VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (15:11)TUDNI AKARJA 4 MILLIÓ EMBER AZ IGAZSÁGOT. Dr. Varga-Damm Andrea interpellációja a miniszterelnökhöz

Magyarországon a mai napig a koronavírus-járvány során 806 591 fő fertőződött meg, amely a lakosságunk 8,3 százaléka. A mai napig a koronavírus-járvány okozta megbetegedés következtében elhunyt 29 896 fő, amely a lakosságunk 0,3 százaléka. A megfertőződötteknek összesen 3,7 százaléka hunyt el, a többiek vagy meg sem betegedtek, vagy meggyógyultak. Ezek szerint – tudományos értelemben - van Magyarországon közel 8,9 millió ember, aki 15 hónap alatt sem fertőződött meg a koronavírustól, azaz egészséges, és vélhetően jó az immunrendszere. Ön ezeket az embereket kényszeríti az oltás felvételére úgy, hogy semmiféle biztos eredményét annak nem tudja garantálni.


Karácsony és az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek közös levele Kínának brutálisan kínos

Hát, csak megszületett Karácsony Gergely és az ellenzéki előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltek 3 hete beígért hadüzenete a Kínai Népköztársaság elnökének, Hszi Csin-pingnek. Lassan a körmünket lerágtuk, hogy mi lesz a saját maga hatásától megrészegült Főpolgármester teljesen habokra bemondott, „kicsit” eltúlzott fenyegetőzésével, de végül azt kaptuk minden téren, amire számítottunk...


Az ellenzék számára egy katasztrófával lenne egyenlő, ha megnyernék a jövőre esedékes választásokat

Az ellenzék számára mindenképpen katasztrófa következik 2022 áprilisában. A választás végeredménye dönt arról, hogy kisebb vagy nagyobb katasztrófát szenvednek el.


Orbán Viktor: Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke egy brüsszeli sajtótájékoztatón szerdán bírálta a magyar pedofilellenes törvényt. Ezzel kapcsolatban adta ki az alábbi közleményt a Miniszterelnöki Sajtóiroda. "Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. A nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz. A Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert a magyar törvény az Európai Unió Alapjogi Chartájának 14. cikk (3) bekezdésén nyugszik. A Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert elfogulatlan vizsgálat nélkül tesz közzé elfogult, politikai véleményt." Orbán Viktor


Kormányinfó: 5,5 millió beoltottnál megszűnik a maszkhasználat

Védettségi igazolvány nélkül lehet majd az éttermek belső tereibe menni.


Gendersemleges híradó lesz Németországban

A Németországban közölt hírek ezentúl gendersemlegesebbek lesznek nyolc vezető, német, osztrák és svájci hírügynökség hétfői bejelentése szerint – írja a Politico. Az ügynökségek úgy fogalmaztak, hogy ezentúl nagyobb érzékenységgel viszonyulnak a kirekesztő nyelvhasználathoz.


SZILVAY GERGELY: Über alles? – megtört a germán gőg

Nem kérünk a germán megszállásokból – a szellemi leckéztetésből és az ideológiai kioktatásból sem. Mert jöhet egy nyögvenyelős 2-2, és a teuton törzsek rögtön visszaülhetnek tűzbe nézve merengeni.


A normalitás diadalmaskodott a deviancia felett tegnap Münchenben

A meccset biztosító német rendőrök beengedték (helyesebben szólva beküldték) a magyar szektorba a szivárványos rongyokat lobogtató "német" szurkolókat. A provokáció célja világos volt: alig várták a kamerások, hogy a "gaz nácik" (mármint a magyar szurkolók) rávessék magukat szivárványosékra, és jól ellássák a bajukat. A világsajtót pedig majd bejárják a képek, hogy milyen intoleráns és agresszív a magyar szurkolótábor, akárcsak az egész ország... A provokáció végül nem sikerült, ugyanis a fegyelmezett magyar szurkolók egyszerűen leszarták ezeket a szivárványos szerencsétleneket.


Abortuszpárti nézeteiért nem hagynák úrvacsorát venni Bident az amerikai püspökök, kiakadtak a demokraták

Miközben az amerikai katolikus püspökök dokumentumot készítenek elő arról, hogy megtagadható-e az abortuszt támogató politikusoktól az úrvacsora, demokrata politikusok erőteljes ellenérzéseiknek adtak hangot, sőt, egyikük azt javasolta, hogy vegyék el az adómentességet a katolikus egyházaktól, azért, mert az élet szentségével kapcsolatos bibliai hitük szerint szeretnének eljárni.


Mégsem nyitják meg Izraelt a turisták előtt júliusban

Augusztus 1-ig hosszabbították a beutazási tilalmat, emellett visszaállítják a beltéri maszkviselési kötelezettséget, ha a napi átlagos megbetegedések száma egy héten át meghaladja a százat.


„Kár, hogy a nácik nem gázosítottak el” — zaklatják a zsidó diákokat Hollandiában

A „Szabad Palesztinát” jelszavú antiszemita iskolai zaklatások visszaszorítására szólított fel a holland oktatási minisztérium — írja a The Algemeiner.


IZRAEL: Újra megugrott az új koronavírus-fertőzések száma az oltottak körében is

A Binyamina-Givat Ada két iskolájában kilenc pozitív koronavírus-leletről számoltak be az alkalmazottak körében, annak ellenére, hogy mindenkit beoltottak.


Fox News: Az mRNS-vakcinák feltalálója szerint az embereket nem szabad kényszeríteni a kísérleti vakcinák felvételére Dr. Robert Malone

"Az én aggodalmam az, hogy tudom, hogy vannak kockázatok, de nem férünk hozzá az adatokhoz"

117 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek