VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:44)Kedves Petry Zsolt! Bátor voltál, büszkék vagyunk rád!

Bátran, szabad magyar emberként viselkedtél, nincs miért szégyenkezned, elnézést kérned, hátrálnod. Úgy mondtad el a véleményedet, hogy abban nagyítóval sem találni bántót, s nem mellékesen: minden szavad színigazság. Bár az állásodat elvették, nem maradsz majd munka nélkül, és szereztél sok millió barátot. Hiszem, hogy a kavicsból, amit elengedtél, lavina lesz, amely előbb-utóbb maga alá temeti majd mindazokat, akik miatt ma Nyugat-Európa úgy fest, mint Szodoma-külső.


AUSZTRIA LASSÚ HALDOKLÁSA – BÉCSI OLVASÓNK ÍRÁSA AZ ERDÉLY.MA PORTÁLNAK

1918-ban az Osztrák-Magyar Monarchia felbomlása gyorsan ment. Ausztria halála most lassabb lesz. Nem titokban megy végbe, hanem mindenki szeme előtt játszódik le. Nézzünk egy-két múlt heti újságot. Kezdjük a Kronen Zeitunggal, Ausztria legolvasottabb lapjával. Április 1-én a 23. oldalon vastagbetűs cím. „Baloldali szélsőségesek tüntetése az afgánok visszaküldése miatt. 313 rendőr jelenlétében, 140 000 euróba került.”


“MIÉRT ERŐLTETITEK, HA NAGYOBB A KÁR, MINT A HASZON?” (DR. WOLFGANG WODARG)

Riasztó képet nyújtanak a gyógyszerek, oltóanyagok mellékhatásainak számadatai az EU EMA-adatbank alapján. Itt közzétett ábránk a 2020. április és 2021. március közötti időszakot öleli fel.


A COVID VARIÁNSOKKAL VALÓ FENYEGÉS ALKALMAS A SZABADSÁG TELJES ELPUSZTÍTÁSÁRA

A rémhírterjesztés magas foka, hogy a szabadság elpusztítására irányuló félelemkampány részeként használják – az egyébként érdekes módon az oltáskampány kezdetétől nagyobb tempóra kapcsolt- un. Covid mutánsok terjedése. Hazánk egy kivételes oltások országa. Nincsenek oltás sérültek, sem halottak. Miközben a világ egyre jobban figyel az oltásokkal összefüggésbe hozott halálozások számára, kis hazánkban egy szó nem esik ilyesmiről. Minden rendben van az oltások veszélytelenek, biztonságosak.


44 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek