top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:42) 2022.01.17.

Amsterdam NEM-et mond a covidizmusra! Hatalmas, országos polgári engedetlenség indult meg a tegnapi nappal. Nem csak tüntetések zajlanak országszerte, de a vendéglátósok összefogtak és országosan megnyitottak a tilalom ellenére! BÁRKIT beengednek és kiszolgálnak a tilalom ellenére!


Letoha Tamás és kutatócsoportja sikerrel térképezték fel a vírusvariáns fertőzésének molekuláris alapjait. Felfedezésüknek köszönhetően pedig új fejezet kezdődhet a betegek terápiás kezelésében. Az első felfedezés publikálását követően érkezett a delta variáns. Letoha Tamás szerint a heparin-származékok nélkülözhetetlen részei kell legyenek a koronavírusos megbetegedések gyógyításában alkalmazott terápiás portfóliónak.


És természetesen az ismételt oltások hosszútávon nagyon pusztító hatásúak lesznek.


Január 14-én az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága bejelentette, hogy meghallgatást tartanak Joe Kennedy amerikai futball edző ügyében. Kennedy 2016-ban perelte be a Bremerton iskolakerületet, ahol korábban edzőként dolgozott. A férfit 2015-ben azért bocsátották el állásából, mert a mérkőzések végén a félpálya vonalánál letérdelt és imádkozott.


Gyerekkoromban egy mátraházi családi üdülés alkalmával úgy ismerkedett össze velünk egy szintén ott telelő, nálam kicsit idősebb kisfiú, hogy szigorú arccal édesanyámra nézett, és ezt mondta: Már régóta figyellek benneteket! Ez azután szállóige lett nálunk, és most ez jutott eszembe, amikor megint előkerült valahogy a hírekben Ron DeSantis. Már régóta figyelem… És nagyon bírom a fickót.


Francesca Donato az Európai Parlamentben: Így hangzik az Olasz Egészségügyi Minisztérium válasza egy szicíliai férfinek (itt felmutat egy levelet), aki kártérítési kérelmet nyújtott be, és ami azzal az indokkal lett elutasítva, hogy a panasz nem elfogadható, mert az oltás nincsen törvényileg előírva. De a tény az, hogy az oltás kötelező, a világos rendelet és az oltási igazolványok miatt, amit mostanában vezettek be és a tény miatt, hogy azok az emberek, akik nem tartják magukat ehhez a rendelethez, nem dolgozhatnak és nem kapnak fizetést."


ÉRTÉKKÖZPONTÚ PSZICHOLÓGUSOK MUNKACSOPORTJA: Vannak dolgok, amik természetüknél fogva kizárják egymást.


Neki ez a véleménye egy országosan hallgatott rádió élő műsorában.


Eredetileg 15 000 résztvevőt vártak egy nagy demonstrációra Hamburgban. Ezt végül fertőzésvédelmi okokból tiltották be. Érdekes, hogy betiltották a demonstrációt, de a hatóság engedélyezte az ellendemonstrációt. Ők kb. ezren gyűltek össze.


Izraeli adatok! A “zöld kártya“ semmi jót nem adott az izraelieknek. Sőt csak rombolt és mélyítette társadalmi feszültségeket. Létrehozta az kivételezettek osztályát és velük szemben a semmibe vettek osztályát. Bennett! Töröld el a zöld kártyát ! – követeli Izrael lakosságának többsége a korinadiktatúrát teremtő Bennettől.


Dr. Boldogkői Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezetője a szeged365-nek adott interjút, amelyben többek között azt is kifejtette, hogy az omikronnal szemben négy oltás semmit nem fog érni, de az ötödik már nagyon hatásos lesz. (kishitű! ennyi erővel és tudományos megalapozottsággal nyugodtan mondhatta volna a 10.-et is a Szerk.)


Soha nem gondolkodtak el azon, hogy az iszlám nőknek miért kell parandzsát viselniük (mohamedán nők fátyla)? Miért szükséges eltakarni az arcukat? Azért, mert a nőktől engedelmességet várnak el, amit birodalmi szinten ki is hirdettek. Ha a nő az arcán fátylat visel, akkor engedelmes lesz. Amikor az arcát fátyol takarja és ő sem látja saját arcát és mások sem, ekkor elfojtott a szabadsága, a határozott képességei és így válik engedelmessé. Most pedig mindnyájunkra erőltetik a parandzsa viseletet. (a Szilaj Csikóról átvett cikk)


A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szinte teljes titokban, minden média nyilvánsság mellőzésével visszavonta a PCR-tesztek alkalmazását, mint olyan érvényes tesztet, ami alkalmas lenne a SARS-CoV-2 vírus kimutatására és azonosítására.
Az MTI is tolt egyet Nehammer osztrák kancellár PR-akcióján (azaz, hogy eltökéltnek és felkészültnek mutatkozzon megroggyant koalíciója élén), és hírül adta, hogy februártól oltási kötelezettséget vezetnek be Ausztriában. (Ezt ugyebár egyszer már bejelentették). Annak rendje és módja szerint nagyjából vagy szó szerint ezzel a címmel közzétette a teljes magyar média, noha még az állami hírügynökség szövege is tartalmazza ezt a két mondatot: "amennyiben a járványügyi helyzet megköveteli, életbe léptetik a harmadik szakaszt. Ekkor, a kormányrendelet alapján, a parlament jóváhagyásával megadott határidőtől kezdődően automatikusan bírságolni fogják az oltatlanokat". Tehát NEM vezetnek be kötelező oltást Ausztriában, mert aminek nincs szankciója, az nem kötelező. Az egész kérdést eltolták valamikorra, majd amikor "a járványügyi helyzet megköveteli", úgy, hogy legkorábban csak áprilisban készül el az az informatikai rendszer, amely alapján az ellenőrzést le tudják bonyolítani. Azt pedig láttuk már kétszer, hogy mi történik Európában a járvánnyal tavasz végén. (A "láttuk" azokra vonatkozik, akik hajlandóak nézni, és nem a Felelős Magyar Értelmiségire, aki szerint terasznyitás = vágóhíd). Azaz az egész legkorábban év végén, 2023 elején lesz aktuális. Ausztriában 2024-ben legkésőbb választások lesznek. A Néppárt és a szocdemek támogatottsága ismét esett, míg a Szabadságpárté 20 százalék fölé került (5-5 százalékponttal van elmaradva a két "nagy" párttól), és simán parlamenti bejutási küszöb felé mérik az új, oltásellenes pártot. A hétvégén ismét ezrek tiltakoztak Ausztria-szerte, a társadalom negyede oltatlan. Úgyhogy sok sikert.
692 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page