top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:30) 2022.01.30.Emberek haltak meg, mert az intézkedések miatt megszakadt az egészségügyi ellátásuk

Az első Covid-zárlat során Angliában megnégyszereződött azoknak az embereknek a halálozása, akiknek egészségügyi ellátása megszakadt. Erről a legtöbb kormány és a félelmet terjesztő média nem akar hallani. A szakemberek számára ez az első pillanattól fogva világos volt. Az Angliában nyilvánosság elé kerülő bizonyítékok most már hivatalosan is megerősítik ezeket a véleményeket.


Megijedt a kanadai kormányfő, ezért biztonságos helyre költöztették

"A kanadai miniszterelnök állítólag elbújt, amikor a kötelező Covid-oltás ellen tiltakozó kamionosok elárasztották Ottawát" – áll a hírportál tudósításában. Erre azután került sor, hogy spontán módon legalább tízezer ember gyűlt össze a parlament előtt, szolidaritásukat fejezve ki a kamionosok tiltakozásával kapcsolatban. A tömeg a kényszeroltás és a lezárások azonnali megszüntetését követelte.


Egy kanadai tartományi miniszterelnök szerint „nincs értelme” az oltási kötelezettségnek

Scott Moe, Saskatchewan miniszterelnöke szombaton azt mondta, nincs értelme az oltási kötelezettségnek és a „nem túl távoli jövőben” véget vet ennek a tartományában. Saskatchewan miniszterelnöke egy nyilatkozatában kijelentette, hogy az oltás nem akadályozza meg a vírus terjedését, és az oltási megbízásnak így "nincs értelme". „Teljesen be vagyok oltva, megkaptam az emlékeztető oltásomat. Ez nem akadályozott meg abban, hogy a közelmúltban elkapjam a COVID-19-et, de úgy gondolom, hogy megóvott attól, hogy súlyosan megbetegedjek” – mondta közleményében. „Ez azt jelenti, hogy mivel az oltás nem csökkenti a fertőzés terjedését, a kamionosokra vonatkozó jelenlegi szövetségi határpolitikának nincs értelme. Egy beoltatlan kamionos nem jelent nagyobb kockázatot a fertőzésre, mint egy beoltott kamionos” – folytatta.


VIDEÓ: Több százan rohamozták meg Párizsban a Pfizer épületét, a népirtó covid-szérum ellen tüntetve

A tiltakozók „Az oltás öl!” illetve „ Macron gyilkos!” transzparensekkel vették körbe a gyógyszermaffia párizsi székhelyét. A fősodratú média és a közösségi portálok működtetői napok óta az eddiginél erősebb cenzúrával próbálják korlátozni, hogy nyilvánosságra jusson az, egyre több helyen és egyre többen lázadnak a covid terrorizmus, a népirtás, az egész p(l)andémiás hazugság ellen.A vuhaniak még „halálosabb vírust” találtak – minden harmadik ember meghalhat

A vuhani tudósok egy minden eddiginél halálosabb koronavírust találtak meg meg a dél-afrikai denevérekben. Azt mondják, a vírus egy mutációra van attól, hogy megfertőzze az embereket. Halálozási aránya 33% körüli (ezt ugyan miből számolták ki, ha még nem terjedt át emberekre?). Palki Sharma A Gravitas c. műsorban elmondja, hogyan kell reagálnia a világnak. A NeoCoV egy denevér koronavírus, amelyet először 2011-ben azonosítottak a Neoromicia néven ismert denevérfajban. Az Aloe denevérként is ismert faj az afro-madagaszkári régióban elterjedt. A NeoCoV genomszekvenciájában 85%-ban hasonló a MERS-CoV-hoz, így a MERS-CoV legközelebbi ismert rokona. A 2012-ben azonosított közel-keleti légúti szindróma koronavírus (MERS-CoV) zoonózissal fertőzött dromedár tevéken keresztül terjedt át az emberekre. A MERS-CoV azonosítása óta több mint 2000 embert fertőzött meg, különösen a Közel-Kelet, Afrika és Dél-Ázsia számos országában. A WHO becslése szerint a MERS halálozási aránya 35%, de a szám túlbecsülhető, mivel a betegségfelügyeleti rendszerek kihagyhatták az enyhébb MERS-CoV eseteket. (Fontos megjegyezni, hogy a NeoCoV eredendően nem tud kölcsönhatásba lépni az emberi receptorokkal, ami arra utal, hogy jelenlegi formájában a vírus nem fertőzheti meg az embert. A NeoCoV még nem fertőzött meg embert, így nem okozott halálesetet, de ha egyszer Vuhanba kerül…?)


Egyre több európai uniós döntéshozó szegődik el az orosz gázcégek szolgálatába

Oroszország arra törekszik, hogy megszerezze a hatósági jóváhagyást új gázvezetékéhez, az Északi Áramlat 2-höz, amellyel példátlan, a korábbinál még nagyobb befolyást szerezne a kontinens energiapiacai felett. A Kremlhez közeli energetikai cégekben eközben egyre több, az uniós politikában otthonosan mozgó egykori európai politikus tűnik fel.


Trump kegyelmet adna a Capitoliumot megrohamozó támogatóinak, ha győz 2024-ben

Trump kitiltaná a kritikai fajelméletet – amely az amerikai történelmet a rasszizmus szemüvegén keresztül szemléli – az osztálytermekből, a hadseregből és a kormányból. Megfogadta, hogy kirúgja „a tábornokokat, akik csak azt tudják, hogyan kell veszíteni”, és „megtiltaná, hogy férfiak induljanak a női sportokban”.


Végre a magyar mozikban is bemutatják az életvédő filmet

A Váratlan élet (Unplanned) eredeti címe utal az amerikai abortuszóriás, a Planned Parenthood (egyszerűen fordítva: tervezett szülőség) nevére, amely az abortuszt mint a családtervezés egyik formáját népszerűsíti és űzi szerte Amerikában. A cégóriás neve mára összefonódott azzal az élénk vitával, amely az abortusz körül bontakozik ki a tengerentúlon, és amely mára egyre komolyabb etikai kérdéseket vet föl a gyermekek korai szexuális életre nevelésével, szülői beleegyezés nélküli abortusz népszerűsítésével vagy éppen az abortált magzatok szerveivel való kereskedéssel kapcsolatban. Ennek a birodalomnak, az őt kiszolgáló gépezetnek volt a része a film főszereplője, Abby Johnson, aki valós, élő személy. Az ő életéről, „pálfordulásáról” szól ez az alkotás, amelyet most a magyar közönség is az anyanyelvén láthat.


Miféle pandemia volt, van, lesz Izraelben ?

Hivatalos statisztikai adat: A halálozások száma (kék vonal) Izraelben 20019-2021 között ! 2019-ben nagyobb volt a szám, mint az egész “ “pandémia” idején ? Miféle pandémiára hivatkozva tartja fönn ma is a Bennett - Lapid kormányzat vészhelyzetet? A zöld kártyát? A kormányon belül már érzik ezt, vannak repedések is!Tudjuk, több száz millió ilyen szörnyű, életveszélyes mellékhatása van a “védőoltásnak” a még véletlenül se nevezhető valójában kísérleti génmanipulációs méreg injekciónak!

Emberek, remélem felébredtetek már! Több mint egy éve írom nektek a figyelmeztetéseket !


Meghívó A Kommunizmus Áldozatai Emléknapjára


571 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page