top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:03) 2021.09.18.


Hatalmas többséggel, 16:2 arányban leszavazta az amerikai gyógyszerfelügyelet szerepét is betöltő FDA szakértői panelja azt, hogy általános jelleggel, minden 16 év felettinek beadhassák a Pfizer koronavírus elleni vakcinájának harmadik dózisát – közölte a Bloomberg péntek éjjel. A hivatalos jelentés szerint, a FDA szakemberei nem biztosak abban, hogy a 3. adag minden beteg számára előnyös lenne...


Ennyit arról, hogy a "nem beoltottak vannak veszélyben"! (Elképesztően tartalmas, sokrétű dokumentumfilm! – a Szerk.)


„Isten mentsen meg benneteket attól, hogy olyan rendeletet hozzatok, melyben kötelezni akartok bennünket az oltásra!!! Ezt már megmondtam, a sertés-pestis féle hazugságaitok idején! Mi úgy fogjuk várni az oltócsoportokat, ahogy őseink Stefan cel Mare idejében várták a törököket… vasvilákkal, kaszákkal és furkósbotokkal!!! Ne játsszatok tovább az idegeinkkel, az életünkkel és a gyerekeink életével , ti semmirevalók, amik vagytok! Ott leszek az első sorban, és védeni fogom azokat, akik nem akarják beadatni maguknak ezt az oltást!” – figyelmezteti a covid-hatóságokat Ciprian Tamaş


Ignaz Bearth sokáig a legolvasottabb Facebook-oldallal rendelkező jobboldali aktivista volt Svájcban. Részese volt a németországi Drezdából indult Hazafias Európaiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen (Pegida) nevű mozgalomnak, 2015 óta rendszeres felszólalója a rendezvényeiknek. 2017-ben a legnagyobb közösségi portálon 173 ezer követője volt, majd a német szövetségi választások előtt a Facebook törölte az oldalát a „közösségi alapelvek megsértésére” hivatkozva.


Szivárványos zászló és saját Pride-graffiti készítése, egy közös menetelés. Ezek a programok is szerepeltek az óvodásoknak rendezett Pride-on a svédországi Karlstadban. A szeptember elején megrendezett eseményről az önkormányzat közösségi oldalán számolt be.


Lelkiismeretes hírfogyasztóként számtalan példát tudok arra mondani, amikor kis támogatottságú politikai pártok, szubkultúrák és kisebbségek pár száz vagy pár ezer fős tüntetéseit percről percre, élőben közvetették a közelmúltban is a leglátogatottabb hírportálok. Azt sugallva ezzel, hogy a bemutatott jelenség nagyon is „van”, nagyon is fontos, és bizony nagyon is foglalkozni kell vele társadalmi szinten! A hitéről hatalmas tömegben tanúságot tevő csillogó szemű, vidáman dicsőítő, imádkozó, minden korosztályt képviselő krisztushívő ebben a médiatérben pedig csak a futottak – vagy inkább körmeneteltekmég kategóriába tartozik.


A svájciak közül sem mindenki fogadja el, hogy nem lehet oltási igazolvány nélkül beülni egy étterembe, bemenni egy szórakozóhelyre. Inkább kiülnek az utcára, és ott fogyasztják a hozott ételeket, italokat. Teszik mindezt békésen, egymással kedélyesen beszélgetve. Majd csak felfogják a vendéglátók: egy ilyen diszkriminációs szabály betartásába tönkremennek. És aztán észbe kaphatnának a politikusok is.


A felső-ausztriai Braunau kerületet mától lezárják. Csak azokat engedik ki, akik negatív tesztet tudnak felmutatni, vagy akik be vannak oltva, vagy igazolni tudják, hogy felépültek a covid-fertőzésból. Az intézkedés oka az "alacsony oltási arány". Jelenleg a lakosság 49,2 százaléka vakcinázott.


Kelemen Hunor az RMDSZ (UDMR) elnöke szorgalmazza, sőt sürgeti a Covid-19 kísérleti vakcina kötelezővé tételét, minél több szakmai ágazatban, derül ki a Digi24 cikkéből. Az RMDSZ elnöke igazi covid-terroristaként mantrázza nyilatkozataiban a globalista forgatókönyv szerint kiadott egyen-propagandát a kísérleti covid-szérum kötelezővé tételéről.


Az elmúlt időszakban nagy számban fordultak az indítványozók az Alkotmánybírósághoz a védettségi igazolványhoz fűződő jogosultságokkal, a természetes immunitás alapján kiállított, ellenanyaghoz kötött igazolvány kiállításának feltételeivel, valamint az egészségügyi dolgozók kötelező védőoltásával kapcsolatban, jellemzően indítványminta alapján, azonos szöveggel benyújtott alkotmányjogi panasz indítványokkal.


Ferenc pápa téved: A Tóra törvényei életet adnak Ferenc pápa nemrég azt a kijelentést tette, hogy "a Tóra nem ad életet, és nem kínálja az ígéretek beteljesedését", amely nagy port kavart a zsidó világban. Dél-Afrika főrabbija az Algemeiner hasábjain reagált a mondatokra.


Miközben végre elismerik, hogy az ISIS-K terroristák elleni "jogos" dróncsapás valójában civileket és gyerekeket ölt meg, a Pentagon nem büntet meg senkit, mert ezek a dolgok nem számítanak háborús bűntettnek, ha az USA csinálja őket.209 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page