top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:41) 2022.07.01.
Amerikai kutató: Magával tol ki Washington, ha másokkal is úgy bánik, mint a magyarokkal

Búcsúzhat európai befolyásától az Egyesült Államok, ha ráerőlteti progresszív ideológiáját szövetségeseire: az amerikai szerző Magyarország csuklóztatását hozta fel példának.


Gúnyt űz a NATO-ból Magyarország tagsága a Politico szerint

„Hogy megmentsük a NATO-t, el kell pusztítani” – írja Matthew Karnitsching, a Politico vezető európai tudósítója.


Putyin szerint a Nyugat feláldozható anyagként használja az ukránokat

A nyugati országok cinikus módon ukránok millióit használják feláldozható anyagként geopolitikai játszmáikban és Oroszország fejlődésének megfékezésére tett kísérleteikben – mondta Vlagyimir Putyin elnök a Külföldi Hírszerző Szolgálat (SZVR) központjában a hírszerzés 100. évfordulója alkalmából tartott beszédében


Minden eddiginél röhejesebb kamuvideó jött Ukrajnából

Ezt talán még Sváby Andrásék se néznék be.


New York Times: Putyin magabiztos, már nem stresszel

A lap szerint az orosz elnök kiegyensúlyozottságának oka az lehet, hogy úgy érzi, a kezdeti nehézségek után az oroszok ráálltak a győzelemhez vezető útra.


Soros György fia nagyobb katonai szerepvállalást szeretne látni az oroszok ellen

A „filantróp” fia szerint nincs esély tárgyalásos úton a békére.


Orbán: a háborús inflációnak csak a békével lehet véget vetni

A miniszterelnök szerint "minden esély megvan" arra, hogy Magyarországhoz közelebb kerüljön a front.


Orbán: gyorsabban közeledik Magyarországhoz a háborús zóna, mint azt az emberek gondolják

Szerinte határőrséget kell felállítani, és két-háromszorosára növelni a haderőfejlesztés sebességét


Megbukni látszik a sokszor követendő példaként emlegetett finn oktatási rendszer

2006 óta folyamatosan nő az alul teljesítők száma a finneknél. A PISA adatok szerint egyre több finn diák nem tud rendesen olvasni.


Masszív járványhullám várható Európában a nyáron

A koronavírus újabb masszív hulláma várható Európában a nyáron - közölte Hans Kluge, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója. (nem nyughatnak)


Johnson-terv: Újra kellene alakítanunk a Római Birodalmat

Boris Johnson a madridi NATO-csúcson egy új államszövetség megalakítását vetette fel, amelynek a mintáját a hajdani Római Birodalom alkotná. A brit miniszterelnök szerint szükséges lenne az észak-afrikai és a közel-keleti államok valamint Törökország bevonása az európai együttműködésbe. (magyarán: szeretné személyesen átélni Róma bukását...)


Több ezren hiába nyitogatják a csapokat: megdöbbentő vízhiány van több Pest megyei településen

A hőségben megnövekedett vízfogyasztás további emelkedése, illetve műszaki meghibásodás esetén nyomásesés vagy átmeneti vízhiány tapasztalható tíz Pest megyei településen; a vízszolgáltató Duna Menti Regionális Vízmű (DMRV) Zrt. szerdán a fogyasztás csökkentését kérte a fogyasztóktól. Solymáron és Pomázon elsőfokú vízkorlátozást rendeltek el.


Így fogadták... tüntettek az izraeliek, a vakcina miatt elhunytak és milliós nagyságrendben megbetegedett izraeliek nevében: Bourla, hazug vagy! Bourla, szenvedést okoztál nekünk! Bourla, tűnj innen!!

Albert Bourla, akit úgy fogadott Izraelben az izraeli kormányzat, mint egy királyt, megkapta a “zsidó Nobel- díjat” a csodavakcináért és azért, hogy az izraeliek lettek a Pfizer kísérleti laboratóriumának kísérleti alanyai.


Dr. Zelenko utolsó üzenete: Az Isten velünk van, a mi oldalunkon áll

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak a csodálatos embereknek, akikkel ezen az úton találkoztam az elmúlt két évben, és köszönöm az imáitokat, a szeretetet és a pozitív energiát, amit felém küldtetek, és arra szeretnélek bátorítani, hogy folytassátok a szabadságharcot. Legyen bennetek továbbra az isteni tudat , hogy Isten igazsága és tudása fel fog tárulni a világ előtt, mert Isten a mi oldalunkon van, és csak hozzá kell fordulnunk és Tőle kell segítséget kérnünk. Isten áldjon benneteket. *** Dr. VLADIMIR ZEV ZELENKO 1973-2022. Áldott legyen dr. Zelenko emléke!
696 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page