top of page

Mindennapi szemezgetésünk – frissítve (15:12) 2022.10.21.

Az embereknek eltérő véleménye lehet a Koronáról és a védőoltásokról. A felnőttek számára lehetővé kell tenni, hogy saját maguk hozzák meg döntéseiket, és elég érettnek kell lenniük ahhoz, hogy mérlegeljék a kockázatot, és maguk keressenek információt az interneten. Az mRNS-készítmények csecsemőkbe juttatása a felelőtlenség csúcsának tűnik– egyes kritikusok gyilkossági kísérletnek nevezik. Ennek oka: 0 és 19 év között a túlélési arány 99,9997%. A "vakcinák" pedig nem védenek a fertőzés vagy az átvitel ellen.


Pr Perronne: “Bill Gates-t bíróság elé vittük”. Most már hivatalos: Perronne professzor egyenesen a bíróság elé viszi a Bill Gates-t. Mielőtt elkezdeném az előadásomat, szeretném elmondani: Bill Gates-t bíróság elé vittük Franciaországban, Párizsban. Az ügyvédjei képviselik.


Az elmúlt héten két bombahír is berobban a médiába. Az első, hogy az EU-s kovid-meghallgatáson a Pfizer fejlett nemzetközi piacokért felelős elnöke elismerte, hogy a Pfizer nem tesztelte, hogy a vakcinájuk megakadályozza-e a fertőzést.


A lengyel kormányfő szerint Németország átkot hozott az egész kontinensre, amikor az olcsó orosz gázra építette jólétét. Úgy véli, hogy ami előállt, az az egész német orosz-politika fiaskója.


Recep Tayyip Erdoğan török elnök szerdán azt mondta, hogy országa együttműködik Oroszországgal egy "földgázközpont" létrehozásában.


„Ezt határozottan nem mi rendeltük meg, amennyire én tudom” – jelentette ki az ukrán elnök.


Nyugati légvédelmi rendszereket telepíteni Ukrajnába katonailag észszerű lépés, de igen kétséges, hogy gazdaságilag fenntartható-e. Robert C. Castel elemzése


Jaír Lapid Twitter-oldalán leszögezte: „Izrael az ukrán nép oldalán áll”.


Megállapodás született abban, hogy ha lesz is gázársapka Európában, az nem érinti majd azokat a hosszú távú szerződéseket, amelyek nélkül Magyarország gázellátása egyik napról a másikra ellehetetlenülne.


A miniszterelnök közölte: Magyarország nem maradt egyedül az EU-csúcson, így sikerült fair megállapodást kiharcolni.


„Megtagadták a kérésünket, hogy biztosítsanak nekünk egy tálat, hogy tisztességes módon vizelhessünk és üríthessünk, míg le vagyunk ragasztva, és kikapcsolták a fűtést” – panaszkodtak.


Az ukrán néptől is bocsánatot kért az üzletvezető.


Kevés szó esik arról, hogy Oroszország cseppfolyósított gáz (LNG) exportjának szintje változatlan maradt a szankciók bevezetése óta. Még kevesebb szó esik arról, hogy a Kreml elleni szankciók támogatói tartoznak a legnagyobb importőrök közé!


Az amerikai elnök szerint a republikánusok csökkenteni akarják Kijev támogatását választási győzelmük esetén.


Találkozott egymással Vucic és a vajdasági magyarok vezetője, Pásztor István. A megbeszélésen a hamarosan felálló kormány mellett szóba került egy palicsi beruházás és a migráció is.


Hitler azokat a németeket bolondította meg teljesen, akik ugyebár szerte a világon precizitásukról és szabadságszeretetükről, de elfogadó természetükről is ismertek. Konkrétan hülyét csinált belőlük, megigézte őket és szerelembe ejtette a tömeget, ezt a rengeteg individuális értelmesből álló egyetlen nagy kollektív hülyét.


Ez a pár tudni akarta, és elővigyázatosságból elküldte a gyíkjuk DNS-ét... Megkapták az eredményeket lol! Bármi, aminek bármi köze van a Big Pharma-hoz, a legtöbb esetben átverés...Meg kell védenünk a GYERMEKEKET az életellenes, istentagadó, sátánista perverzióktól! Az egész TranszGender elmélet, az egész homoszexuális lobbi nem más, mint Isten-tagadás, sátánizmusA szexuális kisebbségek fokozott védelmére szólított fel az EP. A képviselők nagy többsége által elfogadott állásfoglalásban elítélték azokat az uniós kormányokat, amelyek LMBT-ellenes politikai pártok támogatására támaszkodnak, és üzentek Magyarországnak is. A Fidesz szerint a határozat szélsőséges, és cinikusan visszaél egy tragédiával.


A járóbeteg-ellátás keretében végzett melleltávolító műtétek száma jelentősen megnőtt az Egyesült Államokban a gyerekek körében 2016 és 2019 között, és sokan közülük a beavatkozás mellett hormonkezelést is kaptak.


...és közöttünk, a társadalom belül szabadon mozoghatnak, miközben súlyos bűnöket követtek el. Vezető politikusokról, parlamenti képviselőktől és magas beosztású bírókról van szó! Ha egy normál izraeli polgárt vádolnának ilyen bűnökkel, annak a nevét azonnal szétkürtölné a sajtó. Eredetileg közel 60 pedofil izraeli politikus botránya szivárgott ki, de aztán valahogy a fele kimászott a képből. A közvélemény semmit nem tud, mert hírzárlat van! A főgengsztereket védi a velük együttműködő aljas média és a gazságügy?


Helyszín: budai Vár, Szent György tér. Időpont: 2022. október 23., 10-től 18 óráig Jelen lesznek: dr. Csókay András, Drábik János, Kondor Katalin, Varga Domokos György, Fuksz Sándor, Dévai Nagy Kamilla, Ertsey Attila, Patrubány Miklós, dr. Pócs Alfréd, dr. Tamasi József, Bene Gábor, Gaudi-Nagy Tamás, Gyetvay György Gergely, Novák Előd, dr. Horkovics-Kováts János, dr. Turcsányi Zsolt, Ambrus Károly, Balla József, Kovács Emese, Botka István, Szemző Gábor, Sinkovits-Vitay Andrés, Füstös Zoltán, Vesztergám Miklós, Vukics Ferenc és még sokan mások. Drábik János felhívása:


677 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page