top of page

Mindennapi szemezgetésünk – frissítve (20:11) 2022.11.15.A Barátság kőolajvezeték leállása és a lengyelországi rakétabecsapódás miatt este nyolc órától rendkívüli ülés a Karmelitában.


A PTE orvoskarának professzorai nem oltatták be magukat az általuk – egyébként jogosan – „méregnek” nevezett vakcinával, és egymásnak mindent lepapíroztak. Ezek után kötelezték a többi dolgozót és egyetemi hallgatókat az oltásra, ami már kimeríti a minősített bűncselekmény fogalmát. (...) És végezetül: a pofátlanság netovábbja, hogy a médián keresztül most azt igyekeznek lenyomni az emberek torkán, hogy egy háztartásban a tartós tizennyolc fok fölötti hőmérséklet a szívbetegségek kockázatának megnövekedéséhez vezethet. Na, vajon mi vezethet a szívbetegségek kockázatának megnövekedéséhez?


A német Szövetségi Népességkutató Intézet a németországi termékenységi arányok 15%-os csökkenéséről számolt be, amely a "Corona-oltáshoz" kapcsolódik. A szezonálisan kiigazított havi teljes termékenységi ráta (TFR) 14%-kal csökkent. A Szövetségi Intézet rámutat, hogy a születések alapján számított két arányszám drámai zuhanása kilenc hónappal a terhesség időtartamával a termékeny kohorszok oltási kampányának megkezdése után kezdődött. A tanulmány kizárja a csökkenésnek a védőoltási kampányon kívüli egyéb okait.A tüntetők azt skandálják, szívesen „mártírhalált” halnak Oroszországért.


Belengette Medvegyev, hogy kiléphetnek az ENSZ-bőlA korábbi orosz elnök szerint az angolszász hatalmak egyértelműen megpróbálnak jogalapot szerezni a jogellenesen lefoglalt orosz vagyon ellopásához.


"Miután egyes kollégák megkérdőjelezték, hogy a szankciókhoz társított cél, hogy a háború Ukrajnában véget érjen, akkor mégis mi a cél, miért csináltuk?"


A gazdasági recesszió elkerülése, az energiabiztonság megteremtése és a bevándorlóáradat kezelése terén is nagy segítséget jelent a stratégiai partnerség Romániával, Magyarország ezért érdekelt annak fenntartásában – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután román kollégáját fogadta Budapesten. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: Bogdan Aurescuval Orbán Viktor miniszterelnök is tárgyalt a Karmelita kolostorban.


Az államfő a magyar honvédelmi miniszter társaságában megtekinti az izraeli Vaskupola rakétaelhárító-rendszer működését is.


Kína szerint Oroszországnak helye van a G20-csoportban és más nemzetközi szervezetekben.


Moszkva követelte, hogy az Egyesült Államok és az EU szüntesse meg azokat a szankciókat, amelyek az állami tulajdonú Orosz Mezőgazdasági Bankot, az orosz agrárexport kifizetéseinek fő csatornáját kizárják a Swift pénzügyi fizetési rendszerből - mondták az emberek. Az Egyesült Államok valószínűleg segíteni fog az orosz hitelezőnek levelezői kapcsolatokat biztosítani amerikai bankoknál ahelyett, hogy visszahelyezné a Swiftbe – tette hozzá a két ember.


A cikk azt is írja, hogy „már Pressman nagykövet érkezése előtt is erősödött az Amerika-ellenes retorika Magyarországon. A kormány által ellenőrzött sajtóban az USA egyszerre mumus az ukrajnai invázió mögött és a magyarországi ellenzéki pártok bábjátékosa”. (nu, ha egyszer így igaz...)


Mindez akár egy mindennapos hír is lehetne, de ahogy bírósági forrásaink felhívták a figyelmet, jelzés értékű, és – még ha egy vezetői pályázatról is van szó – cáfolja, hogy a bírák többsége egy emberként állna az OBT és annak tagjai mögött, mint ahogyan azt többen igyekeznek sugallni az elmúlt hetekben kialakult vita során is, amelynek alapja két OBT tagnak az amerikai nagykövetnél tett látogatása volt.


Hugo Lloris tiszteletben tartja a katari szokásokat.


Az amerikai fiatalok válságban vannak a mentális egészségüket tekintve, és egyre kevesebben járnak el keresztény közösségekbe, de sokan közülük továbbra is imádkoznak és hívőnek tartják magukat – derül ki a Springtide Kutatóintézet kutatásából.853 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK