top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:03) 2022.09.27.
Kedves Olvasó! Jól nézze meg a mellékelt felvételeket, melyek a COVID19 féle tömegesen alkalmazott, az emberekre kényszerített oltóanyag eredménye. Ezeket a felvételeket ugyanis a Mainstream média, és a vakcina-apostolokká fejlődött politikusok eltitkolnák.


Egy német lap információi szerint megrovást kaphat az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen a Biontech-Pfizerrel kötött 35 milliárd eurós szerződés miatt. A férje nyakig benne van a BigFarma érdekeltségben, a Pfizer/BioNTech vezérigazgatóinak egyike!


“A nagy teniszező, aki nem hagyta magát megfélemlíteni az oltást kötelező hatalmaktól. Nincs az a hatalmasság,aki meg tudja törni. Djokovics az a sportoló akinek a lelke és a teste össze van hangolva. Nagyon tudja, érzi mi fontos ahhoz, hogy egészséges legyen. Djokovics sokkal több mint szuper sportoló, ő egy igazán teljes ember.”A nyugati hatalmak kijelentései szerinte nem mások, mint „csak egy szertartásos verbális fosás”.


„Jelenleg a menekültek szociális turizmusát éljük – be Németországba, vissza Ukrajnába.” Úgy tűnik, a CDU részéről vége az ukránbarátságnak.


Az ukránok emberfölényben voltak az utóbbi időben, boldog-boldogtalant besoroztak.


Brutális mértékben megnőtt a kereslet a magánrepülőutak iránt Oroszországban, miután Vlagyimir Putyin – a második világháború óta először – részleges mozgósítást rendelte el. A tehetősebb oroszok kisebb vagyont fizetnek, csakhogy megússzák a besorozást.


Putyin – aki egykoron maga is a szovjet hírszerzés tisztje volt – 2017-ben úgy foglalt állást, hogy hiba volt kiszivárogtatni a titkos amerikai dokumentumokat, de Snowden nem áruló. Tavalyelőtt egy amerikai fellebbviteli bíróság megállapította, hogy a Snowden által leleplezett program törvénytelen volt, és a programot védelmükbe vevő amerikai hírszerzési vezetők nem mondtak igazat.


Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg.


A szövetség 2014-ben kezdte meg az ukrán hadsereg kiképzését, évente átlagosan 10 000 kiképzett katonát képezve ki. Az USA és szövetségesei Ukrajnát a NATO defacto tagjává tették.


Kickl: Ausztriában is meg kell kérdezni a lakosságot az Oroszország elleni szankciókról Az Osztrák Szabadságpárt szerint a kormányuknak „Magyarország példáját kell követnie”.


Kaczynski: Nem az Európai Bizottság határozza meg, hogy ki nyerjen választásokat A lengyel Jog és Igazságosság párt vezetője üzent az Európai Bizottságnak az olasz választás után.


Meloni nem olyan kamujobbos, kamukonzervatív, mint a német CDU, vagy maga az Európai Néppárt.


Az olasz választások eredményét kommentálta a francia miniszterelnök.


„Brüsszel rémálma, hogy az új olasz vezetés Orbánnal áll össze” – idézte a lap Stefano Stefanini volt olasz kormánytisztviselőt.


„Helyenként orwelli, szélsőbalos őrjöngés zajlik a világban, amit én liberálisként elképedve nézek” – mondja a most 60 éves Fodor Gábor. Nagyinterjúnk a veterán politikussal!


"A baloldaliságban és a liberalizmusban gyakorlatilag semmi közös nincs. Mégis "rendes" liberálisok milliói támogatják a baloldalt. Miért?" - teszi fel a kérdést Dennis Prager


A nyugati vonal mindig is azt vallotta, hogy az ember az első, és csak azután lehet beszélni nemzeti hovatartozásról. Ehhez képest most a gyakorlatban és az elméletben is teljesen mást tapasztalunk: rendkívül jelentőségteljes tény lett szemükben a nemzeti hovatartozás. Büntetik a lakosságot a politikai rendszer miatt.


A szentélyt Benedict Kiely atya kezdeményezésére építették, hogy felhívják a figyelmet: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon.


„A szeretet immár törvény” – közölte a kommunista diktatúra elnöke.
II. VÍZKONFERENCIA – BUDAKALÁSZ-FALUHÁZ
911 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page