top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:50) 2022.09.22.

Zoran Milanovic horvát államfő keményen bírálta az Európai Bizottság azon javaslatát, hogy függesszék fel a Magyarországnak szánt uniós források egy részének kifizetését.


Az Európai Bizottság többek között azt is szeretné a Bloomberg szerint, hogy Magyarország erősítse meg az Országos Bírósági Tanácsot.


A világhírű gondolkodó öt pontban összefoglalta Orbán Viktor sikerének titkát.


Action for Democracy: Már láttuk, mi történt Brazíliában, Magyarországon és az Egyesült Államokban, amikor a civil mozgalmakat elöntötte a gyűlölet hulláma. Össze kell fognunk, hogy megakadályozzuk, hogy ugyanez megtörténjen Olaszországban!


„Néha jobb a hősi halál, mint szenvedni, az árulás bélyegével együtt élni” – közölte az Állami Duma védelmi bizottságának elnöke.


Az orosz fővárosban legalább 50 tüntetőt vettek őrizetbe szerda éjszaka.


„Senki sem képes betiltani vagy eltörölni egyedülálló civilizációnkat és gazdag kultúránkat” – hangoztatta az orosz elnök.


Tavasszal a milanói Scala és a zürichi operaház elhatárolódott attól, hogy a világhírű orosz szopránnal, Anna Netrebkóval dolgozzon. Az énekesnő pár nap múlva a budapesti Operaházban lép fel: Ókovács Szilveszter főigazgató ugyanis nem ért egyet azzal, ha művészeket büntetnek a politikai vezetők miatt.


Ez az együttműködés ritka képe az ukrajnai háború miatt Oroszország és az Egyesült Államok között fennálló rendkívüli feszültség idején.


Oleg Vjugin szerint a kilátások borúsak, mivel nem látni még a konfliktus végét.


Ez 148 százalékkal magasabb a tavalyi év hasonló időszakához képest.


Giuseppe Conte volt olasz miniszterelnök szerint Giorgia Meloni nem alkalmas az olasz kormány vezetésére. (nu, ennek kb. annyi a hírértéke, mint hogy a kutya megharapta a postást...)


Csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a politikus ezt azzal indokolta: tudomására jutott, hogy a 2019-es európai parlamenti választási kampányban a Jobbik egyik alkalmazottjának hangjával, egy nem létező közvélemény-kutató cég nevében hívtak fel tömegesen választókat; azt közölve velük, hogy két párt, köztük a Mi Hazánk támogatottságát két százalékosra mérték, így a rájuk adott voks elveszett szavazat. Toroczkai László az esetet az újkori magyar demokrácia egyik legnagyobb botrányaként említette, hozzátéve, felmerül annak gyanúja is, hogy külföldi titkosszolgálatok is beavatkoztak – akár bűncselekményeket is elkövetve – a magyar választásokba. Toroczkai közölte azt is: Varga Judit igazságügyi miniszterhez és az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordul amiatt, mert az ugyanezen forrásból kapott dokumentumok arra mutatnak, hogy a Datadatnak és a Jobbik akkori pártigazgatójának is köze lehet ahhoz a tömeges panasztételhez, amely miatt örökre törölte a közösségi médiaszolgáltató az ő több százezer követővel rendelkező Facebook-profilját.


2017 óta holnap lehet az első alkalom, hogy izraeli miniszterelnök nyíltan állna ki a kétállami megoldás mellett.


Vége a hazudozásnak! Közzé kell tennie az eltitkolt adatokat, amiből ki fog derülni, hogy azonnal be kellett volna szüntetni a világ összes vakcinázását, mert méreg. Hónapokig tartó pereskedés után a bíróság elrendelte , hogy a CDC-nek 2022. szeptember 30-ig be kell nyújtania a 2020. december 14. és 2022. július 31. között gyűjtött több mint 19 hónapnyi adat első tételét a v-safe résztvevők tízmillióinak! Ez hatalmas győzelem az ICAN és az amerikai nyilvánosság számára, végre maguk is láthatják a COVID-19 vakcinák biztonságosságára vonatkozó, saját maguk által bejelentett, országos szintű adatokat.


Nagy-Britannia oltásokban illetékes hatósága, a JCVI (Joint Committee of Vaccination and Immunisation) ez év februárjában már jelezte, 2022. szeptember 1-jével megszüntetik az 5-11 éves korosztály oltását, hacsak újonnan felmerülő új körülmények nem teszik azt mégiscsak szükségessé. Nos, új körülmények nem merültek fel, főleg olyanok nem, amelyek az oltáslobbit erősítették volna, így Nagy-Britannia nem oltja többé a gyerekeket.


A Justin Trudeau zsarnok vezette liberálisok tudták, hogy a Covid-19 vakcinával kapcsolatos döntéseik és intézkedéseik teljesen tévesek voltak.


Az aláírók szerint az új rendelet lehetőséget ad a krízishelyzetben lévő nőnek, hogy ne bánja meg – később visszafordíthatatlan, életbevágó – döntését. Mindketten számítanak, az anya és a gyermek élete ugyanolyan értékes emberi élet – hangsúlyozták.


A madárvédők 2022 nyarán apokaliptikus látvánnyal szembesültek: különösen Hollandiában és Franciaországban madarak ezrei hevertek holtan a partokon. A médiajelentések kizárólag a madárinfluenzát tették felelőssé. Ez a dokumentációs jelentés azonban egy teljesen más gyanúnak jár utána, és egy sürgős felhívással zárul!


Teszem azt, mi van akkor, hogyha Erzsébet királynő már korábban meghalt, és zártkörű szűk temetésen vett tőle végső búcsút a családja? És akit láthattunk Erzsébet királynőként az elmúlt néhány hónapban, esetleg évben, az az ő hasonmása volt? A dublőr által elmondottakból ugyanis nem lehet egyértelműen kizárni ennek a lehetőségét sem. Nem lehet kizárni semminek a lehetőségét sem. Lezárt fedelű koporsó állt a ravatalon, és mint Schrödinger macskája esetében, itt is két potenciális valóságképpel lehetett számolni: a koporsóban benne is van második Erzsébet királynő holtteste, meg nem is.


A zavart újságírók nem találtak szavakat arra, hogy leírják, mi történt.


Keresztény oldalak sora kezdett a bibliai próféciák közelgő beteljesedéséről írni, miután Izraelbe szállítottak öt vörös üszőt, ami jelként vagy inkább előjelként is értelmezhető a végidők közeledte vonatkozásában.

686 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK