top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:50) 2022.08.18.
Az a pedagógiai kudarc, ami a maszkok és oltások helyénvaló jelenségként való kezelésében merül ki már egy ideje, és a diákság túlterhelésének teljeskörű elfogadásában és másokkal való elfogadtatásában. Ilyen pedagógusok mellett aztán végképp jobban járhat a diák, hogyha otthon marad és csak a nagyapó történeteit hallgatja. Mert ha nem tudunk hasznára lenni valakinek – jelen esetben a jövő nemzedékének ugyebár -, abban az esetben ne is ártsunk. Szinte szívszorító, ahogy a Baranya megyei apuka késznek mutatkozik fákat és miegymás tüzelésre alkalmas dolgokat összeszedni más szülőkkel együtt, de ha a történelemcsinálóknak és hamisítóknak egyszerűen van egy elképzelésük a jövőre nézve, akkor azt bizony tűzön és vízen keresztül fogják vinni. Az apuka – és rengeteg hozzá hasonló apuka – nem érti meg, hogy a szeme előtt zajló történések nem valamilyen spontán, kiszámíthatatlanul érkezett átok. Össze vagyok zavarodva, komolyan mondom. 2020-ban azt kommunikálták a világ társadalmának, hogy naponta negyvenszer mossanak kezet, 2022-ben pedig azt kommunikálják a világ társadalmának, hogy harcolni kell Putyin ellen, és hogy megbüntessük őt meg az ő népét, nem szabad lefürdeni és megmosakodni. Paradox világ, paradox mindenség.


A pozitív számok az Orbán Viktor kormánya által bevezetett üzemanyagár-korlátozásnak, valamint az adókedvezményeknek köszönhetőek – írják. (akkor miért nem telik iskolafűtésre?)


Szabó Bálint: Nagy bajban az ország, hiszen bajban van a vidék! A telefonvonalban: Hibbey Zsombor. Bene Gábor látogatóban a főszervezőnél. Hungária TV Paraszt stúdió, Szeged, 2022. augusztus 16.


A StoryFile mesterséges intelligenciával működő holografikus videót készít, amely képes beszélgetni a túlélőkkel az elhunyt halála előtt adott interjúk alapján. Marina Smith holokausztpedagógus a héten egy új mesterséges intelligencia holografikus videótechnológia segítségével beszélhetett saját temetésén. (csak kell egy jó algoritmus, s az eltávozott máris azt mond – például speciális hivatásáról –, amit a programozó akar, s még keresztkérdéseket is bátran neki lehet szegezni...)


Keserű Sándor friss, zsidó származását igazoló papírokkal érkezett Izraelbe, ahol a magyar politika fontos tényezőjeként próbálta eladni magát.


Karikó Katalin távozik a BioNTechtől. A biológus a tudományos munkának szeretne több időt szentelni. Egy megjegyzés: "Szerintem eltüntetik a rivaldafényből, mert annyi mindent kikotyogott és világszerte szörnyen primitív előadásokat tartott, a 70 különböző díjat és kitüntetést bezsebelő karika. Szerintem is egyszerű helyezkedő kémcsöves, aki rájött hogy mekkora szerencséje volt, mikor Kínából kapott e-mailben egy szekvenciát ( egy korona képletet ) és azt egy kicsit kiegészítgetve egy új képletet produkált, amiből legyártotta a Pfizer/BioNTech a 'csodavakcinát'. Csakhogy a gyorsan összedobott kompjuteres képlet nagyon nem lett jó."


2022. júliusban még azt írta a CDC, hogy az mRNS, ami a géninjekcióval kerül a testbe, és a testben miatta termelődő tüskefehérje nem sokáig marad a szervezetben. Ez a bekezdés aztán hirtelen eltűnt a szövegből.


Ősztől kötelező lesz a jelölés az éttermekben, bárokban, a mozikban, hogy mindenki láthassa, mennyire frissen oltott (vagy nem oltott) valaki. Karl Lauterbach, aki nem akarja elárulni a nyilvánosságnak, hogy mikor oltották be utoljára, de követeli, hogy mindenki tegye közzé nyilvánosan ezt a személyes egészségügyi információt.


Tüntetés a COVID diktatúra és az Új Világrend ellen a Konferencia előestéjén híres nemzetközi és magyar orvosokkal, professzorokkal, és békeharcosokkal.


Újabb rakétatámadás ért egy orosz bázist a Krímben. Lehet, hogy az ukrán ellentámadás lényege ez: pontos és nagy pusztítást végző találatokkal fárasztani az ellenfelet, mélyen a frontvonalak mögött.


„Újra bizonyította felkészültségét a magyar légierő” – kommentálta a hírt a honvédelmi miniszter.


Egy orosz parancsnok szerint baleset esetén a radioaktív szennyezés Lengyelországra, Németországra és Szlovéniára is kiterjedne.


Állítólag semmilyen módon nem kapcsolódik a jelenlegi nemzetközi és regionális helyzethez.


A hadiipar mindig is egy üzleti tevékenység volt. Aki többet fizetett, annak szállították a fegyvereket.


Hat hónappal Emmanuel Macron bejelentése után Franciaország kivonult a nyugat-afrikai Maliból. Ugyanazon a napon, amikor a francia hadsereg utolsó különítménye elhagyta az országot, orosz katonákat láttak a gaói repülőtéren.


A kancellár beszéde közben kapta a kemény szavakat.


Úgy tűnik, a Trump-féle populisták nyerésre állnak a neokonokkal szemben a Republikánus Párton belül, legalábbis az épp zajló amerikai előválasztások eredményei ezt mutatják.821 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK