VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (15:46) 2021.08.28.F. William Engdahl: A delta variáns, a PCR tesztek és a kognitív disszonancia

Mégis, a cikk írásakor a világon még egyetlen laboratóriumnak sem sikerült elkülöníteni tisztított SARS-CoV-2 vírus mintát, amely állítólag a COVID-19 betegséget okozza. Vajon hogyan tudják a PCR-teszteket hitelesíteni, ha nem világos még a teszttel mérendő kórokozó? Ha egy lépést hátralépve tekintünk az ügyre, akkor világossá válik a világméretű szándékos kognitív disszonancia hadművelet, melynek a szándékait és a jövőbeni következményeit nem mondják el nekünk… Azt viszont nem mondták meg, hogy Indiában a feltételezett delta pozitív esetek száma 2 hónap alatt a májusban regisztrált napi 400.000 esetről júliusra napi 40.000 esetre zuhant le. A tünetek pedig gyanúsan megegyeztek a közönséges szénanátháéval, ezért ködösítésképpen a WHO gyorsan átnevezte a görög ABC alapján delta variánsnak.


Ezek a cégek és hálózatok irányítják a világgazdaságot

Hatalmas hálózatok, válságokon átívelő struktúrák, maroknyi társaság, amely a gazdaság negyven százalékát irányítja – ez nem egy újabb összeesküvés-elmélet, hanem a világgazdaság eddig láthatatlan szövete.


Angliában 130 egészségügyi szakember támadta nyílt levélben a brit kormány covid-terrorizmusát

Így fogalmaztak: “A gyermekek ismételt tesztelése a tünetmentes esetek felkutatása érdekében – akik nem valószínű, hogy vírust terjesztenek – és őket “biológiai veszélyként” kezelik, ez káros, és nem szolgál semmilyen közegészségügyi célt. Le kell állítani!"


ANGLIA: 130 egészségügyi szakember nyílt levélben ment neki a covid intézkedéseknek

A levél emellett felszólította a tisztviselőket, hogy a korai kezelésre vonatkozó protokollokat vegyék át olyan országokból, ahol ez eredményesen működik.


A média koronavírus-"félelempornó" ir