top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:34) 2022.12.28.
Az, hogy Magyarországon nem működik az igazságszolgáltatás – evidenciaként szokás kijelenteni, mondta ezt már sok politikai vezető, véleményvezér. Most azonban a mi bátor köztársasági elnökünk, Novák Katalin írta a közleményében, hogy „az úgynevezett »Budaházy-ügy« is rámutat arra, hogy a bírósági eljárások ésszerűtlen elhúzódása elfogadhatatlan, és sérti az emberek igazságérzetét.” Kegyelmet adott hét vádlottnak. Nagyon régóta fáj az az igazságtalanság, amit a Budaházy-ügy jelent! A mi 2006-unkat, ami az egyik közös, nemzeti tragédiánk, sehogy sem tudja a magyar igazságszolgáltatás helyretenni. Gyurcsány kineveti az áldozatot, Nagy Lászlót, aki csak egy bocsánatkérésre várt, és most, ötvenévesen temetjük. (...) 2006 lelkületét csak az érti, aki akkor élt, akinek a barátai áldozatokká váltak. Akkor az életedet féltetted, mert meglőttek az utcán, betegre vertek, ha sétáltál, kórházba nem mertél menni, mert kiadtak vérzőfejjel a rendőrségnek. Terror volt, igen.


Üdvözlöm és köszönöm a Köztársasági elnök Asszony döntését, még akkor is, ha az én kegyelmi kérelmem kapcsán most nem foglalt állást. Viszont el sem utasította azt, csak későbbre halasztotta a döntést. Örülök, hogy néhány meghurcolt társam számára végre véget ér ez a rémálom ügy. Meggyőződésem, hogy nagyon sokak munkája benne van ebben a részeredményben, ezért mindenkinek köszönöm az eddigi kiállást és kérem, hogy segítsék tízünket a további küzdelemben.


A venezuelai születésű, egykori Radio Mambí műsorvezető, Lourdes Ubieta azt mondta, hogy a hatalomátvétel „kudarc lesz”, és „ezt azért tették, hogy elhallgattassák a konzervatív spanyol hangokat”.


A terjeszkedés konzervatív körökben megütközést keltett – Jobboldali rádiós sztárok bírálják Soros György lépését – olvasható a Tűzfalcsoport cikkében.


A közösségi platformok az amerikai szövetségi ügynökségek "kifejezett utasítására" és velük együttműködve távolítanak el tartalmakat – mondta kedden (12.27) a Twitter vezérigazgatója


A jövő hónapban megrendezésre kerülő davosi konferenciája előtt a Világgazdasági Fórum (WEF) úgy tűnik, csatlakozott a Twitter elleni törlési kampányhoz, és a kínai állam által ellenőrzött közösségi médiaalkalmazásokat ajánlja, hogy "kövessék" a Davos Man-t a jövőben. A Twitter feltűnően hiányzik a szervezet "Hogyan kövessük Davost 2023-ban" című közösségi média brosúráján felsorolt szervezetek közül, és úgy tűnik, ez nem véletlen.


“BlackRock: a vállalat, amely a világot birtokolja. Lehet, hogy még sosem hallottál róluk, de garantálom, hogy valamilyen módon hatással vannak az életedre, az adósságodra, a körülötted lévő világ dolgainak árára, sőt még a környezetünkre is.” BlackRock – Rothschildok tulajdona. A Magyar Nemzeti Bank is a Rotschildok tulajdona.


A BlackRock több hónapja dolgozik Ukrajna helyreállítására szolgáló alapok strukturálásán. Zelenszkij és Fink egy előzetes megbeszélésen megegyeztek ebben.


A szállítmány vélhetően az Egyesült Államokból származik.


Dmitrij Peszkov szerint nem lehet „békés” egy béketerv, ha nem veszi figyelembe az annektálás tényét.


„Bátor, innovatív és high-tech hadsereget építünk” – közölte a Honvédelmi Minisztérium.


Az év legfontosabb eseményeit összegző cikkben a Breitbart oldalán az olvasható, hogy az energiaválság ellenére az Európai Unió folytatta a zöldenergiával kapcsolatos tervek megvalósítását. Németország továbbra is atomerőművei bezárását készíti elő, míg Hollandia és Írország saját mezőgazdasága hátrányára visz véghez zöldenergiával kapcsolatos projekteket az EU-ban. Orbán Viktor Magyarországa viszont fellázadt, és úgy döntött, hogy az energiaellátás fontosabb a politikánál.


A lengyelek az atomenergiától várják az energiafüggetlenséget – hívta fel rá a lap a figyelmet.


Ez nagyon megnehezítheti a munkába vagy látogatóba járó koszovóiak életét.


A következő években tömegesen vonulnak nyugdíjba az ötvenes évek baby boom generációjának képviselői, őket kell pótolni.


Imádkozásra szólította fel a hívőket XVI. Benedek nyugalmazott pápáért Ferenc pápa a szerdai általános audiencián, hangsúlyozva, hogy a 2013-ban lemondott egyházfő nagyon beteg.


A világ minden tájáról érkező orvosok globális felhívása (https://rwmalonemd.substack.com/p/a-global-proclamation) Mi, a világ polgárai, akik hűek vagyunk az élethez, a szabadsághoz és a boldogságra való törekvéshez, azért gyűltünk össze itt Ausztriában, hogy a következőket hirdessük (...) 5. A nyilvános vita nagy jelentőséggel bír. Elfogadhatatlan, hogy a közegészségügyi szakemberek, tisztviselők vagy kormányok cenzúrázzák, elhallgattassák vagy megfélemlítsék a nyilvánosságot, orvosokat, egészségügyi szakembereket vagy újságírókat. (...)


"Megvan a lehetőségük, hogy ne oltassák be magukat, ha akarják", mondta az orvos. "De akkor nem mehet ki a emberek közé."


És te hogy vagy ezzel?


"Miért küzdenénk, hogy legyen joga szülni, ha egyszer nem szülhet gyereket??" Nézze újra a jelenetet magyar szinkronnal!


658 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page