VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (16:26)Ilyen még nem volt! Szabadkőművesekről szerveznek konferenciát Budapesten

Tóth Gy. László politológus kezdeményezésére kétnapos szabadkőműves konferenciát szerveznek Budapesten, ahol a titkos szervezetnek a magyar társadalomra gyakorolt hatását elemzik a téma előadói – tudta meg az Erdély.ma portál. Interjú az esemény főszervezőjével.


Ha ezt Mengele doktor megélhette volna! Folytatják a nyilvános gyógyszerkísérleteket a kisgyerekeken

Mint portálunkon is olvashatták, semmi nem indokolja azt, hogy a gyerekeket és fiatalokat elkezdjék oltani a kísérleti fázisban levő covid-vakcinával, melynek nemhogy a hosszú távú, de egyelőre a rövid távú mellékhatásai sem ismeretesek- reagált egy covidos betegeket gyógyító főorvos Dr. Oana Mihaela Secară. A gyerekek oltásáról a főorvos asszony az alábbiakat nyilatkozta: „Nem adható be gyermekeknek olyan oltás, amelyet legalább 5 éve nem teszteltek. Miért? Mert legalább hozzávetőleges képet kell alkotni az oltások hosszú távú mellékhatásáról, ugyanis a beoltott gyerekek előtt áll az egész életük és nem mindegy, hogy ezt milyen egészségi állapotban élik le.


Budapesten a Hűvösvölgyi Nagyréten 2021. június 13-án vasárnap 14:00-kor séta a parkban!


Mentsük meg a gyerekeket!

Mi, magyar orvosok, tudósok, egészségügyi dolgozók és szülők felszólalunk a gyerekek koronavírus elleni vakcinával való oltása kapcsán!


Aristo: HARC

Tán elkerülte a figyelmüket a hír: Márki-Zay gyakorlatilag visszalépett KariGeri javára. Ez annál is furcsább, mert ők tulajdonképpen riválisok, öldöklő küzdelem folyik köztük, és ilyenkor nem szokták a riválisok kímélni egymást. Sőt. Mindent megragadnak, hogy lerángassák a sárba egymást és minél csúfabbakat beszéljenek a másikról. De nem. Mindenesetre furcsa szokás ez. Megvizsgálnánk ezt most, vajon miért alakult ez ki és milyen következtetéseket lehet levonni belőle.


Aristo: KÍNAI

Zárójel. Például milyen frappánsan csinált méhlegelőt is, pedig azt nehéz: praktikusan csak a füvet nem kell levágni és már kész is. De most viccen kívül nem tűnik fel nekik, hogy a fűfélék szélbeporzásúak és nem igényelnek méheket? Továbbá hol találnának méheket egyébként is? Az egész egy tipikus muciológus megközelítés: vannak bogarak, repkednek össze-vissza, mi meg majd jól gondoskodunk róluk, aztán kimegyünk és imádjuk őket. Ahogyan azt Móricka elképzeli. Zárójel bezárva.


LMBTQ-érzékenyítő csomagokat küld 350 óvodába a bécsi önkormányzat

Magyarország a napokban jelentette be, hogy a pedofil-törvény keretében megtiltanák, hogy 18 éven aluliaknak bármilyen homoszexualitással és nemváltással kapcsolatos "felvilágosítást" tartsanak az oktatási intézményekben. Bécs városa szögegyenest szembemenni látszik ezzel az irányvonallal, és szóróanyagain keresztül 350 városi óvodást igyekszik érzékenyíteni az LMBTQ-közösségekkel kapcsolatban a "diszkrimináció" megszüntetésének jegyében.


FIX TV | Enigma - Muszlimok Európában

Európában sorra alakulnak az iszlám pártok, egyre több a muszlim politikus és több európai nagyvárosnak muszlim polgármestere is van. Milyen jelenleg a muszlimok helyzete Európában és mennyire fogadja el őket az európai társadalom? Ezt a kérdéskört jártuk körbe az Enigma adásában. Vendégünk: Sayfo Omar, az Avicenna Közel-Kelet Kutatások Intézet kutatója


A német Zöldek tündöklése és hanyatlása

A választók azonban egészen másképp döntöttek, mint azt a véleménykutatók várták. A CDU győzött a mostani körülmények között lélegzetelállítónak nevezhető 37,1 százalékkal, az AfD messze mögötte maradt 20,8 százalékkal. És még egy szenzációs eredmény született: A Zöldek 5,9 százalékkal éppen csak hogy bejutottak a parlamentbe, holott az állami TV-adók, valamint a nagy mainstream-lapok már a Zöld párt elnökét, Annalena Baerbockot látták ősszel a kancellári székben. Úgyhogy ez az eredmény valóban magyarázatra szorul.


Izraeli gyerekek chipelése - Összeesküvés-elméletből gyakorlat?75 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek