top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:49) 2023.01.06.
Karine Jean-Pierre, a Fehér ház szóvivője közölte, hogy mindez a néhai pápa és a Vatikán kívánságának megfelelően történt így.


A katonák lelkiismereti okokra hivatkoznak.


Életbe lépett moszkvai idő szerint pénteken délben az ukrajnai fronton az orosz fél által az ortodox karácsony alkalmából egyoldalúan meghirdetett tűzszünet. A kijevi vezetés korábban leszögezte: Ukrajna nem fog semmiféle tárgyalásokat folytatni a karácsonyi tűzszünetről.


Az amerikaiak az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén arra utaltak, hogy "elfogadhatatlan" ha Izrael változtat a Templom-hegy státuszán.


„Aki összemossa a 2010 előtti éveket az azt követőkkel, az vagy vak, vagy a Fidesz hasznos hülyéje” – írta Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán. (nu, úgy látszik, szorul a hurok: mivel már túl sok csapból folyik, hogy Gyurcsányék voltak az igazi terroristák, nem Budaházyék, a főkolomposnak ellenáramlatra van szüksége...)


Petersont azután kötelezték az átképzésen való részvételre, hogy megosztotta Pierre Poilievre konzervatív párti politikus bejegyzését a Twitteren, és kritizálta a kanadai miniszterelnököt is. A kamara azt is kifogásolta, hogy a “közösségimédia-bejegyzései nélkülözték a szakmaiságot”. Justin Trudeau tavaly februárban arról írt a Twitteren, hogy “a kanadaiaknak joguk van tiltakozni, ahhoz, hogy ne értsenek egyet a kormányukkal, és hogy hallassák a hangjukat”, de ahhoz nincs joguk, hogy “ostromolják a gazdaságunkat, a demokráciánkat, vagy az állampolgárok életét. Ezt be kell fejezni”.


Beüzemelték a lázadók kiiktatására vonatkozó COVID-protokollt? Nem járvány, hanem nyilvánvalóan a kormány bosszúja szedi áldozatait. Félő, hogy a kínai covidista párt megbetegedéseknek jelentve irtja a lázadókat.


Szintén decemberben halt meg Ni Zen elismert forgatókönyvíró, és az ország legjobb tudósai közül is mindössze egy hét leforgása alatt tizenhatan haláloztak el. A hírességek esetében közös pont, hogy a halál okát nem hozták nyilvánosságra, de a kínai internethasználók közül sokan úgy sejtik, hogy a járvány miatt halhattak meg, de ezt eltitkolják előlük. (nu, itt kezdődnek a bajok: a jó nép megelégelte a kovidos lezárásokat, de lelkesen sejtegeti, hogy biztos a "járványtól", s nemsokára megint követeli a lezárásokat, a kötelező maszkoltatást, megint megy követelni az oltást, ez megint tönkreteszi az immunrendszerét, megint tömeges megbetegedés, hirtelen elhalálozás, rettegés, drága pártunk és kormányunk, mentsél meg minket... )


Tudták, hogy rengeteg embert meg fognak ölni, és meg is tették azt! Az emberek képesek kell legyenek arra, hogy ezt észre vegyék!”


“Ez nagyon világos – egyértelmű. Normális körülmények között nem is vitatkoznánk erről. Ezt a vakcinát már régen kivonták volna a forgalomból. Valószínűleg soha nem lett volna szabad jóváhagyni.”


A boncolási jegyzőkönyv szerint "nincs jele bűncselekménynek" "az előzetes leletek szerint lehetséges szívroham".


Tim Robbins színész szerint azok az emberek, akik nem hajlandók elengedni a világjárvány elleni korlátozást, olyan hitrendszert alakítottak ki, amely egy "új vallás" minden fontosabb jelét hordozza. A megjegyzéseket Robbins a Russell Brand humoristával és társadalmi kommentátorral készített interjú második részében tette. Brand a világjárványra válaszul bevezetett cenzúráról kérdezte Robbinst, olyan intézkedésekről, amelyek során "atyai tekintélyt adtak az államnak, amely mindig biztonságot kínál nekünk, a vállalati szektornak, amely mindig kényelmet kínál nekünk, miközben az emberi tapasztalatot banalizálják, adatot csinálnak belőlünk". "Ez egy új vallás" – reagált a Shawshank Redemption sztárja."Pontosan olyan, mint egy vallás, dogmatikus, abszolút ha nem hiszel benne, a pokolra vagy ítélve, tehát ez egy új vallás" – tette hozzá. "Törzsi, dühös, bosszúálló emberekké váltunk" – mondta. "És nem hiszem, hogy ez olyasvalami, ami fenntartható a Föld számára, hogy elkezdjük démonizálni azokat az embereket, akik nem értenek egyet az adott egészségügyi politikánkkal, és szörnyeteggé, páriává változtatjuk őket, azt mondjuk, hogy nem érdemelnek kórházi ágyat"." "Ebből az lett, hogy 'kurvára meg kéne döglened', mert nem feleltél meg" – tette hozzá. "Ez hihetetlenül veszélyes."


Tegyél meg nekem egy szívességet, és tölts magadnak egy italt, mert szükséged lesz rá a cikk végére. Az mRNS oltás után a tüske elleni immunválasz áttolódik az IgG4-re, amivel a szervezeted olyan dolgokkal való ismételt érintkezés után reagál, mint pl. a méhméreg, a virágpor vagy a mogyorófehérjék...


"Nyissák ki az ablakokat!"


„Apák és anyák, ne legyetek figyelmetlenek, a transzgender propaganda naponta ömlik a gyerekekre a közösségi médiumokból” – üzente Igor Matovič, aki hosszas posztban osztotta ki a transzaktivizmust.


A Coming Out nevű csoport vezetője szerint Putyin „remek ötletet” adott nekik: propagandát fognak folytatni.
869 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page