top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:21) 2022.07.07.

Az egymásra halmozódó botrányok hullámai végül elsüllyesztették Boris Johnson miniszterelnöki karrierjét. Nagy törés ez a konzervatívoknál, ami egy hosszú válság kezdete is lehet. Johnson arról beszélt, hogy az utódja megválasztásáig maradna ügyvivő miniszterelnök. Azonban a csütörtöki nap folyamán számos vezető konzervatív politikus is arra szólított fel, hogy Johnson még csütörtökön távozzon pozíciójából, és a helyét az új pártvezető megválasztásáig a miniszterelnök-helyettesi pozíciót is betöltő Dominic Raab igazságügyi miniszter vegye át. (Kb. annyira értékes ember, mint Karikó Katalin... Nem éppen a különleges tisztessége és embertársai iránti felelősségérzete emelte fel a magasba...)


Annyira gyűlölik Johnsont, hogy ügyvezető miniszterelnök sem lehet ... Azonnal menjen, de minél előbb! Johnson Nagy Britannia talán legszörnyűbb miniszterelnöke volt. Különösen, ami az oltáskényszerítést és oltásdiktatúrát illeti.


Douglas McGregor nyugalmazott ezredes szerint Ukrajna gyakorlatilag bukott állam. (Idevágó cikkünk június 20-áról /!/: Vukics Ferenc: Amikor a hazugságok utolérik a hazudozókat. Egy veterán ezredes találó elemzése)


Találkozót tartottak szerdán a kijevi Szófia-székesegyházban a korábban Moszkvához hű ukrán ortodox egyházi "szárny" és a 2019-ben függetlenné vált, nemzeti ukrán ortodox egyház képviselői. Közben az ukrán elnök tagadja, hogy összekülönbözött a katonai vezetéssel.


Kolosszális katonai mozgósítás kezdődött Latin-Amerikában, az USA határánál, melyet Oroszország, Irán, Kína és további 10 (!) ország készít elő. Ez egyértelműen jelzi a hadvédelmi fejlesztések felgyorsulását, mivel ezek az országok függetleníteni kívánják a régiót az USA hegemóniájától. Ezzel összefüggésben készítik elő a “latin-amerikai zónát”, amelynek saját valutája lesz, ami újra megveri a dollárt – derült ki Brazília elnöki posztjának új favoritjából. A háború most kezd átkerülni az USA hátsó udvarába…Felrobbantották a sátánista/globalista Új Világrend oltárát: A Georgia Guidestones (a Sátán Oltára) emlékművet részben megsemmisítette egy robbanás, a rendőrség nyomoz, az elkövetőket áldja meg Isten!


Harmadszor, a páciensnek el kell magyarázni, amit az előbb már mondtam, hogy ennél a különleges technológiánál teljesen tisztázatlan, hogy az ön testében hol fognak termelődni ezek a fehérjék, a tüskefehérjék, hogy mennyi ideig termelődnek, milyen mennyiségben és milyen minőségben termelődnek. Normál esetben ez hozzátartozik, hogy az orvos teljes pontossággal meg tudja mondani, hogy milyen anyagot ad be önnek, milyen mennyiségben és mennyi ideig. Ez ebben az esetben egyáltalán nem ismert. Ez azt jelenti, hogy valakinek a beleegyezését kell adni valamihez, amiről egyáltalán nem is lehet dönteni. Mert az ember nem is tudja, hogy a végén mi az, amit a testébe kap. Mit mondjak még? Ezek a legfontosabb pontok. Az orvosnak magától értetődően azt is mondania kéne manapság, hogy: Látta már a statisztikákat? Látta, hogy az oltási mellékhatások száma robbanásszerűen megnőtt? Mégpedig az arányított mellékhatások. Itt nemcsak az abszolút számokról beszélek, hanem a relatív számok is kiugróan megemelkedtek mindahhoz képest, ami valaha korábban létezett. (...) Szóval ahogy korábban megmondtam. Az az oltóorvos, aki oltás előtt nem informálta a beoltandó személyt, ne aludjon nyugodtan, mert hamarosan jönni fog az elszámoltatás. A megtévesztett emberek aláírása az oltásba való beleegyezéshez teljesen érvénytelen, ha az orvos elmulasztotta a felvilágosítást. (Biró Éva)


Konsztantyin Kosacev, a Szövetségi Tanács alelnöke elmondta, hogy döntésükkel a norvég hatóságok megsértették az 1920-as Párizsi Szerződést, amely szerint a felek elismerik Norvégia szuverenitását Svalbard felett, de azzal a feltétellel, hogy az áruimportot nem korlátozzák.


A holland gazdák tankot hoztak a műtrágyatüntetésre; a rendőrök rálőttek a traktorokra. A holland gazdák felháborodtak a kormány tervein, hogy 50% - 95%-kal csökkentsék a nitrogén kibocsátást, most az élelmiszer elosztó központok blokkolásával tiltakoznak a terv ellen, amely a becslések szerint a hollandiai gazdaságok egyharmadát bezárná. Ezt sem fogja mutatni a főáramú média! Hogyan áll Hollandiában a jogállamiság? – kérdezhetnénk. Nem volt elég a koronavírus ürügyén elrendelt korlátozás és gazdasági krízis, tudtuk, hogy a következő válságcsomagot az emberiség nyakába a klíma és a kötelező ZÖLD-programok nyomán fogják zúdítani. Ennek nyomán Hollandiában olyan döntések születtek, amelyek az ország farmjainak és magán gazdaságainak 30%-át csődbe juttatná! (VilagHelyzete megj...)


Novák Előd szerint a szivárványzászlónak a magyar nemzeti lobogó mellett való elhelyezése meggyalázza Magyarország zászlaját.


A nagytudású pszichodokiknak viszont – és mindenkinek, aki a kérdéssel érdemben foglalkozik – ismernie kell a pofonegyszerű magyarázatát a problematikának és a szintén pofonegyszerű megoldást: be kell érnie kevesebbel az embereknek. Mert fel se merüljön senki fejében, hogy az emberiség lélekszáma túl magas, és túl vagyunk szaporodva a földön. Mint azt tudják a józanabbak pontosan jól, ez csakis egyedül az elit szlogenje, akik így próbálják elfogadhatóvá tenni mindenki számára a népgyérítő projekteket. A hamis ideológiákkal agymosott tömegekkel bármit meg lehet csinálni, miután voltaképpen egyetlen, egymással ismeretségben nem lévő szektává, a saját szektánkká alakítottuk őket. És hogyha teszünk egy olyan kijelentést, hogy be kell érni kevesebbel, akkor nagyon hamar elérkezünk oda, hogy a probléma magával a kapitalizmussal van. Sajnálatos dolog ezt megállapítani és kimondani, hiszen minden olyan rendszer, amivel idáig kísérletezett az ember, és az nem a kapitalizmus volt, az csúfondárosan elbukott, miután tömegeket tett tönkre egy magas eszme nevében.


A képviselők szolidaritásukat és támogatásukat fejezték ki az Egyesült Államokban élő nőkkel és lányokkal, valamint arra szólították fel az amerikai kongresszust, hogy fogadjon el olyan törvényjavaslatot, amely szövetségi szinten védené az abortuszt.


Helsinki tart tőle, hogy NATO-csatlakozásuk miatt Oroszország egy migránsáradatot előidézve a határnál politikai nyomást gyakorolhat rájuk.


Az INA egy végtelenül korrupt cég volt, a horvát elit kifizetőhelye. Ez mérgezi a horvát-magyar viszonyt.


Döntésüket a kedvezőtlen gazdasági környezettel és a háborús inflációval magyarázták.


A Vörös Hadsereg győzelmei a náci Németország felett nem a felszabadulást hozták el, hanem egy újabb idegen zsarnokságot hoztak létre. Mark Regev véleménycikke.

605 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page