VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:44)


Német ultrabalos aktivisták is ott voltak Fekete-Győr rendőrdobálásakor

Az Antifa azért építkezik Magyarországon hogy a következő országgyűlési választás idejében már egy ütőképes csapatuk legyen.


Jogállamisági aggályok miatt tagadta meg egy lengyel körözött kiadását egy német bíróság

A bíróság egyetértett a védelemmel abban, hogy Lengyelországban nem garantálható a bíróság tisztességes eljárása


Krausz Tamás kérjen elnézést!

A szovjetunió és a náci Németország hasonlóságának tagadása egyúttal a két totalitárius rendszer genocídiumhoz vezető, emberiesség elleni bűntetteinek relativizálását jelenti, sőt mi több, azok relevanciájának tagadását is a megítélés és elítélés szempontjából.


Győzelem: Missouri az első abortuszmentes állam Amerikában

Végre létezik abortuszmentes térség az Amerikai Egyesült Államokban. A Planned Parenthood St. Louis-i állomása volt az utolsó abortuszklinika Missouriban, amely terhességmegszakításokat végzett. Az intézmény ugyan még nem zárta be teljesen a kapuit, de pár hónapja már nem ad műtéti időpontokat. Az abortusz lehetőségét választó nőket jelenleg az Illinois-i Planned Parenthood szervezethez irányítják.


Mind az 50 amerikai államban erőszakos zavargásoktól tartanak Biden beiktatása alatt

Az USA mind az ötven állama, valamint a főváros is készültségben várja Joe Biden megválasztott elnök szerdai beiktatását, mivel az FBI arra figyelmeztetett, minden állam fővárosában számolni kell felfegyverzett Trump-szimpatizánsok tüntetéseivel. Washingtonban pedig a Nemzeti Gárda több tízezer tagja biztosítja, hogy ne ismétlődjön meg a január eleji, négy halálos áldozatot követelő zavargás – írja a BBC.


Visszavonatnák Trump támogatóinak diplomáit a Harvadon

A Harvard Egyetem hallgatóinak egy szélsőbaloldali csoportja petíciót indított, amelyben azt követelik, hogy vonják vissza a diplomáit azoknak, akik Donald Trumpot támogatták. Mint emlékezetes, sok amerikai egyetemeken Trump 2016-os győzelme után rendkívüli szünetet rendeltek el, hogy a hisztérialiberális és hisztériabalos hallgatok ki tudják heverni a traumát.27 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok