top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:48) 2022.11.10.Svédország a világjárvány maraton egyértelmű győztese – a világon a legalacsonyabb a többlethalandóság Anders Tegnell és Anders Tegnell epidemiológusok és közegészségügyi szakértők vezetésével Johan Giesecke, Svédország a WHO, az EU és más nemzetközi szervek által előírtaktól eltérő irányt vett a koronaellenes intézkedésekkel. Nem voltak lezárások, nem zárták be az iskolákat, az éttermek és üzletek mindig nyitva voltak, és soha nem kellett maszkot viselni. Ez az út, amely összhangban van a hosszú távú tudományos ismeretekkel, a WHO intézményi médiája és más országok politikusai részéről heves támadásokat váltott ki.A múltkoriban élő egyenes adásban az új világrendet taglalták ki alaposan az M5 tévécsatornán. A jó kedvnek és nevetésnek, amely eddig jellemezte egyesek részéről az Orwell által megjövendölt jövendőt, immár nincs létjogosultsága. A mainstream is teljesen nyíltan beszél arról, ami immár nyilvánvaló és letagadhatatlan. A műsor kezdődött azzal, hogy mindjárt leszögezték, a nemzeti identitás eltörlését, új világkormányzást és globalista világrendet tűzte zászlajára a Világgazdasági Fórum a davosi konferencián. A megválaszolandó kérdésük pedig az volt, hogy vajon mit tud tenni egy szuverén nemzetállam az ultraliberális kommunizmussal szemben? Ami leszűrhető biztosan a műsorból, az nem más, mint hogy az összes zsarnokság közül a jó szándékkal kikövezett a legrosszabb.


Az eseményre egy különálló településen, Nyikolajevszkben, a Szent Miklós-templomban kerül sor.

A kezdeményezők a helyi óhitű gyülekezetek. Az LGBT propaganda amerikai iskolákban történő bevezetése ellen tiltakoznak. A felmérés szerint a lakosok 70 százaléka kész arra, hogy megszavazza földjeik Oroszországnak való visszaadását.


Ukrajna semlegessége nem ér semmit, egy mostani felosztás csak tüneti kezelés lenne az izraeli biztonságpolitikai szakértő szerint, aki lapunknak nyilatkozott.


Semmiből kiszivárgott békefeltételek, nem várt katonai döntés Putyin rettegett hadvezérétől – körbejártuk, mi állhat a háború legfrissebb fejleményei mögött.


Az amerikai elnök kijelentette, hogy újra ringbe akar szállni a Fehér Házért, és minden alkotmányos eszközt felhasznál annak megakadályozására, hogy elődje ne legyen újra elnök. Biden szerint télen kiderül, hogy Ukrajna készen áll-e egy kompromisszumra Oroszországgal. Leszögezte, hogy megvétóz minden, a terhességmegszakítás országos tilalmáról szóló jogszabályt is.


Guido Crosetto olasz védelmi miniszter nem zárta ki, hogy a jövőben fegyverekkel támogatják Ukrajnát, de azt mondta, „erről egyelőre nincs szó”.


Szerinte „egyre bizonytalanabb és instabilabb” az ország biztonsági helyzete.


Mindenki, akinek nagyobb az IQ-ja, mint egy szétszórt medúzának, tudja, hogy Ukrajna nem létezne amerikai politikusok pénze nélkül.


Az elmúlt 32 évben a fideszes és a balliberális kormányok is elmulasztották a nemzetgazdaság megteremtését – jelentette ki.

Az orosz energiától való függetlenedés és a zöld átmenet felgyorsítása – ez a két fő szempont az uniós testületben.


Orbán Viktor áprilisi sikere indította el a konzervatív választási győzelmek sorát a világban.


Magyarország barátai mind győztek az amerikai félidős választásokon – értékelte a képviselőházi és szenátusi választások eredményét szerdán Facebook-bejegyzésben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter név szerint említi Mike Crapo idahói szenátort, Adrian Smith nebraskai, Mike Kelly pennsylvaniai és Mike Waltz floridai kongresszusi képviselőt, aki mandátumot szerzett a választások alkalmával. Határozottan kiálltak Magyarország mellett, amikor a Biden-adminisztráció, válaszul arra, hogy a magyar kormány nem akart adókat emelni, felmondta a kétoldalú adóügyi megállapodást – írta a miniszter.


A fejleményről Szijjártó Péter külügyminiszter számolt be.


Jichák Herzog éppen olyasmit mondott, amit nagyon nem akart világra kürtölni.


Több mint 50 politikust, közszereplőt, ügyvédet kaptak el pár éve pedofília bűncselekmények elkövetéséért Izraelben. Körülbelül húszan kimosták magukat, de harminc bűnöző ugye továbbra is nyitva van! A legszörnyűbb ebben “izraeli elit pedofília” ügyben, hogy a neveket titokban tarják! Felháborító az, hogyha egy szürke állampolgár követett volna el hasonló büncslekményeket, akkor címlapon szerepelne a képe és neve.


Rosszul mennek a dolgok?


Ilyen 2022 szólásszabadsága, gondolatszabadsága! Karámban tartanak, terrorizálnak az elitdiktátorai és csakis azt gondolhatjuk, írhatjuk amit ők a diktátorok jónak tartanak! Ezek után nagyon sajnálom azokat, akik szervilis módon követik őket és virtuális marionettekké váltak. Az eredeti elemzést a spanyol nátháról csak azért is csatolom, lásd kommentet, tetszik vagy nem tetszik Bilinek, persze hogy tudjuk, hogy az ősei révén abban a vakcinában is benne volt már nyakig az eugenikát építő családja.


Az Európai Parlamentben is bemutatják a Meseország mindenkié című LMBTQ-mesekönyvet, ami körül pár éve nagy viták voltak itthon. A meghívó az EP országjelentésének szerzőjétől származik.


Az első terhességüknél abortuszt végrehajtató nők esetében megnő annak a valószínűsége, hogy egészségügyi komplikációk lépnek fel a későbbi várandósságaik idején – derül ki a Charlotte Lozier Intézet (CLI) kutatásából.


Montana államban egészen hátborzongató döntés született a héten lefolytatott népszavazáson: a szavazópolgárok többsége megszavazta, hogy az abortuszt túlélő és azután világra jövő újszülötteknek ne járjon orvosi ellátás, és jogi értelemben ne is tekintsék őket személyeknek.
Dr. Pócs Alfréd beszéde – 2022. november 9.


Ahogy ez az amerikai állampolgár feltesz egy egyszerű kérdést a Pfizer számos bírósági ítéletével kapcsolatban: "Tehát a Pfizer a történelem legnagyobb büntetőjogi bírságát kapta. Miért lenne tudománytalan, ha nem bíznánk bennük? Miért lenne tudományellenes, ha egyszerűen megkérdőjeleznénk őket?" Egy sokkal idősebb és szintén sokkal kisebb személy a közönség soraiban fizikailag is bántalmazza őt úgy, hogy bal karjával megragadja a torkát!


A Lifeway Research kutatása szerint az amerikai hívők egy része már ritkábban jár el személyesen istentiszteletre, mint a covid előtt.


Na figyelj!
737 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK