VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (14:46)


Felmondtak a pincérnőnek, mert nem akarta beoltatni magát. Gyermekvállalás előtt áll, nem akart azonnal oltást

Bonnie Jacobson, pincérnő volt New York-ban. Azonnali hatállyal felmondtak neki, mert a munkaadója kérése ellenére nem oltatta be magát a koronavírus ellen. Szerette a munkáját, és nem akarta elveszteni azt. Csupán haladékot kért, mert gyermekvállalásra készül, és nem volt benne biztos, hogy az oltóanyagnak nincs-e káros mellékhatása. De a főnöke cseppet sem volt megértő, azonnal kirúgta. (+ film)


A románok hálája a nagyváradi szabadkőműveseknek, akik hozzájárultak a trianoni eseményekhez

Annak a nagyváradi szabadkőműves páholynak tiszteleg a helyi román városvezetés, ahonnan elindultak azok a folyamatok, amelyek Magyarország széteséséhez és Trianonhoz vezettek.


MEGHÍVÓ. A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja

2021. február 6. – A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából 2021. február 27-én, szombaton 15.30-kor a Gloria Victis Emlékhelyen beszédet mond Dr. Horváth Béla, az FKgP egykori frakcióvezető-helyettese. (Szilaj Csikó-info)


Háborús helyzet a szlovákiai kórházakban, nem mindenki kaphat esélyt a túlélésre

Egy összeomlás szélén egyensúlyozó egészségüggyel várják a harmadik hullám eddigieknél is erősebb rohamát, írja a Körkép.


A Financial Times szerint a lengyel sajtó orbáni útra lépett

A lap szerint Orbán megfojtotta a független tömegtájékoztatás jó részét, szerintük a lengyelek pedig hasonló irányba tartanak.


Véget érni látszik Ausztrália és a Facebook csatája

A techóriás megszünteti a hírstoppot a felületén, cserébe a kormány valamelyest módosít a kifogásolt törvényjavaslaton


Agyhalál Liberáliában: Celebek szövetéből növesztett mesterséges húst kínálnak kóstolásra - Kóstolja meg ön is kedvencét! Először nem akartam a szememnek hinni, amikor egy kedves VilagHelyzete-olvasó átküldte nekem az oldalt és leesett, mit is olvasok éppen.