VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (13:41)Boldogkői Zsolt: Az oltásellenesekre alkalmazni kellene a hatályos jogszabályokat

Boldogkői Zsolt arról is írt, hogy a koronavírustól azért sem tudunk megszabadulni, mert az oltásellenesség miatt nem nő tovább az átoltottság. Szerinte le kell törni az oltásellenességet, és növelni a hajlandóságot arra, hogy az emberek beoltassák magukat. Úgy látja, hogy ennek az eszköze lehet a védettségi igazolvány, amellyel jogosítványokat lehetne adni, a járványszkeptikusokat és az oltásellenes hangadókat pedig a hatályos jogszabályok alapján kellene felelősségre vonni.


Összefüggés van az AstraZeneca-vakcina és a vérrögképződéses esetek között

Erről Marco Cavaleri, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) vezető tisztségviselője beszélt egy kedden megjelent olasz lapinterjúban.


Az SZFE-n nem pusztán diákzavargásról van szó

Az derült ki, hogy bizonyos emberek nem szeretnének együtt dolgozni jobboldali gondolkodású művészekkel. Ez azért riasztó. Ami rettentően szomorú, hogy a szakmánk iszonyatosan megosztott lett. Oda-vissza.


YELLOW CARD RENDSZER : A COVID OLTÁSOK MELLÉKHATÁSAIVAL KAPCSOLATBAN FRISSÍTÉS TÖRTÉNT

Március 21-én az MHRA Yellow Card rendszerében a Covid oltások mellékhatásaival kapcsolatban frissítés történt. Nyolc hét alatt 700% -kal nő azoknak a nőknek a száma, akik elveszítik születendő gyermeküket a Pfizer Covid vakcinát követően

“NULLA ESÉLY VAN ARRA, HOGY ÚJRAINDÍTSÁK A MAROSNÉMETI HŐERŐMŰVET”

A marosnémeti hőerőmű pénteken negyedszerre állt le az elmúlt fél évben szénhiány miatt. Mintegy 22 ezer dévai lakos maradt fűtés nélkül, az iskolákban online oktatásra tértek át, mert az osztálytermekben hideg volt.


„Ne avatkozz a dolgunkba, ha élve akarsz kikerülni a kórházból!” – egy kolozsvári férfi vallomása a covid osztály borzalmairól

Folytatódik a covid-horror a kórházakban: egy kolozsvári beteg is azt állítja a covid-protokollal ölik a betegeket
60 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek