top of page

Mindennapi szemezgetésünk – (14:43) 2022.09.07.
Bill Gates és a Serum Institute vakcinaforgalmazó hivatal ellen indítottak eljárást a Bombay-i Legfelsőbb Bíróságon az általuk propagált és forgalmazott COVID vakcina által okozott állítólagos haláleset miatt. Első alkalom ez, hogy egyértelműen megnevezik Gates-et mint felelőst és hogy egy bíróság a COVID vakcina okozta halálesetek kapcsán folytat hivatalos eljárást.


Először monoklonális antitestekkel történő kezelést alkalmaznak, amíg nem derül ki, hogy az illető nem oltott. Ezután kezdődik az elhanyagolás szakasza. Az emberek Ativant, Dilaudidot, fentanilt, morfint és más szorongásoldó és nyugtató szereket kapnak. A "Covid-terápiát" kizárólag a halálos mellékhatásairól ismert, ellentmondásos Remdesivir nevű gyógyszer váltja fel. Ezt követően a betegeket "elfelejtik", hogy élelemmel és vízzel lássák el őket. Ez akkor is fennmarad, amikor a betegek segítséget kérnek, például a hozzátartozóik vagy akár a rendőrség értesítése céljából. Az egyik leírt esetben a beteg 12 nap alatt több mint 12 kilogramm testsúlyt veszített. Az "esésveszély" elkerülése érdekében ennek megfelelően az ágyához kötözték. Egy bizonyos ponton azt állították, hogy a beteget lélegeztetni kell. A halál nem sokkal később bekövetkezett.


Na "drága" oltóorvoskáim! 2024-ig zajlik a kísérlet és ti ezt ajánlgattátok fiatalnak, öregnek, kismamának, gyereknek. Ezt a kísérleti géninjekciót, amiről sem a gyártó, sem az engedélyező hatóság, sem ti nem tudjátok, hogy van-e génkárosító hatása vagy okozhat-e rákot! Hogy nem sül ki a szemetek! És már itt az utódja, az új, omikron elleni géninjekció. Vajon ezzel is oltani fogtok, ti tudatlanok?

Sajtótájékoztató 2022. szeptember 5-én este 18:00 órakor az MVSZ Székház – Turul Házban az egyetemi hallgatók, orvosok és egészségügyi dolgozók kötelező Covid vakcinázásáról. Megszólal néhány érintett is.


A brit lap összevetette az európai gázárakat. Hazánk került ki győztesen.Pénzbüntetésre vagy elzárásra is ítélhetnék azt a svájci polgárt, aki nem tartja be a tervezett új energiatakarékossági szabályokat.


Az ID frakció egy Magyarország mellett kiálló, alternatív javaslatot terjeszt elő jövő héten Strasbourgban.


Bocsánatkérést követelt Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnöke a baloldali Demokrata Párt (PD) főtitkárától, Enrico Lettától az olasz közszolgálati televízióban kedd este, miután Letta másodosztályú európai államnak nevezte Lengyelországot és Magyarországot.


Az izraelieknek legalább a fele "baloldali" álláspontot képvisel a háború és béke, valamint a szociáldemokrácia kérdéseiben, mégis csak 11 százalékuk szavaz baloldali pártokra.


Két keresztény tinédzsert, egy 15 éves lányt és egy 17 éves fiút vasárnap este megfenyegettek, majd ököllel és könnygázzal támadtak meg a Párizs közeli Rambouillet városában, a Sainte-Bernadette de la Louvière templom előtt. A tett helyszínéhez közeli parókia papja szerint a támadás válasz lehetett egy muzulmán imahelyet érő gyújtogatásra, amelyre két nappal korábban került sor a város ugyanazon területén, péntekről szombatra virradó éjszaka.


Penny, a kis jegesmedve számolt be arról a sorozatban, hogy két anyukája is van.

978 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page