top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:40) 2022.06.20.


The Washigton Post: Nem lehetséges Putyin megbékítése, a Nyugatnak ragaszkodnia kell a legyőzéséhez

„Lehet, hogy Putyin nyer Ukrajnában, de az igazi háború csak utána kezdődik” – fogalmaz a hírügynökség szerzője.


Francia választások: Macron pártja kiábrándító vereséget szenvedett

Emmanuel Macron francia elnök pártja és szövetségeseinek koalíciója nyert a francia törvényhozási választások második fordulójában, de elvesztette az abszolút többségét a nemzetgyűlésben. Marine Le Pen pártja tízszeresére tudta növelni a képviselői számát, így 1986 óta először alakíthat újra önálló frakciót.

Le Pen bejelentette, hogy azon fog dolgozni, hogy egyesítse a bal- és jobboldali “hazafiakat”, és egy erős ellenzéket hozzon létre.


„Szexelj biztonságosan” – kijött az amerikai járványügyi központ útmutatója a majomhimlő kapcsán

Virtuális szex, ruhák megtartása, kézmosás – többek között ezekkel próbálja meg felvenni a harcot a központ a majomhimlő ellen.


Nem indulhatnak transzneműek a Nemzetközi Úszószövetség női versenyein

A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) kizárta annak a lehetőségét, hogy transznemű versenyzők induljanak női szakágakban. A javaslat alapján gyakorlatilag lehetetlenné válik a transznemű sportolók részvétele a női számokban. Kizárólag a férfiak mezőnyében indulhatnak azok, akiknél 12 éves korban bármilyen formában beindult a férfi hormonok termelődése, függetlenül az aktuális nemi identitásuktól, vagy az aktuális tesztoszteronszintjüktől. A javaslatot 71 százalékos többséggel fogadták el a küldöttek a Magyarországon zajló világbajnokságon, a Puskás Arénában rendezett rendkívüli kongresszuson. A FINA tudományos alapon szabta meg, hogy a női számokban kik vehetnek részt, de a szervezet nem akar senkit kitiltani a versenyeiről, ezért munkacsoportot hoz létre egy "nyílt kategória" megalkotására.


Benzinárstopot szorgalmaz a legnagyobb román kormánypárt elnöke

Spekulációnak tulajdonítja az üzemanyagárak gyors növekedését Marcel Ciolacu szociáldemokrata (PSD) házelnök.


Horvátország befagyasztotta az üzemanyagárakat

A horvát kormány az autópályák kivételével két hétre rögzítette az üzemanyagok kiskereskedelmi árát - közölte Andrej Plenkovic horvát kormányfő


Demkó Attila: Ennyit arról, hogy az orosz gáz kiváltható

Úgy tűnik, azt mások mostanáig nem fogták fel, hogy ilyen vagy olyan ürüggyel, de Oroszország leállíthatja számukra a szállítást.


Német iparszövetség: azonnal be kell üzemelni a széntüzelésű erőműveket

A szövetség szerint emellett „turbófokozatba kell kapcsolniuk” a megújuló energiaforrások minél szélesebb körű kiaknázását is.


Számíthat-e Irán katonai segítségre Kínától az olcsó olajért cserébe?

Teherán erősen nyomott áron ad el olajat Kínának, cserébe a Peking "befektetéséért" az országban.


Sütő Gábor: Tudatunk Védelme (7)

A negyedik kétharmad arra is felhatalmazás és kötelezettség, hogy helyénvalóan kezeljük végre e téveszméket és a hirdetőiket. Megengedhetetlen, hogy a főpolgármesteri hivatal, számos nemzetellenes és nemzetidegen ellenzéki szervezet és személy mindent megtehet a kormány munkájának akadályozására, Magyarország befeketítésére, helyzetének rosszabbítására, a választók megbízásait nem végzi, a munkáját sem, mégis havonta több milliót zsebel be.


Az 1910-es Flexner-jelentés: a Rockefellerek létrehozták és megszilárdították a gyógyszeripari-gyógyászati komplexumot

A Rockefeller Alapítvány azzal az ürüggyel, hogy ki akarja irtani a maláriát, a horogférgességet és a sárgalázat, több mint egy évszázaddal ezelőtt átvette az összes amerikai orvosi főiskola és kórház fő oktatási és gyakorlati intézményét. Megvesztegetéssel, árrögzítéssel, ipari kémkedéssel és az illegális tevékenységek fedezésére szolgáló fedőcégek létrehozásával Rockefeller és gonosz társai sikeresen létrehoztak egy olyan orvosi-ipari komplexumot, amely a mai napig uralja a nyugati orvoslást. John D. Rockefeller az amerikai olajtermelés 90 százalékát ellenőrizte, ami lehetővé tette számára, hogy a nagy gyógyszeripari "ernyője" alatt (szó szerint) bárkinek a kegyeibe férkőzzön, akire éppen szüksége volt.


Újabb tanulmány erősíti meg: ”Az mRNS kovid vakcinával beoltott csecsemők 58 százalékánál súlyos és/ vagy életveszélyes mellékhatások jelennek meg"Izraelben is sok hasonló eset történt: Olvastunk 8 éves beoltott kisfiúról, aki a padból esett ki és halt meg, mert leállt a szíve...

... és olvastunk gyermekszínházi előadásra érkező beoltott 6 éves kisfiúról, akinek szintén megállt a szíve. Egy 10 éves kisfiú a vakcinázás utáni napon esett össze otthon, édesapja vitte kórházba, de nem tudták megmenteni. Ezek voltak az első esetek a gyerekoltás izraeli beindítása után.

https://rtl.hu/.../2022/06/16/hatvani-anya-fiu-szivmegallas


Ukrajnában több mint 30 amerikai biolabor, továbbá legalább ennyi német, lengyel és ki tudja milyen egyéb ország biolaborja működött ukrán földön

Ezt közölte az orosz hadügyminisztérium. Az igazoló anyagot átadta az orosz vezetés egy tucat nemzetközi szervezetnek. Azóta nagy a hallgatás.

709 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page