezni, hogy ezt a levelet közösségi média felületeken publikálni fogom, ugyanúgy mint a kérdéseimre adott válaszukat is (amennyiben kapunk választ a feltett kérdésekre) .


Egy izraeli kibercég lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy feltörjék a kamerákat és megváltoztassák a felvételeket - akárcsak a hollywoodi filmekben.958 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK