top of page

Mindennapi szemezgetésünk frissítve, helyesbítve (15:30) 2022.12.30.
Több mint egymillióan vallották magukat magyarnak Romániában

Ezzel sikerült megőrizni a magyarok 6 százalék feletti arányát a romániai társadalmon belül.


Bogár László: Márciusban fegyverszünet jöhet

2023 a fekete hattyú éve lesz: fegyverszünet, német-francia békefenntartók, a német technostruktúra kiszervezése, és az a titokzatos fekete hattyú, ami mindent megváltoztathat – Bogár László közgazdász jóslata a 2023-as új évre.


Tedros, a WHO tömeggyilkosa, nagy felháborodást keltett kijelentésével,hogy ne a gyerekek megölésével kezdjék a vakcinagyilkosságokat, hanem az öregekkel

A WHO vezetője megfeledkezve magáról elmondta tervét, miszerint előbb az öregeket irtsák ki a C19-es vakcinákkal, a gyerekek megölése "nem helyes"


NATO-főtitkár: A leggyorsabb út a békéhez, ha még jobban felfegyverezzük Ukrajnát

Jens Stoltenberg egyértelművé tette (a szövetség) álláspontját.


Így dolgozik a CIA Oroszország mélyén

Váratlan robbanások és egyéb sajnálatos balesetek: volt amerikai kémek vallottak a szabotázskampányról, egy furcsa európai partnerországról és arról is, mik a további potenciális célpontok.


Európa úgy táncol, ahogyan az USA fütyül

Európa csapdahelyzetbe került az orosz-ukrán háború miatt, miután túl gyenge ahhoz, hogy önállóan cselekedjen akár a szankciós politika, akár a védelem területén. Ezért azt csinálja, amit az USA diktál neki – mondta John J. Mearsheimer világhírű politológus budapesti látogatása során.


Ayaan Hirsi Ali: Az év, amikor a Nyugat felszámolta a női jogokat

A progresszíveket jobban érdekli a szemantika, mint az emancipáció - írja a szerző.


A zöld diktatúra pusztítja a földet és rejti el a felelősöket. Az emberek programozása folyik azzal, hogy "te vagy az ok" de valóban így lenne?

Egy globális pénzmosás folyik a fogyasztói társadalom fenntartása érdekében. Bedő Imre közgazdász mondatai, meglehetősen elgondolkodtatóak.


ROBERT C. CASTEL: Mivel egyre több személyes támadás ér a médiában, kénytelen voltam átmenni ellentámadásba

Ennek az ellenlökésnek a szerves része az a Wikipedia oldal, amit Gonda István úr állított össze fáradtságos munkával, referenciákkal, tényellenőrzéssel. Időközben az oldal átesett a Wikipedia ellenőrzésen és jóváhagyást kapott.


A Budaházy Bizottság szerint sem elég a részkegyelem: újabb igazságtalan ítéletnek engedne teret

Alább olvasható a közleményük: A Budaházy Bizottság az Igazságtételért civil társaság örömmel fogadta, hogy levelére mintegy válaszul, közvetlenül Karácsony után Novák Katalin köztársasági elnök kegyelemben részesítette az ún. Budaházy-ügy hét vádlottját. Arra kérjük tisztelettel Novák Katalin elnökasszonyt, hogy legyen következetes, s ne engedjen terepet egy újabb égbekiáltóan igazságtalan, ismételten társadalmi közfelháborodást kiváltó ítéletnek ebben a velejéig koncepciós, a magyar nemzeti ellenállást kriminalizáló, a Gyurcsány-Dobrev páros magyarságot terrorizáló ámokfutását leplezni hivatott eljárásban.


A kétszeresen vakcinázott, elismert norvég klinikai pszichológus @Silje_Schevig a covid mRNS oltások teljes felfüggesztését kéri, mivel egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy több kárt okoznak, mint hasznot

"Mindannyiunkat átvertek, de a korábbi nézeteltérések ellenére is kedvesen kell viselkednünk egymással."A gondolkodó felnőtteknek nem kéne többé hinni ezekben...651 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page