top of page

Mindennapi szemezgetésünk – frissítve (17:13) 2022.09.05.Kína 65 millió állampolgárát helyezte vesztegzár alá a koronavírus-járvány miatt, és eltanácsolja az embereket attól, hogy utazzanak az országban a közelgő nemzeti ünnep alkalmából. Kína, amely a koronavírus-járvánnyal szemben az úgynevezett "zéró-Covid" politikáját folytatja, hétfőn országszerte összesen 1552 megbetegedést jelentett, ami viszonylag elenyésző szám az 1,4 milliárdos összlakossághoz képest. Ennek ellenére ahol a fertőzés megjelenik, a hatóságok azonnal karantént vagy vesztegzárat vezetnek be, és elkülönítik azokat a személyeket, akik közeli kapcsolatba kerültek akárcsak egyetlen fertőzöttel. (hogyan függnek össze a dolgok 1/3)


“Biztosan nem értenek hozzá, úgy hogy semmi gond, ha nagyvonalúan kezeljük a pontosságra, reprodukálhatóságra vonatkozó tudományos szabályokat, sőt, azt sem fogja senki sem észrevenni, ha nyíltan csalunk egy új vírus prezentálásánál. Különben is, a média a mi oldalunkon van.” (hogyan függnek össze a dolgok 2/3)


A szakmailag lektorált tanulmányt szerdán tette közzé a Cureus című online orvosi folyóirat. A vizsgálatot a brazíliai Itajaí város 88 012 fős, szigorúan ellenőrzött populációján végezték. Azoknál az egyéneknél, akik megelőzésként ivermektint alkalmaztak, vagy a COVID fertőzés előtt szedték a gyógyszert, jelentősen csökkent a halálozás és a kórházi kezelés aránya. (hogyan függnek össze a dolgok 3/3)


AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG ELNÖKÉNEK GLOBALISTA KAPCSOLATAI ÁRTANAK AZ EURÓPAI EMBEREKNEK. Az egyik ilyen ember nem más, mint Peter Piot, aki a legfőbb tanácsadója volt a Covid-témakörben. Peter Piot nagyon befolyásos személy, fontos szerepeket tölt be olyan szervezetekben, mint a pandémiaügyekben leginkább meghatározó súlyú Robert Koch Institut, a Leopoldina nevű cég és persze maga az Európai Bizottság. Ami azonban még érdekesebb, hogy vezető ­pozíciót tölt be a Bill Gates és felesége által alapított Bill and Melinda Gates Foundationnél. (ismétlés; Fritz Tamás egész írása feltétlen elolvasandó!)


Vészhelyzeti hatalmat, gyakorlatilag hadigazdálkodási irányítási jogokat szerezne az Európai Bizottság válság esetén – értesült a Reuters, általuk látott dokumentumokra hivatkozva. (ezért is kellenek az iménti globalista kapcsolatok...)


Ma már látjuk, hogy ez az „elismerés” leginkább annak szólt, hogy Gorbacsov, legyünk jóhiszeműek, és mondjuk azt, naivitásból, végzetes megpróbáltatásoknak tette ki honfitársai többségét, aminek pusztító következményei csak most kezdenek igazán megmutatkozni. S mivel a jelek szerint ez „nulla végösszegű” világtörténelmi, geopolitikai játszma, így amit az orosz nép veszített, azt a Nyugat nyerte meg. De nemcsak egyszerűen megnyerte, hanem – hisz evés közben jön meg az étvágy –, minél többet nyert, annál többet akart nyerni, és ez most akár az egész világ megsemmisülésével végződő globális háborúba torkollott, melynek során már egy tragikus, negatív végösszegű játszmába látszunk belecsúszni.


PRÁGA – Szombat este véget ért egy kormányellenes tüntetés Prága belvárosában, a Vencel téren, a vége felé a rendőrség szerint mintegy 100 ezren vettek részt rajta – közölte cseh tévé. A tüntetés résztvevői egy hónapot adtak a kabinetnek, hogy megoldja az inflációval, az energia, az árak és a szolgáltatások árának meredek emelkedésével járó problémákat, ellenkező esetben “nyomásos akciókat” hirdetnek meg.


Tiszta agybaj, amit átélek már egy igen jó ideje. Az egyik pillanatban még napi ötvenszeres kézmosásra szólítják fel a népeket, a másikban pedig elküldik őket Putyin ellen háborúzni, és megmondják nekik, hogy finnyásak, ha nem hajlandók táplálkozni a saját fekáliájukból többek között.


A The Moscow Times szerint így tehát a kínaiak „csapdájában” vannak Oroszország utolsó be nem fagyasztott valutatartalékai. Annak a 640 milliárd dollárnyi valutának, amellyel a jegybank a háború előtt rendelkezett, mintegy fele a nyugati szankciók első hulláma alatt került befagyasztásra. Ezek dollár, euró, japán jen, brit font, ausztrál és kanadai dollár voltak.


A nagymama a Washington állambeli helyi uszodában azt követelte, hogy egy transznemű dolgozó hagyja el a női öltözőt, mert a biológiai férfi azt felügyelte, hogy a kislányok le tudják venni az úszódresszüket a mosdó használatához.


Gázában nem boldogok Líbiában nem boldogok Marokkóban nem boldogok Tunéziában nem boldogok Jemenben nem boldogok Irakban nem boldogok Nem boldogok Iránban Nem boldogok Pakisztánban Nem boldogok Afganisztánban Szíriában nem boldogok Libanonban nem boldogok Bahreinben nem boldogok ... Tehát HOL boldogok? Németországban boldogok Franciaországban boldogok Angliában boldogok Izraelben boldogok Boldogok Hollandiában Boldogok Belgiumban Spanyolországban boldogok Boldogak Olaszországban Ausztráliában boldogok Boldogok az Egyesült Államokban Boldogak Kanadában Boldogak Svédországban Norvégiában boldogok Ausztriában boldogok Boldogak Svájcban Még Szlovéniában is boldogok ... Röviden: boldogok minden NEM muszlim országban. És KIT hibáztatnak a szerencsétlenségükért? Nem hibáztatják az iszlámot. Nem hibáztatják vezetésüket. Nem hibáztatják magukat. Azokat az államokat hibáztatják, ahol boldogok! És meg akarják változtatni, hogy olyanok legyen, mint az az ország, ahonnan származtak, mert OTT nem voltak boldogok.

Bepo Mali Butković (Horvàtorszàg)


870 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page