top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:18) 2022.01.21.
Megszavazta az osztrák parlament azt a javaslatot, amely februártól minden osztráknak 18 év felett kötelezően előírja a koronavírus elleni védőoltás felvételét – írja a Spiegel.


Ha úgy gondolja, hogy a DIE rossz, várjon, amíg megkapja a »környezeti, társadalmi és kormányzási (ESG) pontszámokat«. A vállalati erkölcsi felelősségvállalásának értékeléseként születő pontszámok drámaian befolyásolhatják a vállalkozás pénzügyi életképességét. Nem más ez, mint Kína sokat átkozott társadalmi hitelrendszerének megfelelje, amelyet ott is a vállalkozói és pénzügyi világ kontrollálására alkalmaznak. Vezérigazgatók: mi a franc van veletek? Nem látjátok, hogy azokat az ideológusokat, akik ilyen megdöbbentő hülyeségeket találnak ki, egy olyan eszme vezéreli, amely nemcsak abszolút ellentétes a szabadpiaci vállalkozás gondolatával, mint olyannal, de pontosan azokat a szabadságjogokat célozza meg, amelyek lehetővé tették annak sikerét?


Az amerikai védelmi minisztérium újonnan nyilvánosságra hozott dokumentumai bizonyítani látszanak, hogy a Corona-járvány az amerikai kormány biológiai fegyverekhez hasonló programjának részeként kezdődött a Wuhan-i Virológiai Intézettel. Az EU is finanszírozta a laboratóriumot az Európai Vírusarchívumon keresztül, amelynek társalapítója, Dr. Christian Drosten 2020 februárja óta részt vehetett a lehetséges laboratóriumi eredet "eltussolásában" - mondta Roland Wiesendanger professzor a Hamburgi Egyetemről.


A Netflix reality TV sztárja, Maya Vander a múlt héten mesélte el rajongóinak gyászát, miután december 9-én kisbabája halva született. „A tegnapi volt életem legnehezebb napja” – tette közzé a 39 éves Vander az Instagramon, új babaruhák képével egy emlékdobozban, amelyet kisfia helyett vitt haza a kórházból. „Mindig hallottam róla, de nem gondoltam volna, hogy része leszek a statisztikáknak.”


Macron terve „nem az, hogy leváltsa a NATO-t vagy elszakadjon az Egyesült Államoktól”, hanem „egyszerűen újra egyensúlyba akarja hozni” a kapcsolatot – jelentette ki Pierre Morcos, a Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Központjának (CSIS) meghívott munkatársa.


„Két-három napig tartott a láz és a covid miatti rosszullét, utána az ózonnal kikezeltem magam,

majd a családomat is a gyerekeimtől az unokákig” – meséli Szentmarjai Tamás. Miután felgyógyult a betegségből, több helyen is ajánlotta a készüléket. Az ürömi Platán Idősek Otthonában azóta is használják, sőt plusz két gépet is rendeltek, hogy az ebédlőbe is felszerelhessék. Tamás elmondása szerint az otthonban egyetlen covidos nem volt. A szerkezet oldalról szívja be a levegőt, az ultraviola-sugárzást a dobozon belül kapja meg, így nem okoz szemkárosodást. A dobozon belüli 100-300 nanométer közötti UV-sugárzás a vírusok RNS-ét és DNS-ét „széttördeli”, ezzel szaporodásképtelenné teszi a kórokozókat


Az EU fizetési felszólítást küldött Lengyelországnak Az egymillió eurós napi pénzbüntetést addig kell fizetnie a varsói vezetésnek, amíg nem tesz eleget az uniós testület döntésének.


Két demokrata párti szenátor voksával az 50 fős republikánus frakció szerdán leszavazta Joe Biden amerikai elnök javaslatát a szenátusi obstrukciós eljárás megszüntetéséről és az amerikai választási eljárási törvény pártpolitikai alapon történő megváltoztatásáról – jelentette a The Washington Times nevű amerikai lap.


Egy út Afrikából Németországba 15 ezer dollárba (több mint négy és fél millió forintba) is kerülhet egyetlen személynek. Ez az összeg pedig európai mércével is tetemes. A hálózatok felszámolása nehéz, mert mindaddig, amíg ilyen erős fizetőképes kereslet van az említett szolgáltatásokra, addig mindig lesznek olyanok, akik bevállalják a kockázatot. Az európai hatóságok kezében pedig sajnos nincsen semmiféle csodaszer – nyilatkozta Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese, akivel az embercsempészetről beszélgettünk.


A jelenlegi vírus és oltási őrületet, a kényszert, a zsarolást, sem választásokkal, sem tüntetésekkel nem lehet felszámolni!


“Florida állam nem fogja szolgálni a Biden kormányzat orvosi rendőrségét ! A be nem oltott egészségügyi dolgozok elbocsátása, akik közül sokan átestek a betegségen és természetes immunitással rendelkeznek, etikátlan és TUDOMÁNYTALAN!“
557 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page