VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (16:42)


Évente ismétlődő oltásra lehet szükség a Covid ellen

A Johnson & Johnson amerikai gyógyszeripari cég vezetője szerint az influenza elleni védőoltáshoz hasonlóan évente ismétlődő oltásra lehet szükség a Covid–1- járvány féken tartására. (Üzlet, az üzlet – Szilaj Csikó megj.)


Iskolaőrök a valóságban: égi békét hozott Laci bácsi

Megcsappant a bántalmazások, rendbontások száma abban a félezer intézményben, ahol szeptember óta iskolaőrség működik. Sok helyen viszont, ahol nem éltek a lehetőséggel, továbbra sem sikerült felszámolni az erőszakot. Riportunk az iskolaőrség valóságáról, egy mátrai faluból!


Meghalt egy fiatal katolikus pap azt követően, hogy megkapta a védőoltást

Nagyvárad közelében meghalt egy fiatal katolikus pap azt követően, hogy megkapta a védőoltást. A szörnyű esemény nemrég következett be. Pedig pár nappal a halála előtt az áldozat még örömmel újságolta a védettségét és bízott abban, hogy túljut életének azon a nehéz szakaszán, ami egy másik betegség miatt következett be.


Fokozódik a genderőrület: Angliában már emberi tejnek hívják az anyatejet

Az „anyatej” ma már „emberi tej”: az Egyesült Királyság egyik kórházi intézménye nemi szempontból semleges nyelvet alkalmaz a szülészeten az „egészségügyi egyenlőtlenség” leküzdésére.


Lemázolták a magyar feliratot a Kolozsvár-táblán

Románul, németül maradhatott a városnév, magyarul nem, írja a Főtér.