top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:38) 2022.12.31.
Isten Önnel, Szentatya! Mindig Önnel volt...!


Pápaként nem járt ugyan nálunk a most elhunyt XVI. Benedek, de rövid uralkodása idején nem hiányoztak figyelmének jelei hazánk iránt.


Az mRNS vakcina technológia feltalálója, Dr. Robert Malone tette fel saját blogjában ezt a cikket, amit teljes egészében lefordítottam számotokra. (VilagHelyzete megj.)


A megapoliszok korszakába léptünk – jelentette be a Világgazdasági Fórum. – A több mint 50 millió lakosú városok lesznek az új normák. Ma az emberek 60%-a városi területeken él. Az előrejelzések szerint 2100-ra ez az arány 85% lesz.


Egy igazság utáni korszakban élünk, ahol a közvéleményt már nem a tények, hanem az érzelmek irányítják. A szakértő a Kína lejáratására irányuló médianyomásra utalt, de valójában korunk egyik fő jellemzőjét azonosította – amelyet "igazság utáni korszaknak" is nevezhetnénk, amikor a közvéleményt nem a tények, hanem az érzelmek alakítják.


Az Európa Tanáccsal kötött nemzetközi szerződések felmondására vonatkozó javaslatot küldtek el ratifikálásra Vlagyimir Putyin orosz elnöknek. A javaslatot az orosz parlament, a Duma adta ki.


Ez az oroszok új fegyvere, amivel megkeserítik az ukránok életét A kicsi és halk Lancet-drónok nagy hatékonysággal tesznek harcképtelenné ukrán katonai célpontokat a frontvonalon.


Robert C. Castel jegyzetében többek között válaszol arra a kérdésre, hogy vajon még mindig úgy látja-e a háború kimenetelét, mint az invázió első napjaiban.


Szerdán (december 28.) kiderült, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kormánya a januári davosi Világgazdasági Fórumra (WEF) készül, és hogy az ukrán vezető a BlackRock vezérigazgatójával, Larry Finkkel fog beszélni az ország Oroszországgal vívott háború utáni újjáépítéséről.


A Lapid és a baloldali rabbik által az új kormány szélsőségességéről terjesztett hamis narratíva segíti a cionista- és zsidógyűlölők ügyét - írja Jonathan S. Tobin.


Nagyon csalódottak, mert most Meloniék is Orbán Viktor példáját követik.


2021 március elején beoltották Pelét, vastagbélrák szeptember 21-én, pontosan megfelel egy kórházi orvos által észlelt immunszuppressziónak a beoltottakban: 6 hónappal a vakcina után következik be lymphopenia a betegek 40%-ánál.

...az orvosok nem tudósok; MINDEN kovidoldás méreg; a korrupció széles körben elterjedt; az emberek 80%-ának nincsenek meg a pszichológiai erőforrásai ahhoz, hogy megtagadják az ostoba parancsokat.


2021 decemberében az LCI tévécsatornán kijelentette: "Az oltatlanokat hagyni meghalni a természetes szelekció jó módja"... Nincs mit hozzátenni. (Fimmy Sobak)


A képzés elvégzése után a résztvevők „be tudnak építeni szexuális és nemi kisebbségeket érintő tartalmat az óráikba”.


A kormány tartozik annak az elismerésével, hogy 2006 és 2010 között ex lex állapotok uralkodtak, a gyülekezést és szabad véleménynyilvánítást rendszeresen erőszakkal elfojtották, a bíróságokat kézzel vezérelték és a hatalom által elvárt ítéleteket hozták futószalagon. A valódi politikusbűnözők pedig büntetlenül megúsztak mindent. S ha ez így van, akkor az ellenük fellázadók nem terroristák.


A 2006-os tiltakozások egyik vezéralakja elmondta véleményét lapunknak a büntetőperéről, az igazságszolgáltatásról, a Jobbikról és az lmbtq-lobbiról is. Interjúnk.816 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page