top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:11) 2021.12.02.






...a vakcina hatására az oltottak a mutánsok veszélyes, szupertörzseit tenyészthetik ki magukban, amelyek immunisak bármilyen védőoltással szemben, s amelyeket aztán továbbadnak, ezzel veszélyeztetve az egész emberi fajt. Ha a világ nem hagyja abba a tömegek beoltását, akkor halálos járvány keletkezhet pusztító következményekkel, amelyeket maga az oltás idézett elő.


Azok a propagandisták, akik minden bebizonyosodó tényt azonnal, parancsra, lekonteóznak, például a mellékélt dokumentumfilmben megszólaló, nevüket vállaló, valós, szenvedő alanyoknak mit mondanának? Azt, hogy az ő szenvedésük is csak egy „konteó” és „laposföldhívők”, idióták és primitívek?


A The Lancet című orvosi szaklapban megjelent tanulmány szerint a vakcinázási program nem tudta megállítani a Covid terjedését, és az új adatok azt mutatják, hogy a vírus előfordulási gyakorisága a teljesen beoltott egyének körében növekszikírja az RT.com. A tanulmány ismertetése magyar nyelven először az Erdély.ma portálon jelenik meg.


Én Romániából jöttem! Egy korábban kommunista országból! Mi mind zsarnokságban éltünk! Tudjuk milyen az! Ez az oka, amiért felszólalunk! Mert nem akarjuk, hogy Európa polgárai ilyen zsarnokságban éljenek! Srácok! Ez az az Európa amiben élni akarunk!? Én nem hiszem ezt! Tehát azért vagyunk itt ma, amit már korábban is említettem! Hogy küzdjünk a szabadságért! Hogy küzdjünk a demokráciáért! És hogy visszaállítsuk az alapvető emberi jogokat az Európai Unióban! Tessék cselekedni és szervezkedni! Szó szerint hetek maradtak már csak hátra és terv szerint mindenkire ráhúzzák a vizes lepedőt Európában!!! Szervezd a helyi ellenállást! Menj ki a következő tüntetésre, ne a TV-ben nézd, ahogy mások mennek!


Tíz magyarból legalább hat ellenzi, derül ki a legfrissebb közvélemény kutatásból.


A legfelsőbb bíróság visszaadhatná a hatalmat az államoknak az abortusz korlátozására, ahogyan azt az 1973-as Roe kontra Wade ítélet előtt is megtehették.


Van már nekünk LMBTQ-biztosunk, LMBTQ-stratégiánk és LMBTQ-bizottságunk is. Mármint nekünk, európai uniós állampolgároknak, akik kénytelenek vagyunk eltűrni azt az ámokfutást, ami Brüsszelben zajlik. És most már a PC beszédet is megtanítanák az ideológiailag nem eléggé képzett európaiaknak.


Sebastian Kurz még októberben kényszerült lemondani a kancellárságról, miután korrupciós botrányba keveredett. Azóta az Osztrák Néppártot vezette elnökként és frakcióvezetőként.


November 22-én kedvenc kozmetikai cégünk, a hablabda-királynő Lush, meglepő bejelentést tett: elhagyják a közösségi média felületeket addig, amíg azok (ideértve a Facebookot is) nem biztosítanak biztonságosabb körülményeket a felhasználóknak. A cég média böjtje november 26-án indult.


Az 5-11 éves gyerekek számára az oltóanyagot egy héttel korábban szállítják az egész EU-ban.

















371 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page