top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:00) 2023.02.06.
Ha ez megtörténik, Thaiföld lesz az első olyan ország, ahol a szerződést semmisnek nyilvánítják, ami azt jelenti, hogy a Pfizer felelősséget kell vállaljon az összes vakcinával okozott kárért.


Hollywoodot "az egész modern amerikai kultúra bázisának" nevezik, és a csoport azt állítja, hogy az "emberiség" nevében beszél.

Financial Times: Az Abrams tank inkább teher lesz Ukrajnának, mint segítség Az M1 Abrams harckocsik, amelyeket Washington a közelmúltban ígért Ukrajnának, inkább terhet jelenthetnek Kijev háborús erőfeszítései számára, mintsem erősítést – jelentette vasárnap a Financial Times. Ezt a nézetet a páncélosok túlbonyolított logisztikai és karbantartási igényeivel magyarázzák.


A volt izraeli kormányfő szerint a Nyugat nagyon helyesen döntött úgy, hogy a tárgyalások helyett Putyin legyőzésére van szükség.


Drámai kiáltvánnyal fordult nemrég Carlo Maria Viganò érsek, a Vatikán volt amerikai apostoli nunciusa a világ nemzeteihez, az általa „globális puccsnak” nevezett folyamattal szemben. Az érsek, aki az elmúlt években – nyugdíjaztatása után – többször is bírálta Ferenc pápát, ezúttal nem elsősorban a katolikus egyház belső állapotával foglalkozott, hanem a nemzetközi hatalmi elit túlzott és romboló hatásúnak ítélt befolyásával szemben fogalmazott meg éles kritikát.


A Twitter-fájlok nyilvánosságra kerülése nyomán az amerikai konzervatív tábor egyre több szereplője fogalmazza meg, hogy nemzetük valójában a CIA, az FBI és a média együttműködése által kreált mesterséges valóságban él. Hiába vannak erről információk már körülbelül 50 éve, úgy látszik, Elon Musk kellett ehhez a felismeréshez.


Az informatikai és pénzügyi vállalatok összefonódása minden idők legnagyobb hatalomkoncentrációját hozta létre. De mi biztosít ennek a hatalmas komplexumnak akkora befolyást, hogy akár a világ sorsát is képes irányítani?


Az amerikaiak többsége elégedetlen vagy dühös lenne, ha bármelyikük megnyerné az elnökválasztást.


A szerdáig tartó stratégiai kormányülés kiemelt témája Brüsszel szankciós politikája és az, hogy ennek káros hatásaitól, a szankciós inflációtól, a magas energiaáraktól hogyan lehet megvédeni Magyarországot.


Isabel Vaughan-Spruce ellen ejtették a vádakat bizonyíték hiányában, de a jogi képviselői szerint akár “elölről kezdődhet” az egész folyamat, ezért egyértelmű bírósági ítéletet szeretnének.


A tenger alá süllyedt település központjában hét nagy kőmonolit, "Atlit Jam Stonehenge-e" áll egy egykori édesvizű forrás körül.


Célunk véget vetni Budaházy Györgyöt és társait sújtó több, mint 10 éve tartó jogi meghurcoltatásnak. Az ügyben kényszervallatásokkal, a vádlottak családtagjainak megzsarolásával, eltűntetett bizonyítékokkal és számos más jogtipró módszer alkalmazásával építették fel a jogtalan, aránytalan és bizonyítatlan terrorvádat. Álláspontunk szerint a meghozott ítélet mélyen sérti a társadalmi igazságérzetet, és rombolja a jogállamiságba vetett hitet. Kezdeményezésünkkel el kívánjuk érni, hogy a Budaházy-ügy tisztességesen végződjön, ezért arra kérjük Novák Katalin köztársasági elnököt, hogy legyen méltányos és részesítse elnöki kegyelemben Budaházy Györgyöt és társait! Kérjük, írja alá petíciónkat!

942 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK