top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:29) 2022.05.02.


A védettségi neve oltási igazolványra változik. Május elseje után elveszítik okmányaik érvényességét azok az oltatlanok, akik fertőzésen való átesettségükkel szerezték meg a védettségi igazolásukat. A védettségi neve oltási igazolványra változik. Véglegessé pedig csak a harmadik oltás beadása után válhatnak. (hát, ez elég kínos vicc: nem azért lett oltási, mert az oltás kétségkívül nem védett; hanem azért, mert valójában nem is a védettségre van szükség, hanem csak az oltottságra; ám ha az oltás nem véd, akkor az oltási kártya nem más, mint engedelmességi igazolvány; erre azonban egy egészséges lelkületű és szellemiségű társadalomnak semmi szüksége, hanem csakis egy önkényeskedő hatalomnak – Szilaj Csikó)


Microsoft milliárdos szerint "jóval több, mint öt százalékos" a kockázata annak, hogy a világjárvány a koronavírus egy "még halálosabb" változatát eredményezi.


Több százezer SMS-t küldött szét az izraeli polgároknak az egészségügyi minisztérium azzal a felszólítással, hogy menjenek a rendelőkbe a gyermekeikkel és adassák be a polio új adagját, mert járvány van Izraelben. Az új oltást 17 éves korig minden gyerek meg kellene, hogy kapja az izraeli eü. utasítása szerint. Az oltást kiegészítő oltásnak nevezik, pedig minden izraeli csecsemő megkapta az összes emlékeztető oltást születése utáni években. Senki sem érti milyen új emlékeztetőt akar beadatni az izraeli eü. az izraeli gyerektársadalomnak. Az izraeliek többsége már hisz az egészségügynek, nem hisz az orvosoknak és nem hisz semmilyen tanácsadónak, korona kényszeroltás-kíséret két éve után !


A Hanhikivi-félszigeten működött volna a reaktor.


A kárpátaljai Khust város asszonyai szombaton megrohamozták a helyi katonai-nyilvántartási és besorozási irodát. Sőt, kövekkel dobálták az ukrán katonaságot, s megpróbálták elfoglalni az épületet. Ukrán újságírók szerint a nők fiaikról, férjeikről és apjukról próbáltak információkat szerezni,s ezek védelmében léptek fel. A férfiakat nemcsak a város védelmére hívták be, hanem a frontvonalba küldték őket.A franciaországi atomerőművek fele "karbantartás vagy meghibásodás" miatt leállt, ami az energia- és energiapiacok számára bizonytalan időszakot jelent Európa-szerte.


Az orosz külügyminiszter szerint az a tény, hogy Ukrajna elnöke zsidó, nem mond ellent Moszkva állításainak, miszerint azért indította az inváziót, hogy "nácitlanítsák" az országot


Komoly diplomáciai és történészi vihart kavart Szergej Lavrov orosz külügyminiszter kijelentése, miszerint „Hitlerben is volt zsidó vér”. Bár ezt ilyen magas rangú politikus eddig nem fogalmazta meg, a náci diktátor biológiai nagyapjának esetleges zsidó származását a kutatók egy része szerint nem lehet kizárni.


Az egész ukrán háború kulcsa ott hever a déli hadszíntér közepén, a Fekete-tenger egyik szűk, és sekélyvízű öblében. Robert C. Castel elemzése.


Professzorok a Hazáért sorozat – Az emberiség jövője, a jövő emberisége, Prof. Dr. Bardócz Zsuszanna előadása.

Professzorok a Hazáért Civil Társaság GLOBÁLIS KÁOSZERŐK és KAKUKKFIÓKÁIK c. előadássorozata. Készült a Professzorok a Hazáért Alapítvány, valamint az NKA támogatásával http://www.professzorok-a-hazaert.hu Helyszín: Hálaadás Templom altemploma.


A mai modern világ szeretne gyors, könnyű és előre megtervezett lenni. A fejlett országokban így vált divattá az irányított, előre eldöntött időpontban megindított császármetszés. Michael Odent szülész-nőgyógyász szerint azonban ezzel a sietettéssel a magzat fontos hormonoktól esik el, amelyek a vajúdás szakaszában termelődnek csak.


Pénteken, április 29-én a finn államügyész bejelentette, hogy a Kerületi Bíróság úgynevezett „Bibliaperében” hozott egyhangú felmentő ítélete ellen a Fellebbviteli Bírósághoz fog fellebbezni. Päivi Räsänen volt finn belügyminisztert gyűlöletbeszéddel vádolták meg, miután LMBTQ-életmódot elítélő bibliaverset posztolt Twitter-oldalán. A keresztény képviselőasszonyt elsőfokon felmentették.


Idén május 2-re esik az anya nélkül nevelkedő gyermekek napja. Bár keveset hallunk erről a napról, immáron 32 éve tartják meg. A Nevelőotthonok Magyarországi Egyesülete kezdeményezte azt, hogy ezekre a gyerekekre is gondolhassunk egy napon.


Svájc Európa példaképe. Magyarország?616 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page