top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:18) 2022.08.25.
Most tudósok egész sora bizonygatja a médiában, hogy a tudomány bizony ilyen megbízhatatlan. Nemhogy hetekkel előre nem tudja megmondani, hogy milyen idő lesz, hanem akár órákkal előre is tévedhet bőségesen. Tudvalevő ugyanis, hogy ők bizonyos valószínűségekkel dolgoznak, és ha nem jön be, hát mossák kezeiket. Igazán dicséretes önvallomások ezek, és helyes, hogy a tudós urak rámutatnak híres tudományuk korlátaira. Ám eddig mintha pontosan az ellenkezőjét sulykolták volna a fejünkbe. Tették ezt egészen pontosan 2020-tól a kovid-hisztéria indulásával egészen 2022 elejéig, míg véget nem ért minden idők legtöbbet hazudó vakcinálkodó kampánya. Ott és akkor ezek a hangok mintha egyáltalán nem lettek volna jelen valahogy. Akkor a tudomány volt a megkérdőjelezhetetlen tekintély, aminek az ajánlása megmenti milliók és milliárdok életét, és csak annyit kell tenni, hogy hallgassunk a tudósokra és mind megmenekülünk. Csak el kell hinnünk, hogy a jóslataik pontosak és beválnak.


Ámulatba ejtő, ahogy azok a gőgös, saját csalhatatlanságukat fennen hirdető, járványterrorista műtudósok, akik két évig percre pontosan tudták, hogy mit kell csinálni, éppen mit kell bezárni abban a pillanatban, milyen jogot kell megvonni, milyen és hány vakcinát azonnal beadni, hirtelen elkezdték hangoztatni, hogy a tudomány valószínűségekkel operál, egyetlen előrejelzés sem száz százalékos, a tévedés lehetősége mindig fennáll. Hát, ez az.


Érdemes elolvasni Judy Milkovich, egykori kollégája könyvét, amelyből teljes képet kaphatunk a világ 1. számú koronadiktátorának bűnügyi sorozatokba illő tevékenységéről.


Hogyan nyerhetik vissza a világ polgárai szabadságukat?


Felszámolná a svéd szociáldemokrata kormányfő az etnikai gettókat a nagyvárosokban.


A szeptember 25-i parlamenti választások előtt egy hónappal végzett közvélemény-kutatásokban az Olasz Testvérek (FdI), a Liga és a Hajrá, Olaszország! (FI) jobboldali szövetsége megközelíti az ötven százalékos támogatottságot, és a felmérések szerint az olaszokat mindenekelőtt saját anyagi helyzetük érdekli.


A két ország sikeresen létrehozta a rubelben és rúpiában történő kölcsönös elszámolás mechanizmusát és Kína is így fog tenni.


Ivan Szuskót, Mihajlivka városának oroszok által kinevezett vezetőjét a kocsijába rejtett bombával ölték meg.


Több vidéki áruházában sem tartott elegendő mennyiségű hatósági áras lisztet.


Elkezdődhet a jövőre esedékes magyarországi pápalátogatás előkészítése – mondta el Novák Katalin csütörtökön Rómában a közmédiának.


Hat Fülöp-szigeteki diáknak tiltották meg a szülei, hogy részt vegyenek egy Biblia-ismereti tanulmányi ösztöndíjprogramban. A fiatalok elfogadták a szülők döntését, de a templomba járásról nem voltak hajlandók lemondani.610 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page