top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:57) 2022.07.31.


A külgazdasági és külügyminiszter a háború végéről, oroszpártiságról, a gázellátás biztonságáról és az Amerikával való vitákról is beszélt.


"A miniszterelnök olyan távol áll a rasszizmustól, mint Makó Jeruzsálemtől."


A testvérének mondta legutóbb, hogy a harmadik injekció után nagyon rosszul kezdte érezni magát.


Előkerült egy videó 2020 júniusából, melyben Karl Lauterbach német egészségügyi miniszter (akkor még nem volt az) így nyilatkozott az mRNS-géninjekcióról:

Kérdező: "Mit várhatunk egy hatékony oltástól?"

Lauterbach: "Talán működni fognak az mRNS-"oltások", de ez nem túl valószínű, mert eddig embereknek beadva még soha nem működtek és soha nem is kerültek bevetésre. Izgatottan várom, hogy lássam, hogyan fog sikerülni létrehozni egy olyan oltóanyagot, amely még soha nem működött az embereknél. Korábban még soha, egyetlen más betegségnél sem."

Hát most láthatja. Úgy sikerült ez a géninjekció, ahogy korábban mindig. Most sem működik.


Winfried Hermann szerint mindenekelőtt az Egyesült Államok általi beavatkozások teremtettek béke és demokrácia helyett sok pusztítást. Felvetette annak a kérdését is, hogy vajon a nyugati fegyverszállítmányok Ukrajnának valóban közelebb hozzák-e a háború végét, vagy éppen ellenkezőleg, meghosszabbítják az erőszakot. Kifejtette a politikus a véleményét a békeszerződésről is: Egy békeszerződést végül úgyis a háborús ellenféllel, Oroszországgal kell megkötni, bármilyen háborús bűnt is követett el. Ez a keserű, megkerülhetetlen igazság.


Sokan a rendelet ellenére sem akarják hátrahagyni az otthonukat, az ukrán elnök mindenkinek kárpótlást ígér.


A lap szerint a turványosi beszéde miatt törölni kéne Orbán CPAC-en való szereplését.


Naná, nem a debil bidé érkezett, hanem egy igazi vezető!


Az ivermectin világnap kapcsán július 22-24 sajtótájékoztató keretében elmondtam az ivermectin hazai helyzetét, hol tart a III. fázisú klinikai kísérlet.


Elmondása szerint több férfival is szexuális kapcsolatba került, de az egészségügyet hibáztatja.


Gyorsnak és kényelmesnek tűnik, de ne dőlj be ennek az illúziónak! Mindenhol ezt akarják bevezetni 2030-ig... ha nincs QR-kód, nincs vásárlás. Fizess mindig, mindenhol készpénzzel és mindig oda állj sorba, ahol ember van a pénztárban! Így segíthetsz megakadályozni, hogy embertársaidat kirúgják és mesterséges intelligenciával helyettesítsék. Sosem tudhatod, mikor kerülsz sorra... egyszer téged is azzal akarnak majd helyettesíteni.


Úgy látszik, az emberek annyira elvannak foglalva a hétköznapi élet problémáival, hogy a saját életük, és családjuk megmentéséért, nem tesznek semmit!! Nyaralnak, buliznak, nézik, hallgatják és osztják, a pártokat kiszolgáló, hazug média propagandákat, szó nélkül fizetik az egyre emelkedő árakat, és vakon bíznak egy olyan rendszerben és politikai elitben, akik nem őket szolgálják, hanem a globális pénzhatalmi elitet. A globális pénzhatalmi elit terveit, a politikusaink kényszerítik rá a lakosságra, az emberi jogok sárba tiprása mellett. A világ vezetői már évekkel korábban világosan elmondták tervüket az egész emberiség ellen!! "NEM LESZ SEMMID ÉS BOLDOG LESZEL!!" Azt azonban elfelejtették elmesélni, hogy nem leszel te sem, mert ennek a globális pénzhatalmi elitnek, nincs szüksége 8 milliárd emberre!! Ezt szolgálja, minden korlátozás, minden zsarolás, minden oltás.
721 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page