top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:53) 2022.11.24.
Nem oltatták be magukat, ugyanakkor ők működtették Seine-et-Marne megyében az oltóközpontokat. Többen közülük rengeteg embert oltottak be.


416-an hazánk ellen, 124-en hazánk mellett szavaztak.


Tizenhetet teljesítettünk, most újabbakat követelnek.


Árfolyamtól függően 75 milliárd forint körüli összegről van szó. (nu, szóval kapni nem kapunk, de adni adnunk kell)


A Bizottság tegnap a semmit adta el Magyarországgal szembeni kemény fellépésként, hogy megnyugtassa az Európai Parlamentet, valójában a menetrend változatlan. Kohán Mátyás írása.


A biztonságpolitikai szakértő szerint a háborúban álló felek hátországa fogja eldönteni a háború kimenetelét.


Ukrajnát támadják, de az orosz hatalomnak és hadseregnek is főhet miattuk a feje: a Wagner-csoport és társaik a legrosszabb történelmi korszakok önjáró zsoldoscsapatait idézik fel.


Orbán Viktor részt vesz a Kassán megtartott V4-csúcson. A nemrégiben lecsengett „sál-gate”-re utalva most egy szlovák sállal a nyakában pózolt Eduard Heger szlovák miniszterelnökkel. Amúgy, Orbán pont kétszer olyan idős, mint Szlovákia.„Kijev pontosan tudja, mit csinál, és ez hosszú távon katasztrofális lesz Ukrajnára nézve” – írja a Do Rzeczy publicisztikája a lengyel rakétaincidens kapcsán.


Agne Bilotaite szerint Minszk mezítláb küldi a határra a migránsokat.


A szervezetek aktívan részt vesznek az afrikai élelmiszer-szuverenitásért és igazságosságért folytatott küzdelemben. Számukra az amerikai oligarcha része azoknak a problémáknak, amelyeket "megnevez". A nyílt levél elsősorban Gatesnek a Bill & Melinda Gates Alapítvány 2022-es jelentéséről szóló interjúkban (például a New York Times-ban, tett kijelentéseivel foglalkozik. A "Közösségi Szövetség a Globális Igazságosságért/AGRA Watch" és a "Szövetség az Afrikai Élelmezési Szuverenitásért (AFSA)" által vezetett szervezeteket Bill Gates "tényellenőrzésnek" vetette alá.


Lásd itt.


"A holnap világát a G20-ak csúcstalálkozóján kialakított alapokra kell építenünk. Minden országra rá kell bízni, hogy eldöntse, milyen rendszert akar, de a kínai modell minden bizonnyal nagyon vonzó modell sok ország számára.Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök társult Bill Gates-szel, hogy titokban az egész országra kiterjesszék a digitális személyi igazolványokat. Az ország irányított elkülönítési és karanténprogramja (MIQ), amely a világjárvány idején kézi nyilvántartással működött, most átáll a JNCTN által gyártott szoftvereszközökre, amelyek a MIQ személyzetének digitális személyazonossági igazolványok ellenőrzésére szolgálnak majd. A digitális személyazonosító tárcára való áttérés jelentősége különösen hangsúlyos, mivel a MIQ volt az egyik kulcseleme Új-Zéland merev és gyakran radikális Covid-kezelési módjának. Nem csak ez, hanem a probléma megközelítése egy hatalmas műveletben tükröződött. A járvány idején, amely több mint 14 000 embert és 650 szervezetet vont be a MIQ-létesítmények (MIQF-ek) működtetésébe. A MIQ mögött álló kormányzati ügynökség, a Vállalkozási Innovációs és Foglalkoztatási Minisztérium (MBIE) volt felelős azért, hogy a MIQ határ menti dolgozók mindenkor összeállítsák, és most ismét a "kényelmet" említik a digitális személyazonosító igazolványokra való átállás egyik fő okaként - állítólag ezeknek a dolgozóknak "kézi" rutinnal kellett igazolniuk személyazonosságukat és egészségügyi állapotukat, ami állítólag "ismétlődő és időigényes" volt.Lehet, hogy a török labdarúgócsapat nem jutott be a döntőbe, de egy futballpályán készült fotó aranyat érhet Erdogan számára, aki jelenleg arra törekszik, hogy bebiztosítsa helyét a jövő év közepén esedékes elnökválasztáson. Abdel Fattah al-Szíszi egyiptomi elnök is hasonló okokból döntött úgy, hogy részt vesz a tornán, és a megnyitó ünnepségen még kezet is fogott a török elnökkel – ez volt az első találkozó a két politikus között azóta, hogy al-Szíszi 2013 júliusában katonai puccsal átvette a hatalmat, amire Ankara erőteljes választ adott. Abdullah II bin Al-Husszein jordániai király is láthatóan jelen volt a VIP-pódiumon, akárcsak Szaúd-Arábia trónörököse, Mohammed bin Szalmán. Bár utóbbi elsősorban a szaúd-arábiai válogatottnak szurkolni érkezett, érkezése lényegében legitimitást adott a katari emírségnek, amelyet a közelmúltig mind a szaúdiak, mind az egyiptomiak ellenségnek tekintettek.


Dánia és Anglia tárgyalóasztalhoz ülnek, hogy megvitassák a FIFA-ból való kilépés lehetőségét. Ennek hátterében az áll, hogy a szervezet kitiltotta a mérkőzésekről a szivárványos (OneLove-) karszalagot, ami több európai országnak nem tetszett.


Interjút adott egy katolikus hírordalnak Fernando Santos, a portugál válogatott szövetségi kapitánya. A beszélgetésben szóba került az is, hogyan illendő viselkednie a vendég csapatoknak a katari világbajnokság során.


Szerinte ezen „háttérzaj” miatt a játékosok nem koncentrálnak megfelelően a sportszakmai feladatokra. (nu, szerintem meg befogott szájjal kínos focizni)


A világ és társadalmunk nyolcvan év óta semmit sem változott, mert az való igaz, hogy ezek az emberek a zsidóságot a vállaikra veszik és agyon simogatják őket, viszont magát a fasizmus felé vezető út járását továbbra is nagyon könnyedén alkalmassá teszik. Mert nem csak a zsidóság ellen lehet uszítani, és nem csak a zsidóság tagjait lehet irtani. Ha ezeken az embereken múlna, már régen ártatlan orosz állampolgárokat gázosítanának el valahol egy nyugat-európai munkatáborban.


Megkerestük a Korányi Dávid által vezetett, Francis Fukuyama, Kati Marton, Anne Applebaum nevével fémjelzett amerikai szervezetet, megérte-e támogatni az álhírterjesztő, nőgyalázó portált.


A Kúria tanácselnöke szerdán indokolta meg szóban a döntését. A felülvizsgálati kérelem anyagi és eljárási szabálysértésre hivatkozva is támadta az előző ítéletet. Eljárási szabálysértésként azt sérelmezték a civilek, hogy a másodfokú bíróság nem engedélyezte, hogy a szervezet törvényes képviselője dokumentumfilm forgatása céljából felvételt készítsen. A Kúria álláspontja ezzel kapcsolatban az volt, hogy a másodfokú bíróság nyilvános tárgyalást tartott, azon a sajtó készíthetett felvételt, ezzel az igazságszolgáltatás működésének ellenőrzése biztosított volt, az átláthatóság nem sérült, tehát az ügy érdemére kiható eljárási szabálysértés nem történt.

Tartalmi szempontból a központi kérdés a véleménynyilvánítás szabadságával, annak korlátaival volt kapcsolatos. A Kúria arra jutott, hogy a sérelmezett közlés egy közéleti vitában hangzott el, közszereplőre vonatkozott, és nem tényállítás, hanem véleménynyilvánítás volt.


Újfent bepillantást nyerhettünk a madaras cég kulisszái mögé.Az azonos neműekhez vonzódó személyeket mi keresztények befogadjuk közösségeinkbe, szeretettel vesszük őket körül. Az ilyen gyermekek és fiatalok szüleit arra biztatjuk, hogy gyermekeiket semmiképpen se taszítsák el maguktól, ne vonják meg tőlük szülői szeretetüket és a családi közösség befogadó közegét. (...) Nem véletlen, hogy a férfiak közti testi kapcsolatot az LMBTQ ideológiát népszerűsítő anyagokban nem szokták vizuálisan megjeleníteni, még utalásszerűen is alig, mert itt erősen megszólalna a legtöbb emberben elevenen ott levő erkölcsi érzék. Nagyon aggasztó az, hogy egyes német püspökök – a kereszténység alapvető életszemléletétől eltávolodva – helyesnek és problémátlannak gondolják az azonosneműek közt létesített testi kapcsolatot. Az azonos neművel megélt testi kapcsolat helytelen voltát sok tudományos kutatás is jelzi.


Ezt a papírt kell azoknak elküldeni a jegyző részére azoknak, akiket bírsággal fenyegetnek, mert papír alapon küldte el a kérdőívet:748 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page