VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (14:32)


Bogár László 12 kérdése a Covidról, amiről a döntéshozók nem akarnak beszélni

Olyan kérdéseket tesz fel, amelyek az életünket irányító döntéshozók kerülnek, holott pont rávilágíthatnának azoknak a folyamatoknak a gyökerére, amelyek a végső összeomlás felé sodorják az emberi létezést.


A Székely Szabadság Napjáról emlékezett meg Szili katalin és Potápi Árpád János

„Ez a nap ugyanakkor tisztelgés a székely bátorság előtt is, mely kifejezője, hogy közösségként egységesen áll ki az európai keretek között értelmezett és az európai alapelveket és példát követő autonómia mellett”


Nem volt hajlandó eltávolítani a pedofil, öngyilkos és drogreklámozó tartalmakat: Moszkva belassította a Twittert Lelassította a Twitter forgalmát szerdán az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság, a Roszkomnadzor, arra hivatkozva, hogy a közösségi mikroblog-szolgáltató évek óta nem teljesíti a hatóság kéréseit, hogy távolítsa el az öngyilkosságra buzdító, valamint a gyerekpornográfiát tartalmazó és a kábítószerek fogyasztásához tanácsokat adó bejegyzéseket.


Maszkégetés Temesvár főterén

Körülbelül 250 ember vett részt vasárnap délután Temesváron a kötelező oltás, a korlátozó intézkedések és a temesvári karantén elleni tiltakozásban. A tüntetők a temesvári városházához vonultak, ahol szlogeneket skandáltak Dominic Fritz polgármester ellen, akit a karantén leállítására kértek, és a lemondását követelték.


Afrika már átköltözött Dél-Olaszországba – Videó A nagyfaxú néger nem nagyon zavartatta magát... Elképesztő képsorok Palermóból. Ebédelő kisgyerek, apu meg anyu. (Azaz, ott már szülő 1. meg 2.) Napsütés Palermóban. Dél-Olaszország, de inkább ez már Afrika északi része, ahová betört a multikulti, a diverzitás. A liberálisok ezt akarták, ezt hozták Európára...27 megtekintés