top of page

Mindennapi szemezgetésünk frissítve (14:47) 2022.11.26.
Németország stratégiai újraorientálódásának egyik fő következménye a nukleáris elrettentő erő kifejlesztéséről szóló vita újjáéledése lesz – írja Stephen F. Szabo.


Mintha valami borzadályos horrorfilm vált volna valóra, a COVID19 kísérleti biológiai fegyvernek számító szérum miatt ugyanis veszélybe kerültek a vérbankok világszerte. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a beoltottak vére pont olyan veszélyes, mint maga a C19-szérum, és ez egy új „iparágat” hozott létre az orvosi feketepiacon, éspedig az “oltatlan vért”, mint keresett árut.Ezt a hosszú cikket találtam a majomhimlőről és a vakcináról. A lényeg az, hogy tudni kell biztosan, hogy majomhimlő-e amit egyes tünetek alapján próbálnak “diagnosztizálni”. A vakcina hatékonyságáról még csak állati kísérletek alapján van tanulmány. Ezt a WHO is elismerte sajtótájékoztatóján. Ebből a cikkből megismerhetitek a vakcina nevét, alkotóelemeit, a lehetséges mellékhatásokat. És azt, hogy mire számíthatunk, ha beadatjuk.A vakcinák beadásához úgynevezett GMZ-bizonyítványra van szükség. Ez garantálja, hogy a gyártási létesítmények és folyamatok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek. Bebizonyosodott, hogy a mainzi (Biontech) és az egyesült államokbeli létesítményekben vakcina-tételeket állítottak elő ezen tanúsítvány nélkül. A biztonsági ellenőrzés 117 hiányosságot tárt fel ezekben az üzemekben, amelyek közül három súlyos volt. Azonban több mint 5 millió ilyen "vakcinát" adtak be embereknek.


A magyar államfő Volodimir Zelenszkij meghívására érkezett Ukrajnába.


Az elnök azt a tanácsot adta a nőknek, hogy ne higgyenek el mindent, amit az interneten olvasnak.


A NASA műholdfelvételein is látszik az orosz hadsereg ukrajnai rakétatámadásainak következményei.


Varsó emellett felmondaná a meglévő szerződéseket Oroszországgal.


A lap szerzője szerint az EU végrehajtó testülete végre összeszedte a bátorságát, hogy megmutassa a magyar kormányfőnek: ami sok, az sok.


A San Franciscó-i rendőrkapitányság új politikát javasol, amely engedélyt adna a robotoknak az ölésre, amint arról korábban a Mission Local (viaEngadget) beszámolt. A politikatervezet, amely felvázolja, hogy az SFPD hogyan használhat katonai stílusú fegyvereket, kimondja, hogy a robotok "halálos erőként használhatók, ha a nyilvánosság vagy a tisztek életének elvesztésének kockázata küszöbön áll, és meghaladja minden más erőlehetőséget".


„A 2024-es elnökválasztáson azt preferálnám, ha egy értelmes és mérsékelt jelölt indulna” – fogalmazott a milliárdos.


Túltolták a progressziót a Disney-óriásnál, most már inkább megszabadultak attól a vezérigazgatótól, aki a mesefilmek őshazájából két év alatt veszteséges LMBTQ-propagandagyárat csinált.


Dr. John Money úgy vélte, hogy az ember nemét elsősorban az határozza meg, hogyan nevelik a szülei és mik a társadalom elvárásai. A genderelmélet atyja éppen ezért elképzelését bizonyítandó azt tanácsolta egy ikerpár szüleinek, hogy egy félresikerült orvosi beavatkozás miatt neveljék kislányukat fiúként. A kísérlet tragikusan végződött, ám a doktor gondolatai beférkőztek a köztudatba.


A brit államügyészség azzal érvelt egy utcai prédikátor homoszexualitással kapcsolatos bibliai álláspontja kapcsán, hogy a Szentírás egyes részei már nem vonatkoztathatók a mai társadalomra.


Tudósok egy Erdélyben talált ókori aranyérme segítségével bebizonyították, hogy valóban élt az eddig kitaláltnak hitt harmadik századi római császár, Sponsianus – olvasható csütörtökön a BBC brit műsorszolgáltató honlapján.


A FIFA is azzal indokolta a döntést, hogy a Közel-Keleten és az arab világban ez kifejezetten sértőnek számít.


Nézzétek meg a GÓLT ! A gólszerző (svájci színekben játszó, kameruni gyerek) majdnem sírva fakadt, a svájci nemzeti válogatott csapat svájci honfitársait elhessegette, s eddig példa nélküli módon a gólt szerző csapat játékosai nem örültek a gólnak ! Akkor ki örülhet? Melyik ország, nép, szurkoló győzött? Az esemény rávilágított az egész ballib világ nyitott társadalom elképzelésének tarthatatlanságára. Kiderült, hogy a néger gyerek a svájci “nemzeti”, tehát ertékközösseget kifejező csapatban csak a pénzt szereti, azt a közösséget nem annyira, inkább a hazáját, s szégyelli a gólrúgást. (Lehet hogy én magyarázom bele, de több gólt már nem rúgott, a kapu torkából egyszer pl. az égbe lőtt.) Nem látok a lelkébe, de esetleg hazaárulónak tartotta magát, a balos magyar EP képviselőkkel ellentétben. (Király János)

 

759 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page