top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:06) 2021.12.13.


"A jelenlegi vakcinázás biztonságra gyakorolt hatása óriási lesz és nagyságrendje akkora, hogy össze sem lehet hasonlítani a mellékhatásokkal, amikről beszélünk, mert rezisztenciára fogja késztetni a vírust , megfosztva a gyerekeket a veleszületett immunitásuktól. És visszavonhatatlanul megakadályozza, hogy valaha is kialakítsuk a nyájimmunitást.


Mindhalálig Pfizer, avagy hogyan tedd végleg oltásfüggővé az embereket – Újabb „konteó” igazolódik be? Izraelben bejelentették, hogy már készülnek a negyedik, ötödik… hetedik oltásra… Úgy tűnik, az oltottak sorába terelt embereket egyszerűen kísérleti fogyóeszközöknek, alanyoknak tekintik. Miközben egyre nyilvánvalóbb, hogy genetikai trutyi az ég egy világon semmitől sem védi meg a beoltottakat, legfeljebb a hatóságok zaklatásától és bírságától.


Sehol egy elnézést, hogy kicsit lábbal tiporjuk munkatársaink szólásszabadságát


Szlovéniában végleg felfüggeszthetik a Johnson & Johnson leányvállalata, a Janssen koronavírus elleni egyadagos oltásának alkalmazását, miután kiderült, hogy összefüggés van egy haláleset és a vakcina használata között – jelentette be Janez Poklukar egészségügyi miniszter kedden, hozzátéve, hogy a vakcinát a jövőben csak „kifejezett kérésre” adják be.


A bizottság csütörtöki hosszabb vitája során a republikánusok azzal érveltek, hogy nincs szükség az iszlamofóbia nyomon követésére, és hogy a megfigyelői pozíciót a konzervatívok elnyomásának eszközeként használnák fel. Azt is mondták, hogy ez aláásná az antiszemitizmus elleni küzdelmet – sőt, bátorítaná az antiszemitákat.


“Ideje felébredni, különben hamarosan már túl késő lesz! Azon állítás, hogy az oltás működik, meghamisított adatokra alapozva történt! Ezt most már mindannyian tudjuk! Hogy ezen adatok meg lettek hamisítva, hivatalosan november másodikán, a világ egyik legjelentősebb orvos-szakmai lapjában került leközlésre: British Medical Journal-ban. Akik ezt csinálják velünk, életük végéig tömlöcben a helyük!” – Prof. Dr. Sucharit Bhakdi


Ha már két oltás is teljesen csődöt mondott, akkor szükségünk van még egy harmadikra is...
Dr. Robert Malone interjúban beszél a génterápiás vakcinákról és elmondja miért vált a téma internetről száműzött mumusává mostanság8 beteg van ebben a kórházban, de valami ismeretlen okból egyik sem Covidos?! Lehet, hogy ez egy karácsonyi csoda? A dél afrikai elnöknek kisebb meghűlése van, a hazug médiában már terjesztik,higy omikronja van. De azt nem tudják cáfolni, hogy nagyon enyhe stádiumban van a betegsége. Ha a dél afrikai elnök példáján bizonyítható, hogy az új vírus az omikron nem veszélyes, akkor pl. az izraeli hisztériakeltés körül kilóg a lóláb.386 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page