top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:30) 2022.01.30.Az első Covid-zárlat során Angliában megnégyszereződött azoknak az embereknek a halálozása, akiknek egészségügyi ellátása megszakadt. Erről a legtöbb kormány és a félelmet terjesztő média nem akar hallani. A szakemberek számára ez az első pillanattól fogva világos volt. Az Angliában nyilvánosság elé kerülő bizonyítékok most már hivatalosan is megerősítik ezeket a véleményeket.


"A kanadai miniszterelnök állítólag elbújt, amikor a kötelező Covid-oltás ellen tiltakozó kamionosok elárasztották Ottawát" – áll a hírportál tudósításában. Erre azután került sor, hogy spontán módon legalább tízezer ember gyűlt össze a parlament előtt, szolidaritásukat fejezve ki a kamionosok tiltakozásával kapcsolatban. A tömeg a kényszeroltás és a lezárások azonnali megszüntetését követelte.


Scott Moe, Saskatchewan miniszterelnöke szombaton azt mondta, nincs értelme az oltási kötelezettségnek és a „nem túl távoli jövőben” véget vet ennek a tartományában. Saskatchewan miniszterelnöke egy nyilatkozatában kijelentette, hogy az oltás nem akadályozza meg a vírus terjedését, és az oltási megbízásnak így "nincs értelme". „Teljesen be vagyok oltva, megkaptam az emlékeztető oltásomat. Ez nem akadályozott meg abban, hogy a közelmúltban elkapjam a COVID-19-et, de úgy gondolom, hogy megóvott attól, hogy súlyosan megbetegedjek” – mondta közleményében. „Ez azt jelenti, hogy mivel az oltás nem csökkenti a fertőzés terjedését, a kamionosokra vonatkozó jelenlegi szövetségi határpolitikának nincs értelme. Egy beoltatlan kamionos nem jelent nagyobb kockázatot a fertőzésre, mint egy beoltott kamionos” – folytatta.


A tiltakozók „Az oltás öl!” illetve „ Macron gyilkos!” transzparensekkel vették körbe a gyógyszermaffia párizsi székhelyét. A fősodratú média és a közösségi portálok működtetői napok óta az eddiginél erősebb cenzúrával próbálják korlátozni, hogy nyilvánosságra jusson az, egyre több helyen és egyre többen lázadnak a covid terrorizmus, a népirtás, az egész p(l)andémiás hazugság ellen.A vuhani tudósok egy minden eddiginél halálosabb koronavírust találtak meg meg a dél-afrikai denevérekben. Azt mondják, a vírus egy mutációra van attól, hogy megfertőzze az embereket. Halálozási aránya 33% körüli (ezt ugyan miből számolták ki, ha még nem terjedt át emberekre?). Palki Sharma A Gravitas c. műsorban elmondja, hogyan kell reagálnia a világnak. A NeoCoV egy denevér koronavírus, amelyet először 2011-ben azonosítottak a Neoromicia néven ismert denevérfajban. Az Aloe denevérként is ismert faj az afro-madagaszkári régióban elterjedt. A NeoCoV genomszekvenciájában 85%-ban hasonló a MERS-CoV-hoz, így a MERS-CoV legközelebbi ismert rokona. A 2012-ben azonosított közel-keleti légúti szindróma koronavírus (MERS-CoV) zoonózissal fertőzött dromedár tevéken keresztül terjedt át az emberekre. A MERS-CoV azonosítása óta több mint 2000 embert fertőzött meg, különösen a Közel-Kelet, Afrika és Dél-Ázsia számos országában. A WHO becslése szerint a MERS halálozási aránya 35%, de a szám túlbecsülhető, mivel a betegségfelügyeleti rendszerek kihagyhatták az enyhébb MERS-CoV eseteket. (Fontos megjegyezni, hogy a NeoCoV eredendően nem tud kölcsönhatásba lépni az emberi receptorokkal, ami arra utal, hogy jelenlegi formájában a vírus nem fertőzheti meg az embert. A NeoCoV még nem fertőzött meg embert, így nem okozott halálesetet, de ha egyszer Vuhanba kerül…?)


Oroszország arra törekszik, hogy megszerezze a hatósági jóváhagyást új gázvezetékéhez, az Északi Áramlat 2-höz, amellyel példátlan, a korábbinál még nagyobb befolyást szerezne a kontinens energiapiacai felett. A Kremlhez közeli energetikai cégekben eközben egyre több, az uniós politikában otthonosan mozgó egykori európai politikus tűnik fel.


Trump kitiltaná a kritikai fajelméletet – amely az amerikai történelmet a rasszizmus szemüvegén keresztül szemléli – az osztálytermekből, a hadseregből és a kormányból. Megfogadta, hogy kirúgja „a tábornokokat, akik csak azt tudják, hogyan kell veszíteni”, és „megtiltaná, hogy férfiak induljanak a női sportokban”.


A Váratlan élet (Unplanned) eredeti címe utal az amerikai abortuszóriás, a Planned Parenthood (egyszerűen fordítva: tervezett szülőség) nevére, amely az abortuszt mint a családtervezés egyik formáját népszerűsíti és űzi szerte Amerikában. A cégóriás neve mára összefonódott azzal az élénk vitával, amely az abortusz körül bontakozik ki a tengerentúlon, és amely mára egyre komolyabb etikai kérdéseket vet föl a gyermekek korai szexuális életre nevelésével, szülői beleegyezés nélküli abortusz népszerűsítésével vagy éppen az abortált magzatok szerveivel való kereskedéssel kapcsolatban. Ennek a birodalomnak, az őt kiszolgáló gépezetnek volt a része a film főszereplője, Abby Johnson, aki valós, élő személy. Az ő életéről, „pálfordulásáról” szól ez az alkotás, amelyet most a magyar közönség is az anyanyelvén láthat.


Hivatalos statisztikai adat: A halálozások száma (kék vonal) Izraelben 20019-2021 között ! 2019-ben nagyobb volt a szám, mint az egész “ “pandémia” idején ? Miféle pandémiára hivatkozva tartja fönn ma is a Bennett - Lapid kormányzat vészhelyzetet? A zöld kártyát? A kormányon belül már érzik ezt, vannak repedések is!Emberek, remélem felébredtetek már! Több mint egy éve írom nektek a figyelmeztetéseket !


Meghívó A Kommunizmus Áldozatai Emléknapjára


571 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page