VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (14:58) 2021.08.08.MÁTÓL MINDEN COVIDOLTÁSELLENES VESZÉLYES GYILKOS, HAZAÁRULÓ, TERRORISTA!

Ha te is köztük vagy GRATULÁLUNK, RÁD VAN SZÜKSÉGÜNK!


Dr. Reiner Fuellmich a covid-terroristákról: “Megalomániás pszichopatákkal és szociopatákkal van dolgunk, akiket már régen meg kellett volna állítani”

“Az a tény, hogy vannak hatékony és biztonságos terápiák a betegek számára, valamint az a tény, hogy az emberi immunrendszer tökéletesen képes leküzdeni a betegségeket, rejtve vannak a nyilvánosság elől, valamint az a tény, hogy az oltások hatástalanok, nem nyújtanak védelmet , ellenkezőleg, rendkívül veszélyesek. A VAERS szerint 45 ezer ember halt meg, miután megkapta ezt az úgynevezett vakcinát, és az adatokat természetesen elfedik. A mellékhatásoknak csak kis százalékát jelentik, és becslések szerint 500 000 ember halt meg oltás után csak az Egyesült Államokban.”


Nőnek vallotta magát, ezért áthelyezték a női börtönbe, ahol teherbe ejtette a cellatársát

A Women’s Liberation Front (WoLF) arról számolt be, hogy legalább egy nő terhes lett, miután Kaliforniában törvényt hoztak, amely lehetővé teszi, hogy férfiak nőként azonosítva magukat női börtönbe kerüljenek – még akkor is, ha nők elleni erőszakért ültek. Amint arról a The Daily Wire a múlt hónapban beszámolt, Kalifornia óvszereket kezdett osztogatni azoknak a női raboknak, akik kénytelenek voltak elfogadni, hogy a börtönben olyan biológiai férfiakkal kell osztozniuk a cellákon, akik transzneműnek vallják magukat.


Frank Füredi: TUCKER CARLSON ÉS A MAGYARORSZÁG ELLENI PROPAGANDAHÁBORÚ

A Business Insider egyik cikke felhánytorgatja Carlsonnak, hogy „reklámot csapott Magyarország tekintélyelvű vezetőjének, éspedig úgy, hogy az USÁ-nál szabadabb országnak nevezte Magyarországot.” A felháborodott hangnemben íródott cikk szerzője egyszerűen nemigen képes felfogni, hogyan írhat valaki bármi jót Orbán Viktor kormányáról. John Haltiwanger sorai azt a meggyőződést közvetítik, hogy aki ez ügyben kétségbe vonja az ő véleményét, az gazember, sőt, a nemzetközi fasizmus ügynöke.