top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:13) 2022.07.24.

Nem lehet hálás meló ma hivatásos lipsinek lenni. A szerkesztőségben többen is erre a következtetésre jutottunk, miután megnéztük – ki otthon, ki a helyszínen, ki a Balaton partján – dr. Orbán Viktor miniszterelnök úr hagyományos tusnádfürdői beszédét.


1.rész. Az állítólagos pandémiás vírust amit PCR tesztek millióival orrba-szájba kimutattak, azt lehetetlen volt korszerű laboratóriumokban, a valódi tudományos protokoll szerint izolálni: MERT NINCS ILYEN VÍRUS! Az elmúlt 2 év halálozási statisztikáit figyelve szembeötlik, ez akkor ugrott ki a legtöbb országban, miután elkezdték a ” csodavakcinával” beoltani az emberek millióit. Tehát a tulajdonképpeni betegségeket nem egy sosem volt vírus, hanem a COVID-vakcinák eltitkolt összetevői váltották ki! Ezt nevezzük nemes egyszerűséggel biológiai fegyvernek és NEM VÉDŐOLTÁSNAK!


Kb. 9 hónapja változott meg a helyzet gyökeresen ebben az ágazatban, azóta érezhetően több gyermek és fiatal hal meg. 30 év óta most először van lényegesen több megrendelés kisebb koporsókból. 2020-ban, amikor nagyobb bevételre számítottak a pandémia miatt, 60 százalékos visszaesés volt az eladásban. Kb. két hónappal azután nőtt meg a kereslet a kisebb koporsókra, hogy a géninjekciót engedélyezték a 11-15 éves korosztálynak. A teljes forgalom 30-40 százalékkal nőtt a 2019-es évhez képest, 2021 közepén kezdett emelkedni és 2022-ben már mérhető volt.


Kedves Hölgyem, Uram! Segítségét kérjük. Miután meghívót írtunk a belügyminiszternek, majd kórházigazgatóknak, de semmi reményünk, hogy konferenciánkra a téma iránt érdeklődő orvosokat elküldik, ezért Önhöz fordulunk. Az alábbi levelet ha kinyomtatja és olyan orvosoknak adja kézbe, akik Ön szerint hajlamosak megérteni a COVID-csalás mögötti igazságot, akkor Ön sokat tett azért, hogy az őszi kényszerítéseket ne tudják változatlan könnyedséggel keresztül vinni rajtunk. Köszönjük fáradozását!


A Mediaworks értesülései szerint a nagy ételkiszállító cégek berkeiben már kidolgoztak egy jogi konstrukciót arra, hogy futáraik a jogszabály szeptemberi változása után is katázhassanak.


2022. július 23-án tartották még a kétszer is elhalasztott Ez az a nap! Fesztivált. A Puskás Arénában megrendezett koncertfolyamra több mint negyvenezer jegy kelt el. A hőség és a nyári, várva-várt eső sem riasztotta el a megjelent résztvevőket. A zeneszámok és a tanúságtételek középpontjában mindig Jézus Krisztus állt.


A Mandiner stábja a Budapest Pride felvonuláson járt. Arra kerestük a választ, milyen emberi jogok sérülnek Magyarországon és miért jár előrébb Ukrajna a tolerancia terén, mint hazánk.


„Nem önökkel van probléma, hanem azokkal, akik ezt a közösséget célponttá teszik” – jelezte a szlovák köztársasági elnök.


A háború mint rendkívüli állapot kíméletlenül rámutat minden fennálló rendszer hibáira. A mostani háborús válságban szembetűnően mutatkoznak meg az EU vezetési gyengeségei.


Mark Milley amerikai tábornok arra hívta fel a figyelmet, hogy a kínai hadsereg az utóbbi időben a levegőben és a tengeren is jelentősen agresszívabbá vált.


Az orosz ortodoxia feje támogatja Putyin háborúját, amivel nagy nyugtalanságot okoz az ukrajnai Moszkvai Patriarchátus híveinek körében. A Die Tagespost-nak adott interjújában Dimitrij metropolita szó szerint ezt mondta: „Az orosz világ (russkij mir) ideológiája eretnekség, mert ellentmond az evangéliumnak. Ez az ideológia mindent elpusztít, ami keresztény.”


Úgy tűnik, hogy az oroszok Iránnal együtt elhatározzák, hogy teljesen lezárják a Kaszpi-tengert az EU-tól, és egyidejűleg irányítják Közép-Ázsiát és annak energiafolyosóit Eurázsia nevében. (...) Minden jel arra utal, hogy Teherán pedálra lép, hogy megerősítse kapcsolatait Moszkvával. Nemrég kapott teljes jogú tagságot a Sanghaji Együttműködési Szervezetben (SCO) – az első és egyetlen nyugat-ázsiai országként –, és most csatlakozni kíván a BRICS-hez. Irán külpolitikájának iránytűje elkészült


Draghi lemondása valószínűleg alapvetően megváltoztatja Olaszország háborúval kapcsolatos álláspontját és Oroszországgal szembeni magatartását – véli Jason Davidson.


A texasi szenátor ugyanakkor bizakodó, mert szerinte "egy Jimmy Carter kellett ahhoz, hogy Ronald Reagant kapjuk".


Július elején Klaus Schwab Világgazdasági Fóruma elrendelte a megfelelő kormányoknak szerte a világon, hogy emeljék egekig a gáz amúgy is magas árát. Most a WEF azt állítja, hogy az embereknek nincs joguk autót birtokolni, ehelyett „ sétálniuk vagy osztozniuk kell” .


Főhet Elon Musk feje: a kínaiak köröket vernek rá a robotaxis piacon.


Majd jön a virtuális gyerek. Japánban ez a virtuális család teljesen ok! Ilyen, az amikor tombol a határtalan őrület.
642 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page