top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:06)


Ostorozásunkban érdekes módon a legnagyobbjaink jártak az élen, de náluk megvolt a világos jobbító szándék. S e kettő olyan összhangban volt, hogy életüket is feltették nemzetünk jövőjére.


Már működik a Nemzeti Védelmi Szolgálat egészségügyi korrupció ellen fellépő különleges új egysége.


Meghatározták azt a DNS-profilt, amivel a Hunyadiak felmenőit és leszármazottait azonosítani tudják.


Egyetlen család kezében összpontosul a hatalom kereséseid, DNS-ed és véleményed felett! Ezt a kapcsolatot így együtt még nem olvastam sehol, ezért összeállítottam nektek egy cikkben, hogy tudjanak róla minél többen. Főleg, mivel az elkövetkező években ők is azok között lesznek, akik meghatározzák majd, miről mit mondhatsz vagy közölhetsz másokkal. (SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj.)A társadalmi gondolkodás az interneten történik, ami ma még beláthatatlan következménnyel járhat. Ezekben az idősek nem vesznek részt. Ez egy ömlesztett információcunami, amit mindenkinek szűrni kell. LE KELLENE KAPCSOLNI AZ INTERNETET. Ezt egy szűk csoport irányítja, a gépek pedig másodpercek alatt bárkit képesek befolyásolni. Nyilván ez nem fog megtörténni, ezt mindenki butaságnak tartja, de én nem látok más logikát.


Egy készülő dokumentumfilm a katolikus ikonográfiát kívánja revideálni azok kedvéért, akik nemi identitásukat a „megszokottól eltérő” formákban vélik megtalálni. Mi több, a produkció még magát a megváltót, Jézus Krisztust is az LMBTQ+ közösség tagjaként és/vagy propagátoraként jeleníti majd meg. A blaszfémikus forgatókönyvben természetesen megjelenik a jezsuita James Martin is…14 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page