top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:54) 2022.03.12.Bogár László: A III. világháború megkezdődött

Ukrajnában csak proxy-háború zajlik, azaz a hadviselő felek azt nem a valós csatatéren vívják egymással. Ukrajnát beáldozták ennek a játék érdekében. Nem lehet kétségünk, hogy a harmadik világháború megkezdődött. – Bogár László közgazdász osztotta meg gondolatait az orosz-ukrán háborúról.


Videón, ahogy egy idős ukrán házaspár kizavar az udvaráról három állig felfegyverzett orosz katonát – avagy hogyan sül el visszafelé az ostoba propaganda?

Az ukrán házaspár kivívta az internet tiszteletét és rajongását. (Csakhogy a mandiner által közölt híradás alatt rögtön megjelentek a lényeglátó hozzászólások. Pl. ez a kettő. 1./ Az oroszokat ki lehet zavarni, akár hangos szóval is, hisz parancsba kapták, hogy kíméljenek meg lehető legtöbb civilt. Az ukránok lelőtték volna őket. 2./ A kijevi amerikai nagykövetség által terjedt el a videó az interneten)Gyorstalpalót tartott a Fehér Ház 30 felkapott Tiktokkernek az orosz-ukrán háborúról

A platformon keresztül milliók informálódnak a háború fejleményeiről, ezért a Nemzetbiztonsági Tanács emberei Zoom híváson keresztül osztottak meg kulcsfontosságú információkat fiatal influenszerekkel.


Gődény kiállt Oroszország mellett

„Elítéljük, hogy az atlanti blokk, terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével, tovább provokálja Oroszországot” – írták.


A sátáni bugyutaság járványa! A covid-őrületből a ruszofób-őrületbe kergetett agymosottak visszáságai: Betiltották a Csajkovszkij darabok előadását, mert a zeneszerző orosz

A zenekar képviselői kijelentették: „A közelmúltban Ukrajna elleni orosz invázió fényében a Cardiff Philharmonic Orchestra a St David’s Hall egyetértésével úgy érzi, hogy a korábban meghirdetett műsor, beleértve az 1812-es nyitányt is, jelenleg nem megfelelő. A zenekar reméli, hogy a közönség továbbra is támogatni fogja őket, és élvezni fogja a felülvizsgált programot.”


Élő közvetítés New Yorkból, az ENSZ rendkívüli üléséről: Oroszország az ENSZ Biztonsági Tanácsának összehívását kéri az ukrajnai „biolaborok” ügyében (+ DOKUMENTUM)

Moszkva azt állítja, hogy Washington finanszírozott és ellenőrzött állítólagos biofegyver-programokat Ukrajnában


Bukarestben járt az USA alelnöke, Kamala Harris és Klaus Iohannis közös sajtótájékoztatóján nagyjából üres közhelyeket puffogtattak- az érdemi lényeg nyilván titokban maradt (+ magyar feliratos VIDEÓ)

A nagy csinnadrattával beharangozott találkozón ugyanis semmi konkrétum nem hangzott el nyilvánosan, viszont a hivatalos sajtótájékoztatón valami olyan érzése támadt a szemlélőnek, hogy Kamala Harris üres közhelyeket puffogtat és rögtön áttolta a hivatalos beszámolót Iohannisra, aki természetesen kivágta a rezet, örök hűségéről biztosítva a NATO-t és Kamala Harris kormányát is.


Trump: Az a baj Putyinnal, hogy túl nagy az egója

„Most sok minden változik, ha megnézzük, úgy tűnik, ez már nem ugyanaz a Putyin, akivel nekem dolgom volt” - nyilatkozta az egykori elnök.


MÁRCIUS 15.

ELŐDEINK NYOMÁN TILTAKOZZUNK A TERROR, AZ ÖNKÉNY, A HAZUGSÁG ELLEN! SZABADSÁGOT KÖVETELÜNK! LE A MÉDIATERRORRAL, AZ EMBEREK MEGTÉVESZTÉSÉVEL!IZRAEL: A COVID VAKCINA ÁLDOZATAI FELEMELIK A HANGJUKAT, RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT

Izraelt a világjárvány elleni védekezés mintaországának és a Covid-19 elleni védőoltások úttörőjének tartották. A lakosság nagy része megkapta a 3. emlékeztető vakcinát – de mi lett ennek a következménye? A vezető média hallgat róla, de a közösségi médiában emberek ezrei számoltak be a legsúlyosabb őket ért mellékhatásokról, és hozzátartozóik haláláról. Nézze meg itt az egykor egészséges emberek megrázó beszámolóit, akiknek az élete most romokban hever.


Antonio Conte: „Együttérzek az orosz sportolókkal”

Antonio Conte, a londoni Tottenham futballcsapatának vezetőedzője úgy véli, igazságtalan az oroszok kitiltása a nemzetközi sportéletből.Élni persze most is lehet, de immár csak túl a civilizáción – Bicskei Zoltán délvidéki filmrendező írása az Erdély.ma portálnak

Valóban, milyen egyszerű. Hiszen egyetlen Rend van, a Mindenség rendje, körülöttünk s bennünk. Amihez régebben reggelente fohászkodtunk, esti imánkban elszámoltunk, megbékéltünk s a kettő közt e szerint gondoztuk a világot és a körülöttünk lévőket. Ilyen egyszerű – mondja Nyírő József nagyszerű parasztja is: „A világban, úrfi, nem történik semmi. Már azonkívül, hogy az ember megszületik, éldegél, és ha letelik az életje, szépen elmegyen. Egyszer kicsit jobb, másszor kicsit rosszabb. Ami egyéb van, azt csak habókos, bolond emberek találják ki. Az élet az, amit az Isten adott. Ez egyszerű és tiszta, mint a víznek folyása.”


Szakértők a szem maszkolását javasolják a gáz- és élelmiszer-számla kifizetésekor, mert az árak szívinfarktushoz vezethetnek


396 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page