top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:41) 2022.07.01.

Búcsúzhat európai befolyásától az Egyesült Államok, ha ráerőlteti progresszív ideológiáját szövetségeseire: az amerikai szerző Magyarország csuklóztatását hozta fel példának.


„Hogy megmentsük a NATO-t, el kell pusztítani” – írja Matthew Karnitsching, a Politico vezető európai tudósítója.


A nyugati országok cinikus módon ukránok millióit használják feláldozható anyagként geopolitikai játszmáikban és Oroszország fejlődésének megfékezésére tett kísérleteikben – mondta Vlagyimir Putyin elnök a Külföldi Hírszerző Szolgálat (SZVR) központjában a hírszerzés 100. évfordulója alkalmából tartott beszédében


Ezt talán még Sváby Andrásék se néznék be.


A lap szerint az orosz elnök kiegyensúlyozottságának oka az lehet, hogy úgy érzi, a kezdeti nehézségek után az oroszok ráálltak a győzelemhez vezető útra.


A „filantróp” fia szerint nincs esély tárgyalásos úton a békére.


A miniszterelnök szerint "minden esély megvan" arra, hogy Magyarországhoz közelebb kerüljön a front.


Szerinte határőrséget kell felállítani, és két-háromszorosára növelni a haderőfejlesztés sebességét


2006 óta folyamatosan nő az alul teljesítők száma a finneknél. A PISA adatok szerint egyre több finn diák nem tud rendesen olvasni.


A koronavírus újabb masszív hulláma várható Európában a nyáron - közölte Hans Kluge, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója. (nem nyughatnak)


Boris Johnson a madridi NATO-csúcson egy új államszövetség megalakítását vetette fel, amelynek a mintáját a hajdani Római Birodalom alkotná. A brit miniszterelnök szerint szükséges lenne az észak-afrikai és a közel-keleti államok valamint Törökország bevonása az európai együttműködésbe. (magyarán: szeretné személyesen átélni Róma bukását...)


A hőségben megnövekedett vízfogyasztás további emelkedése, illetve műszaki meghibásodás esetén nyomásesés vagy átmeneti vízhiány tapasztalható tíz Pest megyei településen; a vízszolgáltató Duna Menti Regionális Vízmű (DMRV) Zrt. szerdán a fogyasztás csökkentését kérte a fogyasztóktól. Solymáron és Pomázon elsőfokú vízkorlátozást rendeltek el.


Albert Bourla, akit úgy fogadott Izraelben az izraeli kormányzat, mint egy királyt, megkapta a “zsidó Nobel- díjat” a csodavakcináért és azért, hogy az izraeliek lettek a Pfizer kísérleti laboratóriumának kísérleti alanyai.


Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak a csodálatos embereknek, akikkel ezen az úton találkoztam az elmúlt két évben, és köszönöm az imáitokat, a szeretetet és a pozitív energiát, amit felém küldtetek, és arra szeretnélek bátorítani, hogy folytassátok a szabadságharcot. Legyen bennetek továbbra az isteni tudat , hogy Isten igazsága és tudása fel fog tárulni a világ előtt, mert Isten a mi oldalunkon van, és csak hozzá kell fordulnunk és Tőle kell segítséget kérnünk. Isten áldjon benneteket. *** Dr. VLADIMIR ZEV ZELENKO 1973-2022. Áldott legyen dr. Zelenko emléke!
696 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page