VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (14:06)


Politikai divatok

Ostorozásunkban érdekes módon a legnagyobbjaink jártak az élen, de náluk megvolt a világos jobbító szándék. S e kettő olyan összhangban volt, hogy életüket is feltették nemzetünk jövőjére.


Élesedik a hálapénz elleni fellépés az egészségügyben

Már működik a Nemzeti Védelmi Szolgálat egészségügyi korrupció ellen fellépő különleges új egysége.


Azonosították Corvin János és Corvin Kristóf genetikai adatait

Meghatározták azt a DNS-profilt, amivel a Hunyadiak felmenőit és leszármazottait azonosítani tudják.


Szergej Brin felesége és sógornője – Egyetlen család kezében összpontosul a hatalom Google, YouTube és a biotechnológia felett

Egyetlen család kezében összpontosul a hatalom kereséseid, DNS-ed és véleményed felett! Ezt a kapcsolatot így együtt még nem olvastam sehol, ezért összeállítottam nektek egy cikkben, hogy tudjanak róla minél többen. Főleg, mivel az elkövetkező években ők is azok között lesznek, akik meghatározzák majd, miről mit mondhatsz vagy közölhetsz másokkal. (SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj.)


Netanjahu a kóser vágás tilalmának eltörlését sürgeti az európai vezetőknél

Az izraeli miniszterelnök számos európai ország vezetőjének írt levelet, melyben a kóser vágás folytatásának engedélyezését kéri.


Földi László: Le kellene kapcsolni az internetet

A társadalmi gondolkodás az interneten történik, ami ma még beláthatatlan következménnyel járhat. Ezekben az idősek nem vesznek részt. Ez egy ömlesztett információcunami, amit mindenkinek szűrni kell. LE KELLENE KAPCSOLNI AZ INTERNETET. Ezt egy szűk csoport irányítja, a gépek pedig másodpercek alatt bárkit képesek befolyásolni. Nyilván ez nem fog megtörténni, ezt mindenki butaságnak tartja, de én nem látok más logikát.


Dokumentumfilmet csinálnak az LMBT Jézusról

Egy készülő dokumentumfilm a katolikus ikonográfiát kívánja revideálni azok kedvéért, akik nemi identitásukat a „megszokottól eltérő” formákban vélik megtalálni. Mi több, a produkció még magát a megváltót, Jézus Krisztust is az LMBTQ+ közösség tagjaként és/vagy propagátoraként jeleníti majd meg. A blaszfémikus forgatókönyvben természetesen megjelenik a jezsuita James Martin is…13 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok